![]() |
|
Počet návštěvnosti na dané téma.Bud´mi blbne forům a nebo to asi vyply.Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
RE: Počet návštěvnosti na dané téma.asi to vypli, tiez sa mi nic nezobrazuje :-/ |
quick123
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 248 |
![]() |
|
RE: Počet návštěvnosti na dané téma.Včera tu naskakovalo po půl hodině 11tisíc návštěv, takže asi vypli. |
smscz
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 470 |
![]() |
|
aj inacenzura tu funguje...asi ako za komunistov pred 89-tym...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Počet návštěvnosti na dané téma.Cenzura tu je, ale můj dojem je ten , že funguje zprávně.Než se zaregistruješ tak souhlasíš s podmínkama těchto stránek.Můžeš přeci jít na Skype, ICQ, Meil.Tady se o některých věcech psát nesmí a tak to dodržuj.Máš mob. telefon? Další možnost.Nikdo ti nebrání ho sem dát a s někým se domluvit o tom co potřebuješ případně napsat. R^ |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: Počet návštěvnosti na dané téma.Včera som tu napísal : redakcia ,čo vám pokazilo počítadlo ? Príspevok zmizol.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Počet návštěvnosti na dané téma.Asi sa naozaj pokazilo.všetko sa môže pokaziť. ;)Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Počet návštěvnosti na dané téma.oneeeeee .Zdravim ,ta mozes mi dat svoj meil. potrebujem nieco sukromne poradit. Minule si mi dal nejaku radu,ale kedze zacinam pracovat na pc.Potrebujem podrobnejsi vyklad . Vdaka . sosi@azet.sk |
sosi
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
RE: Počet návštěvnosti na dané téma.o něco jsem přišel? |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
bohus31ty sem chodíš aby si sa niečo dozvedel prípadne poradil, alebo ťa každý v tvojom okolí drbe a ty sa tu potrebuješ pekne anonymne vyventilovať? |
lubomir63
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 915 |
![]() |
|
oneeeenielen prispevky, ale aj cele tema zmizne ked nie je tak ako treba a su nepohodlne...lubomir63 - bez komentara. viac tem zmizlo a nielen o hokeji...mozno ze niekoho by tieto temy zaujimali...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
lubomir63...no mam za to ze dnes nie je nic anonymne...ak chapes!Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Počet návštěvnosti na dané téma.Tema o hokeji tady nemaji co delat, na to jsou jina odborna fora, to plati i o dalsich vecech, ktere nesouvisi se satelitni technikou. Pocet prispevku prozatim ctenari videt nebudou, tedy nehledejte chybu na sve strane, duvody uvadet nebudeme.Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
007...skoda toho dovodu...pouzivanost?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Počet návštěvnosti na dané téma.Ono to malo svoje dôvody. blbé a neopodstatnené príspevky mali najväčšiu sledovanosť.Stačí sa pozrieť na top reakce a top témata. vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Počet návštěvnosti na dané téma.Ale je to velká chyba,že nebudou tyto počitadla vidět.Je to celkem standart na včech jiných forech. |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
kazdy prispevokktory dviha pouzivanost fora je dobry, avsak snad nie som sam co je zvedavy...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Počet návštěvnosti na dané téma.Vyjímečně s 007 souhlasím, tento údaj je nicneříkající a zbytečný.P.S. Neodblokuješ mi původní NICK Jackal? |
Jackal1
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
Jackal1Hele ty si regnes klidne znovu a jeste chces povolit stary nick. Vis, ze si tim hrube porusil pravidla, tak a ted ti bloknu IP. Tak to je by byla diktatorska reakce. Hold je nova doba, host vyhazuje vrchniho, nick mas odblokovan :)Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
@007Vím :o) díky, máš za to sedm dní hájení :o))Nicméně ne ve všem s Tebou souhlasím, takže nemůžu slíbit absolutní poslušnost :))) IP nemám pevnou, takže by to mohli odnést i jiní :o) Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: Počet návštěvnosti na dané téma.No s tím blokováním IP opatrně, zrovna já nemám pevnou a za mojí IP se schovává halda lidí :)))) |
kacenkin
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 715 |
![]() |
|
![]() |