Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Nekonečná téma s koncom ?

Vážené dámy, vážení pái, táto téma tu bola aspoň stokrát. No napriek tomu si prečítajte na www.zoznam.sk: http://pocitace.sme.sk/c/5274927/digi-tv-odstavi-piratov-do-konca-aprila.html

TechniSat DigiCorder HD S2X Plus, TechniSat TechniSat SIR, AB CryptoBox 600, AB CryptoBox 652 HD Combo, AB CryptoBox 752 HD

antonius
Registrace: 12/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nekonečná téma s koncom ?

ved sa tu otom diskutuje uz par dni...

freee
Registrace: 2/2010

to už si fakt snad děláš prdeI. všechny tyhle články (existujou i zahraniční překlady v několika jazycích) vycházejí z jednoho zdroje a ten zdroj je krajně nejistej a nepotvrzenej.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

nějak zapoměli na CSlink, ten se na slovači neprodává?

netace
Registrace: 12/2008

:laughing: :laughing: :laughing:

knawi
Registrace: 3/2007

som zvedavý R^

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

Není třeba se rozčilovat, bude to tu ještě moc a mockrát ;)

smscz
Registrace: 7/2008

Načo to tu omielate dokola,ved dobre ste vedeli ze to nepôjde stále len tak grátis,ked to dajú do nagra3 za mesiac,dva alebo za pol roka je ich vec,ved každý vedel že sa to raz stane a môžem sa vsadiť že vela ludí ani nevie že to chytajú na čierno a potom budú vyvolávať tým od koho to kúpili že im to nejde,poznám dosť predajcov čo si takto zarobili keš,išli na Ukrajinu a tam pokupovali openboxi alebo orton a tu to predávali,aspon bude sranda ked ich budú nahanať a chcieť nasäť peniaze

Radko3003
Registrace: 12/2009

netace

A prečo by sa slovači nepredával? U vás sa predáva?

Milan C
Registrace: 4/2006

zřejmě ty žvásty o konci emu digi mají nějakej okamžitej vliv na prodej skylink karet. tenhle článek je teda pěkně zavádějící a celkem jasná reklama na skylink.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

@Milan C

Kde máš něco tady o něm psáno?

"Najlacnejšou alternatívou pre legalizáciu príjmu je služba Skylink, kde je investíciou jednorazový poplatok za vydanie prístupovej karty. Konkurenčné služby UPC Direct a Magio Sat využívajú obchodný model s mesačnou úhradou, podobne ako Digi TV.

Čítajte viac: http://pocitace.sme.sk/c/5274927/digi-tv-odstavi-piratov-do-konca-aprila.html#ixzz0hfeE4GLm "

netace
Registrace: 12/2008

Znám dost montážníků Ko.otů co to montovali s Opticumem přijímačem a jinými verzemi přijímačů.Ti lidi co si to nechali od nich namontovat je budou nahánět jak s nimi vydr.ali.Znám jednu paní co si to nechala od nich udělat a to je žena činu.Tá dá po čuni i chlapovi.Ta paní jim dělá chodící reklamu.No neber to za 5000Kč pro 2TV.Když jsem se dotazoval co tam má za kartu,tak mi řekla že žádnou kartu nepotřebuje,a že tam má i cizí HBO.Ona je původem Slovenka a ten svůj satelit si nemůže vynachválit.

Baron
Registrace: 2/2005
Galerie: Baron

prostě je kolem toho samá špína. jednak tyhle montáže "odblokovanejch" :laughing: přijímačů a potom na druhý straně lži a výmysly, že už to bude brzo končit a my hodní prodejci vám hned poradíme, co si máte místo toho koupit.

vortimond

RE-vortimond

Na takový lidi bych se z principu totálně vysr.l.to by bylo pod mou úroveň.Už vidím jak si kupují např.kartu Skylink za cca.1800Kč,když do teď je to nestálo nic,myšleny poplatky za příjem.

Baron

Pre antonius

Človeče, až sa nabudúce rozhodneš niečim sem prispieť, tak aspoň poriadne čítaj!!! V tom odkaze sa pisateľ hneď v prvej vete odvoláva na toto fórum, takže je to úžasne informovaný pisateľ!

Eman
Registrace: 4/2007

nejlepší co může takovej poctivej neplatící digi simulant udělat, je asi počkat dokud se fakt něco nebude dít! nakonec se mu třeba víc bude líbit ta nová UPC nabídka a tu skylink kartu si pak může strčit někam.

vortimond

:))) jasná reklama pre Skylink a CS Link !! R^

jupol
Registrace: 11/2009

Reklama?

Ved ten clanok je reklama na Skylink ako vysita, CSLink tam nie je zamerne, pretoze ak by ho tam dali, uz by sa Skylink tak nevinimal medzi spomenutymi moznostami ako najvyhodnejsi.

Igwar
Registrace: 9/2006

@Baron

ano, ano tiež som mal zaujemcou o sky link a zrazu parabola na streche!Pýtam sa : "ponúkol som Vám nejakú vysokú cenu za zariadenie, ked už ho teda aspoň podľa paraboly máte už na streche nahodené"? a chlapík: nie, ale ja mám niečo čo nesmiem nikomu o tom hovoriť a mám to zadarmo a ide mi tam všetko sk a aj cz.No dobre, tak maj ale za mnou nechod, vravím ked ti to po čase nepôjde.Sú to špekulanti čo si myslia že im to pôjde naveky vekou.Nech, za dobrotu na žobrotu, nech sa potom stará chlapík, už len z princípu ako sa zachoval mu nič neurobím. :laughing: :fuming:

Tami

RE-Tami

Ta paní co si to nechala namontovat za 5000Kč se mě taky dotazovala na cenu kompletu pro 2TV.Udělal jsem ji cenu do cca.10000Kč za 2x Skylink.I s montáží,ale ona dala 5K i s montáží konkurenci nahrávači kódů.Jsem zvědav co ten onen pán ji tam nahraje,až bude Nagra 3.Asi se začne zapírat a přestane existovat.

Baron

Baron

podľa mňa to dopadne ako s montážou súprav Digi TV ktoré montovali všelijaký kuchári atd a po prvom vetre sme to museli opravovať.Dokonca jeden prípad som mal staršiu pani ktorej tzv."montér digi" naladil tv programy STV 1,2 Joj, Markíza, spektrum v madarčine, discovery v angličtine, to je všetko.Naladil som načítal nahádzal všetko do správnej zvukovej stopy a tetuška mi dala 500 sk /ešte vtedy/ na pivo a celá bola happy že koľko má programov. :)))

Tami

@Tami, Baron: a nemohli jste jim včas vysvětlit rizika, která v jejich výběru jsou? nebo jste se hned urazili a řekli si, že se na ně vykašlete a až přijde čas...? u běžnýho diváka nemůžete očekávat technický znalosti a zřejmě ani kousek zdravýho rozumu k pochopení, že jsou pro dvě tak rozdílné ceny nějaký důvody. každej si vybere více muziky za poloviční cenu, zvlášť když tomu nerozumí. taky je možný, že jsou takoví zákazníci přesně varovaní a mají dohodnutej postup po změně na N3!? takže vlastně bez rizika!

knawi
Registrace: 3/2007

Já se neurazil,ale vysvětlovat rizika měli ti montéři co jim EMU Digi TV montovali.Já jsem zákazníkům doporučoval Skylink bez poplatků(CZ+SK).Že jim nějaký hacker nabídl Digi TV je jejich věc,já s toho mám prd.Záleží na vkusu každého soudruha.

Baron

Vymena kariet

Kedy Digi vypne N2 je jej vec. V kazdom pripade proces uz zacal, pretoze uz teraz nejde na EMU cela ponuka, kedze niektore RO programy su uz kodovane iba v N3. A postupne budu taketo programy pribudat. Ked uz Digi ma nove karty, ich distribucia je najmensi problem, ved kazdy platiaci zakaznik dostava postou mesacnu fakturu a nie je problem prihodit do obalky novu kartu a "libesbrif" o jej aktivacii. Taktiez reci o tom, ze vymena karty je velmi komplikovana, lebo primace su parovane s kartami su nezmysly. Je sice malo pravdepodobne, ze digi stihne vymenit vsetky karty v SR a CR a N2 kompletne vypnut do konca aprila, ale rozhodne programov s tmou na EMU bude pribudat.

Igwar
Registrace: 9/2006

nikto sa neuráža jasné, :8) ale patrične som aspoň ja vysvetloval čo a ako a aké následky to má, ale nie, tak ked nie tak nie, ich vec.Mňa osobne z toho hlava bolieť nebude.Nech majú čo chceli. :laughing:

Tami

@netace

Ano máš pravdu, omluva, nevšimol som si. Nič nebolo o CSlinku písané.

Milan C
Registrace: 4/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra