![]() |
|
ČT4 PRE SKPýtal som sa na situáciu s obnovením pre SKregion priamo na SKYLINK, a tu je odpoveď: SKYLINK - zakaznicky servis komu:Dobrý deň, Vysielanie programu ČT4 Sport zatiaľ nebolo na kartách s lokáciou SR obnovené. Nemáme podrobné informácie o znovuzaradení tohoto programu. |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 795 |
![]() |
|
RE: ČT4 PRE SKmne idu obect4 cez satelit stv3 cez dvb-t |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
![]() |
|
@funtomasTak to je teda vážně Rv |
Old Master
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 687 |
![]() |
|
RE: ČT4 PRE SKinak zaujimave ze kamosovi ct4 ide, mne nejde...mam cl slot priamo do tv, on ma set top box...regnute to mame oba na SK region. viete cim to moze byt ze niekomu funguje a inemu nie? |
backi
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 321 |
![]() |
|
RE-CT4 PRE SKJa mam modru skylink a mne idu na sk region čt4 aj stv3,ale na českej nede stv3 mne. |
profant
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 82 |
![]() |
|
RE: ČT4 PRE SKVysielanie programu ČT4 Sport zatiaľ nebolo na kartách s lokáciou SR obnovené.Nemáme podrobné informácie o znovuzaradení tohoto programu. Toto je asi slovanska odpoved,kto by to mal vediet ked nie oni zvaz chovatelov oviec? Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
ČT4 na SKMaji v tom nepořádek na starých modrých kartách ČT4-ka jde a šla i během OH a na nových bílých kartách ne. Necháme se překvapit zda začnou znovu testovat :(( |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
liquereSom chovatelom oviec a sucasne fanusikom sat.prijmu. Odporucam pre obcanov SR : Kartu Skylink reg. SK + kartu CSlink reg. CZ. Ja to mam tiez tak a mam istotu, ze mi pojde vzdy vsetko. |
ahe56
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 302 |
![]() |
|
RE: ČT4 PRE SKPodle mne to po OH 2010 zaínají znovu jen tomu komu chějí. Mám kartu Gital registrace na SK region před OH šlo vše v pohodě pak nešla ČT4 ani po skončení OH.Stačil krátký,ale výstižný telefonát a jde vše tak jako před OH.(záleží na jak dlouho). |
STENLY1
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 176 |
![]() |
|
![]() |