Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Digi TV-ďalšie stanice 16:9

Digi ponúka vo formáte 16:9 ďalšie stanice. Na Slovensku Markízu a Trojku, ďalšie stanice ešte zistím a napríklad aj ČT 24. Ľady sa pohli...

LuboTS
Registrace: 5/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Digi TV-ďalšie stanice 16:9

Sa mi páči ako redakcia veľmi rýchlo reagovala a priniesla takmer okamžite spravíčku a doplnila ju aj o ďalšie stanice...

LuboTS
Registrace: 5/2006

Líbí se mi jak málo stačí k dětské radosti......v dnešní době se radovat se zapojení WSS,ale jo přeju těm co vydrželi.Teď se zaměřit na bitrate,ale i tak si myslím,že noví zákazníci moc přibývat nebudou a to i po vypnutí N2.Myslím,že půjdou za kvalitou.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

A kam půjdou za kvalitou??? To by mě zajímalo. Ke Skylinku kvůli pár obrazově kvalitním programům v základu???

petr121
Registrace: 4/2008

to máš pravdu na Skylinku je pár dobrých kvalit a zbytek je nanic rozmazaný 3 kopie VHS Sport5 rozmazaný plno programů nemá taky WSS , atd. žádná sláva HD programy místo aby přibyli tak ubývají nebo nejsou v češtině - HRŮZA za 2-3 koukatelný programy nehorázný peníze. Tomu říkáte SUPER SKYLINK !!!!

standa111
Registrace: 11/2009

Nechme na divácích ať si svou kvalitu najdou. ;) Každopádně z těch tahů od DIGI co se teď dějí,vzhledem k blížící se době vypnutí N2 a přechodu UPC na Thor mají o potencionální nové i své zákazníky strach.A podle mě oprávněný. :)

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

RE:Digi 16:9

Ja som to teraz skúšal a žiadná stanica mi neišla v 16:9.Ono je to asi zatial že raz to ide inokedy nejde.

Trnava
Registrace: 5/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra