Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Zapojení DM800 a větřáčku

Je někdo ze Zlínského kraje kdo by byl schopný mě zapojit větřáček do dreamboxu??
mám tento:
http://www.suntech.cz/produkt/77814/ACUTAKE-ACU-FAN80-White-Wing-Fan-De-Luxe.htm
Přijel bych,počkal bych a zaplatil bych. R^
podrobnosti bychom domluvily.

T90+DM800

koky
Registrace: 10/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Zapojení DM800 a větřáčku

Zdravim,uvazuji take o nejakem chlazeni na dm800.Chtel bych nejaky,co bych mohl dat jen na horni viko a zapojit pres usb,je neco takoveho?Dival jsem se na chladice na externi hdd,ale ma to napajeni 3 nebo 4 pin,ne usb.Poradi nekdo o nejakem tichem ventilatoru pripojenem pres usb?Diky za rady.

Jaroslav
Registrace: 1/2006

no nejtižší je ten co jsem psal aspoń podle udajů má 14,9dB
to by mělo být při 12V.Ale ono stačí uplně ho používat na 5V a ta hlučnost je skoro nulová.zatím to používám přes trafo,ale neni to ono.známý to má zapojené tak ,že v režimu stand by ho má vypnutý a funguje jen při zapnutém boxu.

T90+DM800

koky

ano da sa to zapojit vo vnutri na scart ( myslim 4 PIN z lava hore) vtedy v stand by vypina ventilator..

freee
Registrace: 2/2010

Na dvou významných forech c... a s...je vše popsáno včetně fotek a popisu zapojení.Někteří tam použivají zařizení pro chlazení noteboku nebo se tam lepí přídavné chladiče na více součástek atd.

Fanyn
Registrace: 11/2007

Fanyn

No mě jde spíš o to aby mě to někdo udělal.Co mě pomůže když vím jak když nemám čím

T90+DM800

koky

Já by Ti to udělal,ale bohužel jsem se odstěhoval ze Zlínského kraje.Pokud bydlíš blízko Valmezu tak tam znám několik bývalých kolegů,kteří by to byli schopni udělat.

Fanyn
Registrace: 11/2007

Musíš zkoušet,já osobně mám ventilátor z procesoru AMD,který se prodává jako komplet i s chladičem.Je na 12V.Mám ho položený na DM a napájím ho 4,5V trafem.Při menším napětí se už nerozjede(záleží od kusu).Jede pořád a není vůbec slyšet.Splní to svůj účel a dál to neřeším.

dm 520m,dm two.....

mrakodrap
Registrace: 7/2007

Fanyn

kdyžtak hod kontakt na email koptakrene@seznam.cz

T90+DM800

koky

mrakodrap

nejde o to co píšeš,Větřáček mám na dreamu položený a všechno je ok,ale jde oto aby to bylo 100%.ní.A navíc mám mimčo ato je neposedné......prostě ho chci mít uvnitř ..navíc když vím,že to funguje

T90+DM800

koky

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra