![]() |
|
Octagon 918 Q10Vedel by mi niekto poradit? Mam Octagon 918 HD a preslala mi fungovat frekvencia 12565 H. Programi STV1,2,3, Markiza, Doma. Ostatne funguju bez problemov! Signal mi ukazuje Q10. Do terz mi slo vsetko v poriadku. Nefunguje ani vymazanie a nanovo vyhladane, ani nahratie noveho setingu. Dakujem |
hard333
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 240 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: Octagon 918 Q10vipni zo sieti na 2 min a skus znovu |
polki
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 242 |
![]() |
|
RE: Octagon 918 Q10Skúšal si dať menu : Rozšírené hľasanie? |
fuzak
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 390 |
![]() |
|
RE: Octagon 918 Q10Oprava : Rozšírené hľadanie... |
fuzak
![]() |
|
RE: Octagon 918 Q10aky tam maš fv daj nam 10690 |
polki
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 242 |
![]() |
|
RE: Octagon 918 Q10Teraz nie som pri prijmaci, ale fv je posledny, tusim nov. alebo december. Ono to bolo vypnute celu noc, rano som to zapol a neslo to. Potom som prijmac vypol a zapol, ale nic. Dal som tovar. nastavenie, vsetko povymazaval, nahral nanovo, ale stale nic. Ono sa mi to uz stalo asi pred tyzdnom, vytiahol som kabel od lnb a zasunul a nabehlo to. Ale terz to takto nefunguje. Zatial dik za rady, este to skusim. |
hard333
![]() |
|
@hard333bezna porucha tychto inak vynikajucich strojov.1, pred tym nez to otvoris a budes sa v tom rypat, skus to poslat.. 2,ak si uz v tom bol trafopajkou, pripadne iny domaci kutil, radsej zabudni na to co som pisal v bode 1 Lenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
Registrace: 8/2004 Příspěvků: 2 512 |
![]() |
|
RE: Octagon 918 Q10Pomáhá i když dáš rozšířené ladění na této frekvenci a proladíš ji znovu. |
jikle
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 51 |
![]() |
|
RE:Vlado FogoVobec som to neotvaral. Podla teba je to hardverova chyba?Myslis poslat na reklamaciu predajcovi, alebo tebe? Dik |
hard333
![]() |
|
@hard333ak to mas v zaruke samozrejme predajcovi, ak je to po zaruke, pripadne nejaka prerabka z optiboxu, koscomu a pod na octagon, kludne aj mneLenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
![]() |
|
RE:Vlado FogoPrezistim to, ako je to kupovane. Je to original a ma to asi 3 mesiace. Ale neviem ci s tym nieco poriesim, zohnal mi ho znami. Mas daky kontakt? mozes na mail hard333@zoznam.sk Dik |
hard333
![]() |
|
RE: Octagon 918 Q10Ešte skús tento postup:- záloha pamäti - obnova pamäti - nahraj sw - výrobné nastavenia - daj vyhľadať, čo chceš pozerať a zálohuj setting Ak to nepomôže, nahraj cez RS232 original sw, sprav si setting, zálohuj, nahraj sw V10690 cez USB Flash, výr. nastavenia a daj setting... |
fuzak
![]() |
|
@hard333octagony 918 sa uz skoro rok nerobia v 11/2009 ustala aj sw podpora@fuzak jasne ale predtym musi prejst 3x okolo z dymovym kadidlom a odriekat : sateliticku sateliticku lapaj po signalicku .. poznam dobre vase rady radobych odbornikov z cierneho fora a uz som mal aj na oprave dva dreamy 800 do ktoreho narval nestastnik image made in cityglam a nasledne dream je kaput.. takych odbornikov najlepsie za gule do prievanu vesat !! :fuming: Lenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
![]() |
|
Vlado FogoTak to kecáš,protože dávat něco co do nich nepatří ,nikdo z normálních neradí,ba naopak :bomb: - ty odborníku z laického fóra -to že různě zkouší je jen jejich problém .Vidím kolik jich to posílá na opravy!! :scared: |
misut
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 1 471 |
![]() |
|
@misuta jeje.. treti ritolez z onoho fora ..zrejme nevies o com je rec.. ja hovorim o specialne vytvorenom image od onoho clena, zrejme pre svojich konkubinov a ti nasledne posielaju akoze pokazeny dream na reklamaciu predajcovy onych klonov.. no a odtial sa to dostava az ku mne.. BTW: naco inak by vam by ste objednavali 100-vku klonov, ha ?? no na podvod so SIM-kami .. az pride ten spravny cas bude to tu ako urobit z klona 800 zaruceny original R^ Lenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
![]() |
|
Vlado FogoZazpívej si ráno hymnu a nepruď,co jsi napsal jsem pochopil nejsem ty/jestli sis to co jsem napsal pochopil-ale pochybuji/ 1 -ti nasledne posielaju akoze pokazeny dream na reklamaciu predajcovy onych klonov.. no a odtial sa to dostava az ku mne.. : a i ke mně Lojzo :fuming: zbytek nechám stranou - by ste objednavali 100-vku klonov- :píšeš na špatnou adresu anále :laughing: |
misut
![]() |
|
@misut... na to ze si uz prehnity 55-lety cernouholny dedek mas slovnik ako 15 rocny pubertak. ale spat k tematu:harakiry s vymazavanim settingu a resetom do tovarenskeho nastavenia maju opodstatnenie iba vtedy ked sa niekto ulakomi na ten patchnuty setedit z vasho fora a napere tam s nim svoj setting. tu vsak ide o HW chybu odstranitelnu do 5 minut. necham na uzivatelovi na posudeni a ako sa rozhodne je len na nom Lenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
![]() |
|
Vlado Fogo.. na to ze si uz prehnity 55-lety cernouholny dedek mas slovnik ako 15 rocny pubertak- :laughing: :laughing: inteligence jsi moc nepobral,jetli si myslíš,že je to pravda :laughing:ale jinak s tím dalším s tebou souhlasím R^ ,ale to sis mohl přečíst v mých příspěvcích k setingu ,od vzniku sekce - pro octagon :8) |
misut
![]() |
|
RE: Octagon 918 Q10necitam Vase forum, z jednoducheho dovodu - nechce sa mi prehrabavat v spuste balastu v podobe opakujucich threadov.co sa tyka octagonov 918, tak opravil som ich spustu na tuto hw zavadu a druha ovela bolestnejsia je ta zdrojova, kedy "nafuknute" kondiky odstrelia vfd display, primac po oprave je sice plnefunkcny ale display uz nejasi. preto kto ma octagona 918 viac ako rok doporucujem preventivne pomenit vsetky kondiky v sekundarnej casti, nie len tie v okoli napaj. konektora VFD Lenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
![]() |
|
misutTo že fogo je odborník vieme, ale že ako človek je obyčajný chrapúň, to vieme tiež a nestojí mi za to sa s ním naťahovať, keď človek chce inému pomôcť z brindy... |
fuzak
![]() |
|
Vlado FogoKonečně adekvátní odpověď k tématu,o problémech se součástkama vím,jen poznatek : první série udělané pro anglický trh,žádné poruchy ani problémy nevykazují R^ Mám dojem ,že ty pro němce apod. a následují,byly osazeny horšími komponenty Rv |
misut
![]() |
|
@fuzakmozes definovat v com chrapun ?? ze nepustam info ako kedysi ? ale ved ty mas info a hned z prvej ruky - ved predsa chodis pravidelne vyplakavat do serede :laughing:@misut jj, a uplne najhorsie co sa tyka suciastok su na tom madarske optiboxy 8750, starsia rada optibox 7750 este ako tak ujde Lenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
![]() |
|
RE: Octagon 918 Q10:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: |
fuzak
![]() |
|
RE: Octagon 918 Q10necitam Vase forum, z jednoducheho dovodu....poznam dobre vase rady radobych odbornikov z cierneho fora...jenom pár vět z těch tvých kydů,ty slotova fusekle! :)) |
hrnek
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 216 |
![]() |
|
RE: Octagon 918 Q10pe píčku klavsúv vocasníčku a pročpak nám tu do toho mluvíš ? ;P :zombie: :scared: :bigeyes:Lenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
![]() |
|
RE: Octagon 918 Q10:laughing:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |