![]() |
|
cssf.czIde Vám táto stránka?Mne vypíše nasleovnéDatabase error The CS Satellite forum database has encountered a problem. Please try the following: Load the page again by clicking the Refresh button in your web browser. Open the www.cssf.cz home page, then try to open another page. Click the Back button to try another link. The www.cssf.cz forum technical staff have been notified of the error, though you may contact them if the problem persists. We apologise for any inconvenience. |
Igor
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 794 |
![]() |
|
RE: cssf.czChyba databázyCS Satellite Forum databázy došlo k chybe. Prosím, skúste nasledujúci postup: Načítať stránku znova kliknutím na tlačidlo Obnoviť vo svojom prehliadači. Www.cssf.cz Otvorte domovskú stránku, potom skúste otvoriť inú stránku. Kliknite na tlačidlo Späť sa pokúste zadať iný odkaz. Www.cssf.cz fórum technického personálu boli oznámené chyby, keď ste sa môžu obrátiť sa ich, či problém pretrváva. Ospravedlňujeme sa za spôsobené nepríjemnosti. |
Igor
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 794 |
![]() |
|
RE: cssf.czFunguje normálně, včetně přihlášení.... |
Rambo
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 683 |
![]() |
|
@rambotak mi povedz aký je posledný vtip v sekcii: Zábava Rv |
lubomir63
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 915 |
![]() |
|
RE: cssf.czNefunguje, vypisuje jenom názvy témat ale příspěvky již ne. |
svant
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: cssf.czcssf od Míky je ten nejnepřehlednější server co znám...p.Míka mi odpustí že?:-) ;) Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
@cb21ty ho pozeráš dnes asi prvý krát :laughing: :laughing: :laughing: |
lubomir63
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 915 |
![]() |
|
RE: cssf.cz?? já znám osobně přímo človíčka,kterému to patří a chodil jsem tam už hooodně dlouho....nejpřehlednější server je parabola a asi to tak zůstane ,to je rozdíl jako prasátkoDiablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
RE: cssf.cznaprostý souhlas tady je diskuze nejnepřehlednější co vůbec na netu existujeDreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony
|
fpsfps
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
cssf.czcb.21 . Ak je to mozne rad by som od teba kupil diablo. jedna sa mi o mtv2. rockove veci.moj meil. sosi@azet.sk Dik za odpoved. |
sosi
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
RE: cssf.cz:O přímo diablo? ale joo čéče:-) mám zde jedno za 800kč...pokud chceš kartu MTV ještě zbytky mám...takže??? jinak se Všem omlouvám,meilovky mám,ale nedostal jsem se k tomu...slibuji,že jakmile to pujde ihned Vám napíši Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
cssf.czcb.21 Ok. mam zaujem,diablo je modul? a ktomu kartu ? bez poplatkou mtv2. Ak ano na meil mi prosim posli komplet cenu a ako to funguje. Sorry pc mam pol roka,ucim sa, ale sat technika ma zaujima od kedy je.Dikes. |
sosi
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
CB 21Karta začíná mít i jiné využití,pokud budeš tak ochotný,měl bych o jednu zájem na experimenty.Adresu máš,pokud mě hodíš svou,tak bych si pro ni přijel.Ahoj. |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
@ cb21Tohle že je přehledné fórum??? To si snad děláš prd*l. :))) |
josef888
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 242 |
![]() |
|
tak už se něco dějeprobiha udrzba serveru, omlouvame se - server servicing event proceed now, we apologize Please, come back later... aprox. till 8:30 CET |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
![]() |