![]() |
|
Sport1 fotbalový přenosProboha už nikdy fotbalový přenos na Sport1 otřesná kvalita, jak vůbec může v takové kvalitě v jaké Sport1 vysílá usilovat o přenosy fotbalové reprezentace!!! |
stan2
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 26 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: Sport1 fotbalový přenosNjn, tady je možné všechno... Jen ČT nesmí přepínat HD programy... :laughing: :laughing: :laughing:Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 632 |
![]() |
|
RE: Sport1 fotbalový přenosMozna ,ze s k odpovidajicim i predpokladanym budoucim vykonum, bude v prnim priblizeni odpovidat i kvalita TV prenosu:).Aspon byl ucinen 1.krok k nastupu koncepcni prace v kolektivnich sportech,ale nerikejte to nikde,at neni ostuda. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Sport1 fotbalový přenosSD -t.j. S.u.c.k. Sport1Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
Sport1Jde oto kde jsi na to koukal. Na CSLinku je Sport1 šířen opravdu v otřesné kvalitě, přitom je to spolu se Sportem2 nejlepší fotbalový kanál u nás. Na UPC je Sport1 v mnohem lepší obrazové kvalitě, takže problém bude asi někde jinde.Bohužel ostudou je že přenos naší repre museli koupit maďaři a naše sportovní televizní kanály se na to tradičně vybodli a mají zase jen plnou hubu výmluv. Už aby tady byl DigiSport a NOVASPORT šla do kytek, je vidět že čecháčkové umějí jen kecat, kecat ale skutek utek, ze všeho jen rychle vytřískat peníze, ale investovat do zakoupení práv se jim nechce, myslí si že jim to někdo bude dávat pořád zadarmo. |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 887 |
![]() |
|
RE: Sport1 fotbalový přenosnevím čo furt máte umna bol obraz vporiadku ostrý jak britvaaj holit som sa mohol cezto R^ 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Sport1 fotbalový přenosTy jseš teda chytrák! Už vidím, jak mi ten Tvůj slavnej Digisport nabídne 4HD zápasy z PL a 1 upscalovanej týdně za 350,- Kč měsíčně. A k tomu FA Cup, NHL, KHL, Tenis, Golf, atd. S Digi jsem měl tu čest bejt dva roky a děkuju nechci. Zas jsem se nechal zbytečně vytočit takovým pablbem jako jsi ty :fuming: |
Arsenalek
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 193 |
![]() |
|
RE: Sport1 fotbalový přenosAj u mna bol ostrý ako britva. Dva krát som sa na ňom porezal... :) |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: Sport1 fotbalový přenosale Nova Sport ti tohle všechno taky nabízet nebude. chápeš, oni potřebovali první rok atraktivní program, nalákat Skylink a další provozovatele k podpisu smluv na X let dopředu, a teď to nejatraktivnější začne postupně mizet z programuVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Sport1 fotbalový přenosObraz na Skylinku-katastrofa,ukazatel skore velký jak kráva na nevhodném místě a ještě modře podbarven, ještě tam chyběly někde dole běhající reklamy.Co mě celkem potěšilo, tak to byl pohyb našich, konečně ten zápas neodchodili.Aby jsme dali gol, to by jsme museli dát alespoň jeden dobrý centr do vápna,ale to bohužel nedal nikdo. |
halib
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 106 |
![]() |
|
DigiSportAbysme se ještě nedivili. Ty práva na PL nekoupili pro nic za nic. NovaSport zatím přichází o jednu exkluzivitu za druhou. Přišli o německou, italskou a zdá se i o anglickou ligu. Navíc to označení HD vyvolává akorát tak lehký úsměv na tváři, pokud je srovnání s jinou platformou. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Sport1 fotbalový přenosNo ale aby si sa potom nečudoval, keď zlepšia kvalitu, že aj vymenia karty...Lebo všetkým by sa Vám páčilo keby vysielali HD kanály a samozrejme na čierno ich prijímať ako doteraz... |
Paterliny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 216 |
![]() |
|
RE: Sport1 fotbalový přenosMě nevadí za kvalitu platit, ať ten HD balíček stoji třeba i šest stovek, ale ať to má alespoň nějakou úroveň. Teď platíš 350,-, přepneš na zatím dostupnou ITV HD, ZDF HD a chce se ti z toho HD v podání NovySport blejt. |
polulin
![]() |
|
RE: Sport1 fotbalový přenos2 vorti: to máš možná pravdu, každopádně většinový sporty jsou u nás fotbal a hokej. Všechno ostatní je jenom bonus navíc a výplňovej program. Já platím HD plus jedině kvůli PL. A se zpracováním PL na NS jsem za poslední roky absolutně spokojenej (výběr zápasů, magazíny, studio, komentátoři..). Těžko někde jinde dostanu takovejhle servis. Proto mě dokáže vytočit, když někdo píše blbosti a nevidí si na špičku nosu! |
Arsenalek
![]() |
|
RE: Sport1 fotbalový přenos2 polulin: ITV HD muj Technisat bohužel nezvláda, takže mám smůlu. Každopádně, že by včerejší Německo - Argentina byl v podání ZDF HD nějakej HD orgasmus, to jsem si teda nevšim. Přenos z PL na NS HD, když ho produkuje ESPN HD je z mého pohledu naprosto luxusní. A že nějakej bezvýznamnej přátelák holt NS koupí jen v SD, z toho se nezblázním, prostě šetřej.. |
Arsenalek
![]() |
|
GunnersTo je právě ono. Nemáš možnost to porovnat. Souhlasím s tebou, že pokud NS přebírá přenos od ESPN, tak je obraz nejlepší, je to většinou první sobotní zápas nebo ten v 18:30. Jenomže pak si stáhneš z netu stream toho zápasu přímo od ESPN a nechápeš, co s tím ta NS dělá. Stejně tak dopadá porovnání LM a FA Cupu na ITV a NS. |
polulin
![]() |
|
RE: Sport1 fotbalový přenosTak jestli může bejt ještě něco lepšího než ESPN na NS tak ještě že to neznám, to už bych se přeukojil :))) FA Cup neřeším, ten myslím NS koupila jen SD. Uvidíme, jestli příjdou příšti rok Rumuni s kvalitou ITV HD, rád se tady veřejně omluvím a NS s klidným svědomím udělám pápá. Ale tomuhle zázraku asi nikdo moc nevěříme :-/ |
Arsenalek
![]() |
|
RE: Sport1 fotbalový přenosV HD jsou, myslím, jen v kabelovkách, ale mám takové tušení, že po skončení této sezóny budou Rumuni ten program nabízet lokálním providerům v zemích, pro které ty práva nakoupili. |
polulin
![]() |
|
RE: Sport1 fotbalový přenosTak uvidíme, dík za diskuzi. Jdu se zas plně věnovat vytváření HDP :-/ |
Arsenalek
![]() |
|
Sport1pro arsenalekfotbal není jen anglická liga ty bambulo, ale třeba brazilská, argentinská ale to jsi asi v životě neviděl. Chtěl jsem jen říct, že sportovní programy se zahraničním kapitálem jsou mnohem operativnější a snaživější v zakupování práv na zahraniční fotbalové ligy a proto čím víc takových kanálů tím více. Co se týče obrazové kvality jednotlivých programů, to je jiná káva. Když budou všechny tyto programy vysílat v HD tak to bude super, ale abych koukal na NovaHD na anglickou ligu a pak sledoval na SD vysílání ostatních lig tak to prostě opravdu nejde, to je pak po přepnutí na SD nekoukatelný to bych pak mohl koukat opravdu jen na PL a takový fotbalový omezenec být nechci ale jestli tobě to stačí tak prosím, ale o fotbale už nepiš a nějaký golf nebo hokej mě opravdu nezajímá. |
FI711010
![]() |
|
RE: Sport1 fotbalový přenosNo abych řek pravdu, moc jsem teda nepochopil co jsi chtěl vlastně říct, asi jsem jak píšeš bambula a fotbalovej omezenec. Každopádně pravdu máš v tom, že brazilskou a argentinskou ligu jsem nikdy neviděl a ani neuvidím. Já jsi vystačím, dle mého soukromého názoru, s nejlepší evropskou ligou a tou je PL. Přeju přijemné vstáváni k jihoamerickým zápasům a můžeš někdy hodit report jak se teď daří Robinhovi, já si ho v ManCity už užil :-/ |
Arsenalek
![]() |
|
RE: Sport1 fotbalový přenosjo tak tohle byl mega argument.Nic ve zlem, ale ohanet se tady brazislkou ci argentinskou ligou, to je kapanek mimo misu.V evrope je v kurzu paar vybranych lig a kvalita neni kvantita.Takze radsi jednu kvalitni v HD, nez mit deset v SD, o tom snad zadna.Nevim proc se tady na foru porad nekdo urazi a dava najevo jak on je ten nejchytrejsi.Kontrolni otazka, kdo stravi cely vikend koukanim na fotbal v TV?...(nevhodné slovo) |
ladys
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 88 |
![]() |
|
RE: Sport1 fotbalový přenosJá :laughing: |
ralw
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 202 |
![]() |
|
RE: Sport1 fotbalový přenosjá takistovíkend je môj R^ 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
Sport1pro ladysjá taky , dokonce každý den zhruba od 15.00 do 23.00 když nejsem zrovna na zápase našeho mužstva. pro arsenalek tak teď v neděli proti Corinthians Robinho nehrál, protože byl zrovna na soustředění repre před zápasem v Londýně s Irskem - ale nahradil ho skvělý mladíček Neymar (třeba ho jednou uvidíš v té tvé anglické lize), ale třeba nedávno v zápase tuším s FC Sao Paulo dal nádhernej gol patou. Jinak bych ti jihoamerickou kopanou doporučoval zhlédnout například úterní zápas Velez-Boca 4:4 - takových utkání moc nenajdeš ani v PL....píšu to právě proto, že čím víc sportovních kanálů, tím větší šance, že se i takováto utkání dostanou k nám a lidi nebudou zblblý masáží NovaSport o nejlepší lize světa (jinak proti PL nic nemám a taky ji často sleduji) protože tě ujišťuji, že pokud ztratí práva na tuto soutěž a nahradí ji ruskou fotbalovou ligou, budou okamžitě tvrdit, že je to ta nejlepší fotbalová liga na světě... |
FI711010
![]() |
|
RE: Sport1 fotbalový přenosSchválně teď napíšu něco, za co mi asi ukamenujete: Fotbal mě vůbec nezajímá (možná tak mistroství s naším mužstvem), to raději hokej - reprezentace a naše liga.A docela se těším až NovaSport přijde o anglickou PL. Alespoň bude na NS více místa pro tenis. Ten zase zajímá mě a hrozně mi štve, když atraktivní tenisové přenosy musí ustoupit tenisu. Viz za 10 dní večer velký tenisový turnaj v Indian Wells a večer opět místo tohoto tenisu fotbal, tentokráte Liga Mistrů. Už aby veškerý fotbal přešel na nekoukatelný obraz Sportu1 a 2 (a asi Digisportu) a NovaSport HD měla čas na tenis, hokej, motorsport, v budoucnu by se mi líbilo lyžování (ale to má zase skvělý Eurosport HD) |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 842 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |