![]() |
|
Příjem STV3Dobrý den, poraďte s příjmem STV3. Mám přijímač Technisat MF4CC, kartu Skylink. Celá skupina slovenských programů na frekvenci 12565GHz , SR-27500, polar. horizontální fungujekromě STV3 (tzn.STV1,STV2,Markíza,Doma). Opakovaně jsem zkoušel nové vyhledání - manuálně - zadáním uvedených parametrů, sle žádný program nebyl nalezen, přitom tam již kdysi byl. DiSEq mám zřejmě nastaven dobře, grafika ukazuje slušnou kvalitu i úroveň signálu.Co může být špatně,u jiných přij. Technisat, ale i TopField jsem problém nezaznamenal.Prosím, předejte zkušenost, děkuji. |
berner
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: Příjem STV3Jestliže to najde STV1,STV2,Markíza,Doma, tak není žádný důvod, proč by to nenašlo STV3 ! ;) |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Příjem STV3Skutečně nemáš už tento program v seznamu naladěných? Z dřívějška. |
smscz
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 470 |
![]() |
|
Příjem STV3Tak to je právě to, také nechápu důvod a ani opakovaně jsem to v seznamu naladěných nenašel,ale také jsem uvažoval, že zruším ty ostatní a zkusím vyhledání znovu - tak trochu restart - co Vy na to? Ale nemůžu to hned udělat, mám to trochu z ruky.Zatím zdravím. |
berner
![]() |
|
RE: Příjem STV3načítaj to znovu, celú frekvenciu a daj vyhladávanie ALL nie FTA. ;)3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 140 |
![]() |
|
Příjem STV3Ano, to zkusím,ale nyní to nejde - později, případně se ozvus výsledkem, díky. |
berner
![]() |
|
![]() |