![]() |
|
Skylink a STV3tak a máme to tady skylink oznamuje že STV3 budeb jen pro SK region,došlo totiž na to,že kdo bude chtít sledovat i nadále tyto slovenské programy(protože nedojde jen na STV3 ale postupně na všechny kromě STV1 a 2,tak si bude muset koupit druhou kartu nejlépe zase Syklink,pan Glisník a jeho slovenští kapitalisticky smýšlející lidi si totiž moc dobře spočítají že tímto krokem prodají opět víc karet a o tom to je.To samé se týká i slovenské strany.Ty ale mají motivaci větší protože jim naskočí komplet Nova.Pane Glisníku za tento krok a ubohou nabídku HDčka palec dolů Rv |
bojda
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 272 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
RE: Skylink a STV3A kde bylo nekdy psano, ze STV3 je pro cesky region. To jsou zas zbytecne naaarky ... :lookaround: |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Skylink a STV3Proč to řešíte? Vždyť je to v pořádku. Já mám 2 karty a neřeším CZ SK. Nechtěli byste ještě zadara poláky, němce, rakušáky? Protože to jsou taky sousedi.Vantage HD7100TS, HDD WD My Book 500GB, Strong SG2100, Diablo 2.3,Skylink, Digi TV, Freesat. Díky za každý nový HD program.
|
alda10
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 812 |
![]() |
|
RE: Skylink a STV3nikde,ale proč to vůbec někdy pro český region pustí?bohužel u skylinku mě držela jen ta kompletní slovenská nabídka nyní už budu mít lehčí rozhodování jít k CS Linku |
bojda
![]() |
|
RE: Skylink a STV3problém je i v tom že spousta sat.má jen jeden slot a dvěma kartama nic nevyřeší |
bojda
![]() |
|
RE: Skylink a STV3no pliakov by som bral R^🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
bojdajedine zdielanie tak ziskajú dve ďúrky na karty R^🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Skylink a STV3Maju na to pravo,ale......to ale je svinstvo.Ide len o kseft a nie pravne zalezitosti.Keby to tak nebolo,tak by neslo ani to ,ze mas adresu na slovensku a region cz a opacne.To uz je pre blbeckov pravnikov v poriadku?Skus zaregistrovat kartu orf na adresu sk alebo cz a ostatne v EU.Teda nie vodu kazat a vino pit.Proste vsetko je v tejto stredoeuropskej klucikovej demokracii len akoze.Potom sa nasinec cuduje,napr. ked ho vonku zastavi policajt za porusenie niecoho,ze to mysli vazne a ze on nie je debatny organ.Lebo je zvyknuty na ine z domu....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Skylink a STV3Nám čechům by to mělo být jedno, ale čoboly to asi obrečí :) |
carnacv
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 128 |
![]() |
|
RE: Skylink a STV3skylink zaregistovane na CZ region z dvb-t islo STV3HD |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
![]() |
|
@bojda---- To samé se týká i slovenské strany.Ty ale mají motiaci větší protože jim naskočí komplet Nova -----no neviem neviem mam to asi 2 mesiace a na nove toho k pozeraniu skoro nic nebolo alebo ak ano islo to zaroven na markize pripadne par dni rozdiel skor sa mi viac paci prima, ktora ma zaujimavejsiu programovu skladbu |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
![]() |
|
RE: Skylink a STV3Přečtete si vysvětlivky na obalu Skylink karty.Tam je u hvězdiček napsáno"Příjem těchto programů může být omezen na CZ-SK". |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
RE: Skylink a STV3Je to byznys jako kazdy jiny.Sice od zacatku avizovali, ze je to pouze docasne, ale pochybuju, ze by treba Nemci dali do nabidky nejake dobre svycarske programy a po case je z nabidky stahli jako by se nechumelilo, to si proste dovoli jen u nas....jsme proste narod Svejku :))) |
ladys
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 88 |
![]() |
|
RE: Skylink a STV3Ty SK programy neměly v nabídce pro ČR nikdy být (a opačně) a pak by to ani nikomu nepřišlo divný, že to nechytá, resp. každý by měl od začátku karty 2 a neřešil by furt nějaký nesmysly :zombie:Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Skylink a STV3Vsetci vieme co je napisane ohladne niektorych programov,ale malo to byt bud nepristupne vobec a nepredalo by sa ich tolko,alebo nastalo povolene.Co je to za system:kupim auto a v navode bude upozornenie-"Spravnu funkciu brzdoveho systemu nezarucujeme mimo uzemie statu v ktorom ste vozidlo zakupili." Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Skylink a STV3nejhorší je že skylink lákal lidi na nabídku slovenských programů sám montuji satelity a moc dobře vím jak jsou tyto programy žádány a teď jim ten sladkej pamlsek veme.souhlasím s poldouS nikdy to tam nemělo být,ale to by už zase lidi kupovali DVB-T přijímače protože jsou levnější a v podstatě tam běží úplně stejná nabídka.a to skylink nechtěl dopustit proto tam šoupl slovenské komerční stanice. |
bojda
![]() |
|
RE: Skylink a STV3STV3 určite ešte pôjde aj na českú kartu, teraz sú tam ešte relácie z olympiády... |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
re:To je zase nářků,že by konečně dodržovali zákony?Asi tolik ne,Markíza,JOJ jede vesele dál,fakt by mě zajímalo,jak tyto stanice kupují pořady,zda pro obě země,nebo jen pro SR.Navíc nevěřím tomu,že se stávajícím stavem nesouhlasí,ani jeden operátor si jistě sám od sebe neurčuje,jakou stanici pustí public do jedné,či druhé země. No a,že ta roční"promo" akce pár lidí náláká na druhou kartu v domácnosti je také jasné.Dříve,nebo později s postupným rozšiřováním DVB-T prodeje karet musí klesnout,to by jistě potvrdil třeba někdo z Prahy,Brna,nebo ČB(Saxone?)kde už na základ,který chce 90%lidí satelit postačí pozemák.Zájemci o HD,SK,nebo PAY programy jim nikdy takové prodeje neudělají.Jsem zvědav,až i tady na Vysočině do měsíce pojedou všechny základní programy digitálně,jaká bude poptávka po kartách.Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
RE: Skylink a STV3Já mám třeba problém teď.Pán od Bzence si u mě objednal Skylink na 3 TV.Příjem DVB-T ze Slovenska by možná měl,ale bez Markízy(ta tam není).Tvrdil jsem mu před 14 dny že mu pojede bez poplatku základ CZ+SK,což byla tenkrát pravda,teď už to neplatí.Co mu teď mám říci?Poslat ho do Skylinku pro informace nemůžu.Babo raď. |
Baron
![]() |
|
RE: Skylink a STV3At mi to Skylink nema za zle, ale s tema slovenskyma programama to vedel dopredu a moc dobre vedel co dela, kdyz na to akorat lakal nove zakazniky a tomu se proste u nas rika svinarna.Kdy se konecne zacnou delat veci v nasem state tak jako na zapade?! |
ladys
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 88 |
![]() |
|
RE: Skylink a STV3baron: no ak si mu to tak radil tak zial urobil si chybu tyhttp://www.skylink.cz/web/structure/26.html ** Programy z nabídky Skylink určené výhradně pro území SR. |
bedo
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 273 |
![]() |
|
RE: Skylink a STV3RE-Bedo.Pak třeba doporučím pánovi DVB-T CZ+SK+A.Samozřejmě s lepšími settopboxy. |
Baron
![]() |
|
RE: Skylink a STV3To je jasné že o prachy jde na prvním místě! |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 220 |
![]() |
|
RE: Skylink a STV3Pánové a co tak v Čechách sat.se Slovenskou registrací+STB a na Slovensku naopak a je po ptákách.Je smůla,že to ještě nejde všude,ale také se dočkají i když na jedné kartě je to jednodušší,ale jinak je to sviňárna vůči zákazníkům.Už aby byla Evropa jeden právní prostor a bylo by po ptákách. :) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: Skylink a STV3gRATULUJEM p.riaditeľ Glisník zo Skylinku.Len tak ďalej...Zasa ako obvykle doplatia na ich nezmyselné regionalizácie ľudia,proste si z nich spravia svojich rukojemníkov.Veľa ľudom nezostane nič iné ako kupovať dve karty.Osobne si myslím,že Skylinku ide najma o to aby sa predalo čím viac kariet o tom prosím pekne je ich regionalizácia.Nikde som nepočul,že by toto robili štáty ktoré sú na tom podobne v jazykoch - napr.Holandsko a Belgicko.Gratulujem Skylink,dva palce dolu,u veľa ľudí ste si to poriadne rozhádzali... Rv RvVU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 718 |
![]() |
|
RE: Skylink a STV3UPC direct regionalizaciu ignoruje a v pripade ze mas svoj prijimac, mas vsetko. Ked nik nevyvodzuje z toho dosledky, tak by ich nik nevyvodzoval ani od Skylinku a CsLinku (ved tak uz aj fungovali). Pochybujem ze by pred OH TV nakupovali prava inak ako po OH. Hlavne silno pochybujem u TV JOJ, ktoru tiez pre cz vypli pred OH a zapli po OH. Pritom na JOJ vobez OH nebezala. Su to vsetko len tahy, ktore sleduju jediny ciel - predaj dalsich kariet. Pochybujem ze TV by sa branili vacsej sledovanosti. |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |