Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

cryptoworks cam

nemal by niekto na predaj orig. modul pre cryptoworks? alebo link na nejakeho lacneho predajcu? vopred dakujem

misko78
Registrace: 12/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: cryptoworks cam

Zkus se zeptat v rubrice bazar.Ať se daří.

sirda
Registrace: 11/2006

Kup si nový

Jak myslíš lacného? Dneska je cena nových modulů až směšně nízká. Osobně jsem kupoval Cryptoworks za 6 tisíc a Aston 1.05 dokonce za 7.500Kč. To byly časy. Dneska už nemá hodnotu nic.

Zorbas
Registrace: 4/2003

JJ a za LNB obyčajné,sme dávali celú výplatu a to už boli lacnejšie ako voľakedy,keď sa s tým začinalo.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

zorbas

nemam prehlad v cenach modulov. tu niekde na fore som cital,ze niekto ho kupil za 25 euracov. na nete som vsak videl cenu okolo 45 co je skoro dvojnasobok. preto som sa pytal... ale diky ;)

misko78

@misko78

aky konkretne chces ? mam nejake na kom. predaj ( poskarabany kryt, poskodena nalepka, rozlepeny plech a pod.) ,tak kludne ti mozem urobit cryptoblock, alebo phillipsacky 4.006 a kludne aj mascomacky neotravujuci hlaskami 3.19, a myslim ze aj do 30 € sa zmestime pravdá ak nejdes s nimi na vystavu .. tam by male chybyčky krasy mohli vadit :)))

Lenivosť je matka núdze.

Vlado Fogo
Registrace: 8/2004

vlado fogo

nejde mi o krasu a vystavu,ale o funkcnost. a v podstate to je len pre rodicov,lebo uz ma nebavi vypisovat do skylinku kvoli markize.
ak mozes napis mi na mail: pykacu@gmail.com
dikes

misko78

odoslane

Lenivosť je matka núdze.

Vlado Fogo
Registrace: 8/2004

misko78

A aky mas primac, mne na Arive 200 tiez nesla markiza a vyriesil to novy FW 1.04B7. Respektive islo to aj na starom 1.02B1

Gambar
Registrace: 11/2006

inac na stranke (nevhodné slovo).sk burza mas modul za 25eur,tak skus tam zavolat

Radko3003
Registrace: 12/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra