![]() |
|
Problém OPTIBOX PVR ReadyMám problém s uvedeným prijímačom. Ide o to, že je tam veľmi dlhý čas medzi prepínaním medzi programami Kabel Deutschland (to čo ešte z neho ostalo) a ponukou SkyLink. V priemere to trvá cca 15 - 30 sekúnd. Vymazal som už aj Cryptoworks a zvyšné Nagravision kľúče, ale čas sa nijako výrazne neskrátil. Používam SW zatial najnovší čo som našiel: Optibox.CX PVR Ready.Extra.v1.18.19.ird. Za rady ďakujem. |
janlop
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 228 |
![]() |
|
RE: Problém OPTIBOX PVR Readystlac menu 8 2 8 2modem nastav home network (alebo tak nejak to tam je napisane) na off teda v pripade ze nezdielas kartu |
bedo
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 273 |
![]() |
|
RE: Problém OPTIBOX PVR ReadyNie nezdielam. Spravil som presne to čo si písal. Keď som pred tým čakal pri prepínaní cca 20 sekúnd tak teraz to je možno 15 ale stále je to veľmi dlhý čas. Keby nebolo tohto problému tak sú to veľmi dobré prijímače. Je na to ešte aj nejaká iná finta?? |
janlop
![]() |
|
RE: Problém OPTIBOX PVR Readyfuhano ked som to instaloval tak som mal problem iba pri zdielani karty, tam mi poradili nastavit single share mode a potom to uz ficalo ale kombinaciu KD a skylink som nejako netestoval inak ti to asi fici ked pises iba tento problem |
bedo
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 273 |
![]() |
|
RE: Problém OPTIBOX PVR Readyjasne inak mi to funguje. Zdielanie som rozchodil sám. Až na tú kombináciu KD a SkyLink je to v pohode PVR prijímač. |
janlop
![]() |
|
![]() |