![]() |
|
Par otazok Technisat DigiPlus STR1Zdravim1. chcel by som vediet, ako rychlo prepina tento prijimac programy 2. ako je to s prevadzkou dvoch kariet Skylink + CSlink 3. funguje diakritika na všetkých programoch a teletexte Viem, že je tu článok, ale je dosť starý, a ja chcem vedieť, ako to chodí s najnovším softom. |
georgo
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 362 |
![]() |
|
Pár otázok...1.Prijímač funguje spoľahlivo so starým softom,podr.boli na stránke Omko.cz,pri stiahnutí zo sat. nefungujú čítačky súčasne.Diakritika,EPG celkom slušné. |
brzda
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 56 |
![]() |
|
RE: Par otazok Technisat DigiPlus STR1Mám 3 roky a bezproblémová funkce.Hodnocení příjmače viz.: článek na Parabole z 20.02.2007 "TechniSat DigiPlus STR 1 - satelitní box s 2x Cryptoworks" |
Jaros
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 322 |
![]() |
|
RE: Par otazok Technisat DigiPlus STR1Ja tento prijimac nedoporucujem. Mal som ho a mal som len problemy. Nespolupracuje soo vsetkymi modulmi, ale iba s niektorymi..Poobhliadni sa po inom..Vu+ Ultimo, Open ATV 5.3, 2x DVB-S2, 1x DVB-T; multifeed 23,5E+19,2E+16,0E+13,0E + motor SG-2100: 75E - 30W, parabola Fuba 100Al, 2x LNB Inverto, 1x LNB Alps; 1x LNB GT-SAT.
|
DJYEMI
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 902 |
![]() |
|
RE: Par otazok Technisat DigiPlus STR1Firmware pro chod obou karet je na stránkách Omka.Tento přijímač se stejně už nevyrábí.Já jsem jich montoval hodně a žádné problémy zatím nejsou.Jinak Technisat má celkem dost dobré ovládání,i EPG.Přepínání programů rychlé,jako ostatně u všech Technisatů.@DJYEMI...pro chod cslink a skylink nepotřebuješ žádný CI modul. |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
RE: Par otazok Technisat DigiPlus STR1V podstate mas pravdu. Lenze ja som mal nejaku verziu 1X a tam dokonca nevedeli nahrat ani ten spominany firmware. Inak som v podstate s Technisatmi spokojny. Netvrdim, ze su zle. To co si napisal na obhajobu Technisatu suhlasi. Ich EPG bolo naozaj vymakane.Vu+ Ultimo, Open ATV 5.3, 2x DVB-S2, 1x DVB-T; multifeed 23,5E+19,2E+16,0E+13,0E + motor SG-2100: 75E - 30W, parabola Fuba 100Al, 2x LNB Inverto, 1x LNB Alps; 1x LNB GT-SAT.
|
DJYEMI
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 902 |
![]() |
|
Harnadek...tak tak dnes som napojil známemu skriňového deduška /v skrini od roku 2006/tuším MF 4 a po vložení modrej karty Skylink /sk reg/ ide aj CT4 napodiv bez problémov ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
@PatkoJo,jo...Digit MF-4-S CC taky dobré přijímače. |
Harnadek
![]() |
|
@DJYEMIJasně,nějaké první verze asi mohly mít nějaké mouchy ;) |
Harnadek
![]() |
|
RE: Par otazok Technisat DigiPlus STR1Zdravím,s STR1 jsem spokojen, jen při současném provozu Skylink a CSlink nejdou oba Filmboxy a MTV CZ, což sice není žádná tragédie, ale ...Za druhé, prosím o radu: mám monoblok pro 23,5 a 19,2 a chtěl bych přijímat ještě 28,5 a 13,2. Nevím, jestli zvolit Multytenne 45 nebo toroidní parabolu či nějaké jiné řešení. Nejvíc se mi zamlouvá ta Multytenne, ale zdá se mi dost malá - přijímám v Praze. Předem díky vaše rady a zkušenosti. :8) |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
![]() |