![]() |
|
Inetbox 300 and NEWCSAHOJ!Poradite mi nekdo prosim... Snazim se na Inteboxu rozjet NEWCS server, ale stale se nedari .. Mam tam nahozeny CCAM 2.12/NEWC 1.67, FW Gemini 4.70. Vse stazeno pres Addons, Gemini server... Taky configy jak pro Ccam tak NEWCS. V NEWCS.XML je uvedeny port 34000, vytvoreny uzivatel jmeno heslo newcs... No chtel jsem se pripojit treba Arivou,ale jaksi nic. Pingy jedou v pohode. Zadam v prohlizeci na PC IP prijimace xxxxx:1001 a taky nic. Tak si rikam, ze newcs asi vubec nejede! Ale jak to zjistim?? Treba na AZBOXu nebo Phoenixu zapichlem v PC mi to jede vse vpohode, ale tu s tim "DREAMem" se jaksi nemuzu dohodnout :-( ... je to muj prvni kus ... Jestli mate nekdo naladu, poradte PLEASE R^ |
Nick1612
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 279 |
![]() |
|
RE: Inetbox 300 and NEWCSNepotřebuješ tam ten CCCam, ten vyhoď. Jaký port máš v řádku newcamd_port, tak ten potřebuješ pro tu Arivu. Heslo, uživatele a key asi máš. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Inetbox 300 and NEWCSChci ale aby ten prijimac byl funkcni, ne jen jako server. Treba v AZBOXu mam mgcamd+newcs. Kde teda pokud to chapu, tak newcs je server a k nemu se pripojuje mgcamd a pripadne treba Ariva.Tak co tam mam teda nahrat? A jak zjistim, ze server jede a ze nemam chybu treba nekde v nastaveni prijimace (klienta)...? |
Nick1612
![]() |
|
RE: Inetbox 300 and NEWCSTak v tom pripade si tam ten CCCam nech. Já teda radši upřednostňuju Newcs jako server a mgcamd jako klient, ale budiž. Zkoušet webové rozhraní můžeš, pokud ho v tom konfigu máš spuštěné, většinou na portu 8080. Zkus to. |
polulin
![]() |
|
RE: Inetbox 300 and NEWCSkdyz jsem tam daval Mgcmad tak to nejak tuhlo ...port 8080 jede! Dobra zprava, dik ... jen mi zase zniceho nic prestal jit obraz na servru... Kdyz dam cisty Ccam 2.13, tak to jede,,, kdyz dam Ccam/newcs tak jede server (dostanu se na nej z pc), ale inetbox je bez obrazu. Takze tam bude asi neco spatne v configu vypada,ze ... |
Nick1612
![]() |
|
RE: Inetbox 300 and NEWCSDo newcs.xml si doplň "účastníka" = useruser name nick1612 name password nick1612 password au on au /user (většítka a menšítka jsou zde nepovolené znaky, použij je v místech shodně, jak už jsou v souboru u vnitřního user) Když Ti pracuje newcs na portu 34000, nehledej jej na portu 1001. Klient na druhém přijímači bude zapsán např. v newcamd.list pro mgcamd takto: IP Inet box 300 CWS = 192.168.xxx.xxx 34000 nick1612 nick1612 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 wan newcs Když si chceš prohlédnout spuštěný newcs, připoj se k přijímači telnetem a nejdříve jej zastav příkazem killall. Příklad: killall /var/bin/newcs_1.67 a dej enter. Po ukončení jej zase spusť: /var/bin/newcs_1.67 a dej enter. Uvidíš výpis činnosti... Názvy souborů v příkladu nemusí souhlasit s tím, co máš Ty v přijímači. |
bob.r
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 907 |
![]() |
|
RE: Inetbox 300 and NEWCSJestli tam chceš ten cccam nechat, tak si musíš vytvořit v newcs uživatele, kterého pak přidáš do cccam.cfg. |
polulin
![]() |
|
RE: Inetbox 300 and NEWCSJa vidim problem asi v tom, co do toho inetboxu presne nainstalovat na moje ucely,,, Teda aby se na to mohl pripichnout prijimac jako Ariva (newcamd klient) a aby ten Inetbox nebyl jen server,ale sel na nem i obraz. Teda musi tam byt nejake klient pro NEWCAMD server,ze. No a jak tam porad neco davam a laboruju, tak jsem se pred chvili dostal do toho, ze jsem se na nej pripojil konecne z notasu na portu 8080 vyjel NEWCS. Jenze mi pak nesel obraz. Tak jsem to vsechno zase smazal a dal zpet a zase mi jede obraz pri zaplem CCam/NEWCS, ale NEWCS zase nejede, tak ja nevim... MOzna to blbe instaluju??? 1. jsem dal CAM (CCam 2.1.3 complete, potom CAM configs - ccam config, potom NEWCS config, no a jeste je treba tam hodit i samozny NEWCS (binary) ??Sorry za asi blbe otazky, ale v tomto jeste porad tapu... |
Nick1612
![]() |
|
RE: Inetbox 300 and NEWCSMel jsem gulas v nastaveni configu a diky Vam se mi to podarilo konecnce nejak rozjet!Mam jeste jeden dotaz ohledne NEWCS spousteneho ve Windows, Phoenix USB... Vse fici jak ma, ale jde o to, ze kdyz ho spoustim, tak napoprve vetsinou nenacte kartu, musim ho vypnout a zapnout znovu a pak uz jede. No takze kdyz jsem ho dal spoustet po startu Windows, sice se spusti, ale nerozjede se korektne (nenacte kartu). Musim ho rucne znovu spustit ,,, Napada nekoho, kde by mohl byt problem? Dik |
Nick1612
![]() |
|
pro Nick1612Zdravím potřeboval bych se na něco zeptat ohledně Phoenix USB přes email díky. mihalek001@centrum.cz |
mihalek
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
![]() |