Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Ferguson FK-6900 CR a karta Skylink

Dobré dopoledne všem,

nedávno jsem si pořídil satelit (80 cm parabolu, LNB monoblok, satelitní přijímač Ferguson FK-6900 CR (s novým panelem) a kartu Skylink).

Vše se mi bez jakýchkoliv předchozích zkušeností podařilo zapojit, nainstalovat a rozběhnout. Vše fungovalo bezvadně, pouze jsem do přijímače nainstaloval novější firmware (607). Bohužel jsem promeškal 20ti denní lhůtu pro registraci karty a programy mi přestaly hrát.

Po regisraci karty na webu Skylinku začali problémy. I přes ujištění zákaznické podpory o tom, že má karta je v pořádku, aktivní a běží mi na ní 2 měsíce promo akce (všechny kanály) některé kanály fungují a jiné ne.

FUNGUJÍ: např. všechny volné, HBO, KINO CS, JIM JAM, VIASAT EXPLORER, VIASAT HISTORY, FILMBOX, FILMBOX EXTRA

NEFUNGUJÍ: např. MTV CZ, NOVA SPORT, SPORT 1, SPORT 5, HISTORY, DISNEY CHANNEL, SPEKTRUM, MGM, NGC, NGC WILD, DISCOVERY

Nemá někdo nápad nebo zkušenosti, čím by to mohlo být? Aktuálně používám v přehrávači nejnovější oficiální firmware (tuším, že 114). Zkoušel jsem již úplně všechno (změny firmwaru, tovární nastavení...), ale nic nepomáhá.

Předem děkuji za všechny příspěvky a přeji pěkný den.

Honza

honzajs
Registrace: 2/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ferguson FK-6900 CR a karta Skylink

Udělat tyto kroky.Uvést přijímač do tov.nastavení.Začít znova,zvolit jazyk.Přes instalaci satelitu zvolit Astru 3A-ne tu hned ze začátku seznamu,ale až tu druhou cca.14 v pořadí satelitů.Dát prohledávání a uložit.Před tímto si musíš přepnout LNB monoblok na vstup který má signál.PS.Program Spektrum ti ani nepojede,protože je provozovatel CS Link.

Baron
Registrace: 2/2005
Galerie: Baron

Děkuji.

Hned to zkusím a dám vědět.

honzajs

Stále nejde...

Bohužel, stále některé kanály fungují a jiné ne (i když jsou naladěné)... Nějaké další napády?

honzajs

niektore programy uz maju v caid ako prve irdeto az potom cryptoworks ,skus iny prijmac tieto polske krabice nie su bohvieco zrejme problem v citacke s irdeto ,ale skus sa dostat k emm zapisom mozno ti cele nepresli ,chod na skylink a daj refresh karty zapni stv1 a pockaj na zapisy R^

WADER
Registrace: 12/2009

Ano, máte pravdu. Všechny kanály, které nehrajou mají v info jako první Ired, až za tím CW. Kanály, které hrajou to mají opačně. Takže už známe příčinu. Jaké jsou možnosti nápravy? Reaktivace karty z webu Skylinku jsem už několikrát zkoušel...

honzajs

zapisy

tak som vliezol k svojim zapisom jednoznacne ti nepresiel zapis multi 1 ale len zapis spi ,takzr fimboxi a jim jam urob refresh karty a pockat - daj vediet maj sa R^

WADER

hups nuz ak refresh nepomaha tazko poradit ..hmm :lookaround:

WADER

Ještě se opravím, některé nefungující kanály mají také nejdřív CW a až za tím Ired... :-(

honzajs

skus este iny prijmac :(( alo zavolaj na zakaznicku linku ,len tam ti asi povedia ak nemas certifikovanu citacku cryptoworks tak bohuzial , mozno skus www.ab-forum .info fergusonmi sa moc nezaoberam je mi luto :(

WADER

I tak díky. Teď jsem se dostal do menu, kde jsou ty klíče, ale vůbec se v tom nevyznám, tak nevím, jestli je to tak, jak píšeš a nemám v nich zápis multi 1...

honzajs

RE_WADER

Ferguson FK 6900CR má originál čtečku Cryptoworks.

Baron
Registrace: 2/2005
Galerie: Baron

no no si asi v emu potrebujes najst citacku , alebo podmieneny pristup a zapisy emm -to je rozdiel sakra to tady neni nikdo kdo ma ferdu ze by mu pomohl :bomb: hlavne ze reagujete na kdejake blbosti a ked treba tak ;P ;P ;P

WADER

mozno pomoze

Datum přidání: 02.11.2009, 17:17.22

RE:Ferguson 6900+karta SKLink
Především bych vyhodil firmware 614 a vrátil bych nějakou ověřenou verzi pro Skylink, myslím že to jelo spolehlivě na 606. Vrátit soft musíš přes RS 232.

WADER

originál čtečku, dobrý vtip :))) , kontaktovat prodejce a reklamovat ;)

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček
Registrace: 1/2006

no já hledím jako puk :bigeyes:
a nebudu to komentovat...
dej tam laskavě originál 109 a dívej se dál, když to fungovalo předtím, není důvod, aby to nefungovalo poté...
Ach ty ruce
Doufám až dáš na rady reklamovat, že tě prodejce pořádně seřve a vezme ti kulový :fuming:

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui
Registrace: 1/2006

Ne, "nemám" důvod reklamovat. A navíc si nejsem jistý, jestli jsem nahráváním firmware začínajících 6 (neoficiálních) neporušil záruku - podle mého ano.

Ale jak říkám, není důvod reklamovat - za ty peníze víc chtít nemůžu. Asi mi nezbyde nic jiného, než zkoušet jednotlivé firmware. Začnu s tím originálem 109 a pak dám vědět.

Děkuju všem.

honzajs

VYŘEŠENO

VYŘEŠENO. KARTA PO NAČTENÍ V JINÉM PŘIJÍMAČI JIŽ NORMÁLNĚ FUNGUJE. DÍKY VŠEM ZA POMOC.

honzajs

Pojde ti asi iba do datumu ktory ti nacitalo na tom druhom prijimaci.Neprechadza zapis na kartu.

jukon
Registrace: 12/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra