Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Comag SL 100 HD

V přístroji mám tento software: 3.0.2 (E14) Beta
je to poslední nejnovější. Jsem s ním spokojen(rychlejší přepínání kodovaných programů,automatické přepínání formátů prográmů funguje, epg náhled, nahravání vše o.k.)Jediná chyba je že nepřicházi zápisy na kartu a po nějaké době se zablokují některé kodované programy.Musím nahrát starší soft např tento:1.0.4 (E162) udělat na stránce skylinku reautorizaci karty počkat na odblokování programů a nahrát zpět poslední soft. Má někdo taky takový problém a lepší řešení? Dík.

martykula
Registrace: 5/2008
Odpověď v diskusním vlákně

to je dost zvlaste

ze by prijmac blokoval pre modul CI len EMM.To je SW s patch,alebo offic?

mercedes77
Registrace: 1/2006

RE: Comag SL 100 HD

To martykula: od dovozce Comagů pro ČR toto už pár týdnů vím. jelikož je tento problém s poslední verzí stále nedořešen, nemůže pustit do prodeje nový model Comag SL 90HD, na který se těším, má být ještě min.o 500,-levnější oproti modelu SL100HD. Bude stejný se stejnými funkcemi, jen nebude mít alfanumerický display, ale jen číselný, což nehraje žádnou roli. Takže se jen čeká, až vývojáři v německém Comagu vymyslí konečně ten správný software, musíme vyčkat.

Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD

Dejf
Registrace: 11/2007

Comag SL 90HD je už asi rok starý model a v německu se doprodává, takže to co se tam neprodá tak půjde sem. Jinak tady už jsou mnohem vybavenější a levnější přijímače než je tento typ.

sirda
Registrace: 11/2006

Nikdy bych si v zahraničí nekoupil HD sat.přijímač. Musí to být exportní verze dodávaná ČR dovozcem, kde máme jistotu.

Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD

Dejf
Registrace: 11/2007

Exportní verze má možná navíc český manuál.

sirda

Jěště se chci zeptat dá se comag sdílet s nějakým jiným přísrtojem aby na jednu kartu jely programy na obou přístrojích na dvou tv?

martykula

A ještě samolepku - před sejmutím krytu odpojte siťový
přívod 230 volt... :))) , jinak souhlas, že jsou na trhu lepší a vybavenější přijímače v dané cenové kartegorii...

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček

A jěště jeden dotaz jde u Comagu při nahravání se dívat na jiný program? Myslím na stejné frekvenci?

martykula

podrobnejsie

Mozte mi niekto opisat ten problem podrobnejsie ktory v prvom prispevku opisuje martykula?Aky modul,aka karta atd atd..Mam trosku moznost kontaktovat autorov softu.

mercedes77

Sdílení chodí přes SmartWi.

sirda

Tak karta: skylink bílá, modul:Cryptoworks-Eurocam no a soft: 3.0.2 (E14) Beta. Nechce to číst zápisy na kartu z tímto softem ze staršim jo.

martykula

to sirda

A je jedno jáký by byl druhý přístroj? Co s tímhle přístrojem:Mascom MC 5301CR HDCI-PVR?

martykula

@martykula

1.Skusal si hornu aj dolnu citacku CI? 2.Je to offic soft,alebo je tam aj patch? 3. Skusal si na tom problemovom softe aj iny modul s tou kartou?

mercedes77

Je to jedno jaký je to přístroj pokud vezme klienta, ten tvuj konkrétní jsem nezkoušel, ale chodí to s většinou přijímačů a to i s uni čtečkou.

sirda

mercedes77

Tak skoušel jsem obě šachty horní i dolní, Soft je ofiko a jiný modul nemám k dispozici. Myslíš že by to mohlo být modulem?

martykula

@martykula

tazko ako mne laikom to potvrdit ci je to modul,ale nebolo by zle skusit na tom problematickom softe aj iny modul.Dobre by bolo keby sa ozvali viacery s podobnym problemom.

mercedes77

RE: Comag SL 100HD

Také vlastním tento přijimač, problém s posunem hlasu prozatím zmizel nahráním nového firmware 3.0.2.(E24), řeším ovšem problém s EPG,místo diakritiky se objevují velká písmena A. Je to problém vysílání nebo firmware? Zkoušel jsem nahrát i starší verze a výsledek stejný. Verze softu uvedená v prvním příspěvku dává stejný výsledek. Navíc se u HD programů,především při reportážích ve zprávách objevuje přerušování zvuku. Máte někdo nějaký spásný nápad?

vlhavel
Registrace: 3/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra