![]() |
|
Comag SL 100 HDV přístroji mám tento software: 3.0.2 (E14) Betaje to poslední nejnovější. Jsem s ním spokojen(rychlejší přepínání kodovaných programů,automatické přepínání formátů prográmů funguje, epg náhled, nahravání vše o.k.)Jediná chyba je že nepřicházi zápisy na kartu a po nějaké době se zablokují některé kodované programy.Musím nahrát starší soft např tento:1.0.4 (E162) udělat na stránce skylinku reautorizaci karty počkat na odblokování programů a nahrát zpět poslední soft. Má někdo taky takový problém a lepší řešení? Dík. |
martykula
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 76 |
![]() |
|
to je dost zvlasteze by prijmac blokoval pre modul CI len EMM.To je SW s patch,alebo offic? |
mercedes77
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 926 |
![]() |
|
RE: Comag SL 100 HDTo martykula: od dovozce Comagů pro ČR toto už pár týdnů vím. jelikož je tento problém s poslední verzí stále nedořešen, nemůže pustit do prodeje nový model Comag SL 90HD, na který se těším, má být ještě min.o 500,-levnější oproti modelu SL100HD. Bude stejný se stejnými funkcemi, jen nebude mít alfanumerický display, ale jen číselný, což nehraje žádnou roli. Takže se jen čeká, až vývojáři v německém Comagu vymyslí konečně ten správný software, musíme vyčkat.Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
RE: Comag SL 100 HDComag SL 90HD je už asi rok starý model a v německu se doprodává, takže to co se tam neprodá tak půjde sem. Jinak tady už jsou mnohem vybavenější a levnější přijímače než je tento typ. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 933 |
![]() |
|
RE: Comag SL 100 HDNikdy bych si v zahraničí nekoupil HD sat.přijímač. Musí to být exportní verze dodávaná ČR dovozcem, kde máme jistotu.Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
RE: Comag SL 100 HDExportní verze má možná navíc český manuál. |
sirda
![]() |
|
RE: Comag SL 100 HDJěště se chci zeptat dá se comag sdílet s nějakým jiným přísrtojem aby na jednu kartu jely programy na obou přístrojích na dvou tv? |
martykula
![]() |
|
RE: Comag SL 100 HDA ještě samolepku - před sejmutím krytu odpojte siťovýpřívod 230 volt... :))) , jinak souhlas, že jsou na trhu lepší a vybavenější přijímače v dané cenové kartegorii... Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 745 |
![]() |
|
RE: Comag SL 100 HDA jěště jeden dotaz jde u Comagu při nahravání se dívat na jiný program? Myslím na stejné frekvenci? |
martykula
![]() |
|
podrobnejsieMozte mi niekto opisat ten problem podrobnejsie ktory v prvom prispevku opisuje martykula?Aky modul,aka karta atd atd..Mam trosku moznost kontaktovat autorov softu. |
mercedes77
![]() |
|
RE: Comag SL 100 HDSdílení chodí přes SmartWi. |
sirda
![]() |
|
RE: Comag SL 100 HDTak karta: skylink bílá, modul:Cryptoworks-Eurocam no a soft: 3.0.2 (E14) Beta. Nechce to číst zápisy na kartu z tímto softem ze staršim jo. |
martykula
![]() |
|
to sirdaA je jedno jáký by byl druhý přístroj? Co s tímhle přístrojem:Mascom MC 5301CR HDCI-PVR? |
martykula
![]() |
|
@martykula1.Skusal si hornu aj dolnu citacku CI? 2.Je to offic soft,alebo je tam aj patch? 3. Skusal si na tom problemovom softe aj iny modul s tou kartou? |
mercedes77
![]() |
|
RE: Comag SL 100 HDJe to jedno jaký je to přístroj pokud vezme klienta, ten tvuj konkrétní jsem nezkoušel, ale chodí to s většinou přijímačů a to i s uni čtečkou. |
sirda
![]() |
|
mercedes77Tak skoušel jsem obě šachty horní i dolní, Soft je ofiko a jiný modul nemám k dispozici. Myslíš že by to mohlo být modulem? |
martykula
![]() |
|
@martykulatazko ako mne laikom to potvrdit ci je to modul,ale nebolo by zle skusit na tom problematickom softe aj iny modul.Dobre by bolo keby sa ozvali viacery s podobnym problemom. |
mercedes77
![]() |
|
RE: Comag SL 100HDTaké vlastním tento přijimač, problém s posunem hlasu prozatím zmizel nahráním nového firmware 3.0.2.(E24), řeším ovšem problém s EPG,místo diakritiky se objevují velká písmena A. Je to problém vysílání nebo firmware? Zkoušel jsem nahrát i starší verze a výsledek stejný. Verze softu uvedená v prvním příspěvku dává stejný výsledek. Navíc se u HD programů,především při reportážích ve zprávách objevuje přerušování zvuku. Máte někdo nějaký spásný nápad? |
vlhavel
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
![]() |