![]() |
|
Novy DVB-S HD alebo dalsia kopia kopie???http://www.tdt-electronica.es/index.php?prod=RCP-ORMAXEVOS2TObjavilo sa to v spanielsku,neviete nieco blizsie o tom odbornici?Jedine co je zaujimave je asi to 1080p ,ak je to pravda,co myslite? Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Novy DVB-S HD alebo dalsia kopia kopie???Je to pravda, je to jeden z poslednych noviniek, full hd, 1080 progresive na thomsone, je len tyzden na trhu, |
reavis
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 359 |
![]() |
|
RE: Novy DVB-S HD alebo dalsia kopia kopie???Nevies da sa niekde docitat aj podrobnosti o HW,co je zaklad tohoto stroja?Akosi chyba stranka vyrobcu.....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Novy DVB-S HD alebo dalsia kopia kopie???prijmac si vyraba v cine spanielska firma Illusion pod znackou Orchid,naplne najdes na www.nemosat.szm.com |
mercedes77
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 926 |
![]() |
|
RE: Novy DVB-S HD alebo dalsia kopia kopie???Illusion skoncil nie?Asi to nebude moc doveryhodne,ked spanielska firma nema svoj web,ale nejaky freeweb na szm.Aku tam mas zaruku dlhodobejsej podpory,ziadnu.Stary illusionsat mal svoju podporu,toto nie je dobra reklama...Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Novy DVB-S HD alebo dalsia kopia kopie???a kde si zobral ze illusion skoncil, ved ten web funguje velmi dlho a kde si videl mat na emu ofiko stranku , vsak svoju ofiko stranku ma , je to tecatel ale este tam nema tento prijimac, ved ale o reklame nikto nehovori, ked este je to novinka a predava sa zatial len tyzden v spanielsku, a to je trh o niecom inom, tak dost ze uz ho tam niekto ma na webe, lebo este soft ma trochu nedostatky na cccam |
reavis
![]() |
|
RE: Novy DVB-S HD alebo dalsia kopia kopie???Tecatel je tecatel,illusionsat mal web kde bol fw pre m2 az m6.A stranka zrazu zmizla.A kde ma ten super tecatel potom uvedene max2hd a maxsat.Ani jeden tam nie je a tie masiny neprisli pred tyzdnom na trh.Takze to bude dobra vsivaren.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Novy DVB-S HD alebo dalsia kopia kopie???nie tie uz nepredava a podporu drzi , a soft najdes na inej www. kde je uz tiez dlho, a na inom fore |
reavis
![]() |
|
![]() |