Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Cryptoblock

Mohu poprosit někoho, kdo ví, jak se upravuje modul CW, aby mi poradil a případně poslal vše nutné na mail: peta.petan@seznam.cz

Díky všem.

Petan
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Cryptoblock

A co za to?

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

banán za tie tvoje príspevky čo sem dávaš.Si nemal sex dlho?

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami

@Petan

na to aby si to tam narval potrebujes jednak special napln a jednak aj potrebne vybavenie a samozrejme zrucnost.
vsetko vyssie uvedene u vas ma Zorbas, takze kludne mu to bez zbytocnych okolkov v podobe domaceho kutilstva posli .

Lenivosť je matka núdze.

Vlado Fogo
Registrace: 8/2004

@all

Takže podle reakce Vlada to tak jednoduché nebude, abych to tam mohl buchnout sám. Ještě mě napadlo, nejde pro tyto účely použít Matrix reloaded? Kdysi jsem v tom kartu provozoval a trochu si pamatuji, že tam nějak ty instrukce vázly.

Petan

nejde to tam buchnut klasikou napriklad cez CAS interface.. robi sa to rozobratim modulu , vybratim flash a nasledne jej preprogramovanim.
co sa tyka matrix modulov ak chodia tak chodia velômi obtiazne, pretoze vyblokuju internu citacku a vela krat aj dalsi CI modul ..

Lenivosť je matka núdze.

Vlado Fogo

@Vlado Fogo

Díky Vlado za tvé odpovědi, s Matrixem to tedy vzdávám a mám ještě jeden dotaz, jestli jdou takto upravit všechny moduly CW, protože co jsem se dočetl, tak se hovoří o červenýh, modrých, ale já mám modul s velkým nápisem IRDETO, malým písmem je pak na něm cryptoworks a je zřejmě od Mascomu.

Díky

Petan

nie , ten nepojde upravit, na cryptoblock idu prerobit vsetky typy eurocamom od fy. SCM, cize aj astony 1.05,1.07, viaccessy. conaxy 4.0, irdeta a vyssie spominane cervene a modre cw od verzie 1.015

Lenivosť je matka núdze.

Vlado Fogo

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra