![]() |
|
markizafunguje vam markiza v skylinku? 28.02.2010 mi skoncila akcia na multi a hd balicek. 01.03.2010 mi markiza este fachcila v pohode a od nasledujuceho dna len tma s oznamom "kodovany program". pisal som do skylinku,ale odtial som nedostal ziadnu odpoved. nastavenia som kontroloval a su spravne. z tohto transpondera mi funguju vlastne vsetky programy (stv1-3 a doma) okrem markizy. uz som skusal aj vytiahnut a znovu vlozit kartu,ale ani toto nepomohlo. karta je ok -bola kupovana koncom minuleho roka a funguje na nej aj nove irdeto. vcera som zaplatil za balik multi a vsetky programy v danom baliku funguju, len ta ruskova tv nic :((( vie mi niekto poradit kde este moze byt zrada?prijimac GLOBO HD S1 s firmware na vantage + skylink karta. dakujem |
misko78
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 61 |
![]() |
|
RE: markizaviaceri maju tento problem s vantage a arrivi ale pisali o modrych kartach tak neviem.. |
freee
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 555 |
![]() |
|
RE: markizazmazat a nanovo naladit a cez registraciu kariet dat reautorizaciu |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 339 |
![]() |
|
RE: markizaja mam vantage a ten isty problem, ide vsetko okrem markizy. Zistil som ze nejde kym je v uni citacke. Mam modru kartu. Ked som ju dal do cryptoworks modulu nabehla v sekunde. Cize nasi drahi odbornici zo skylinku nieco pozmenili a ani sami asi nevedia co. Mam FW 2.52 nastastie mi markiza ide z CSlink karty ktora je v module takze to mam vyriesene. Globo HD S1 je klon so skoro rovnakym FW takze problem bude tam. Bud tam hod FW Globo_023701 alebo iny upraveny zVantage. Okrem 2.52 som ine FW neskusal, kedze ten je momentalne dost dobry.46E, 45E, 39E, 28E, 23E, 19E, 16E, 13E, 9E, 5E, 1W @ AB Cryptobox 652
|
Freedox
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 573 |
![]() |
|
RE: markizaMám Arivu 200 HD a u Markízy žádný problém ani ve čtečce, ani v CI modulu.47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
![]() |
|
RE: markizaJa mám tiež Vantage a všetko O.K. U mňa, ale ako píše Freedox, u ostatných to pravda nemusí byť. Vo FW 25201, 25301,25501 a 25701 je v čítačkách problém rozchodiť / ak to vôbec ide / Irdeto 2. Posledný FW čo to dokázal je 24401...I keď je kódovací systém CW a pridaný Irdeto, aj tak majú niektoré čítačky problém. |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: markizaVantage a novější karta - zelená - Markíza bez problému. |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
RE: markizaNiečo sa ale muselo zmeniť, lebo doteraz to šlo. Založil som predvčerom vlákno Skylink-Markíza. Dosť veľa abonentov s tým má problém. Ja mám tiež Vantage a modrú kartu. Vymazal som stanice na TP 12565MHz a znova oskenoval. STV 1,2,3 a Doma ide. Signál a kvalita je nad 88% no obraz a zvuk nejde. V starom Strongu s Crw to ide. Museli asi zmeniť kódovanie, ináč si to neviem vysvetliť, prečo to doteraz normálne šlapalo... |
jupol
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 214 |
![]() |
|
RE: markizaPozri si poradie CAID v streame na Markize. Je dost mozne, ze pre makrizu je pre kartu s CAID, ktore mas ty, az na 6 mieste. Prijimac dokaze identifikovat maximalne 5 CAID- takze mas smolu . |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
RE: markizahttps://www.parabola.cz/forum/topic-46604/Prečo nemôže ísť práve Markíza, keď všetko ostatné ide? Lebo je najsledovanejšia? @grantec Ak je to tak prečo je ale práve na Markíze o jeden CAID navyše a ten náš pre modrú kartu na konci? Zase je "modrá karta" diskriminovaná, oproti ostatným, ako už bola kedysi, keď sa nedali na nej predplatiť niektoré programy a nešli niektoré české stanice :fuming: :bomb: Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 656 |
![]() |
|
grantecPrehľadal som celé menu, ale CAID som nenašiel. Vieš poradiť ako to mám skontrolovať? |
jupol
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 214 |
![]() |
|
RE: markizaKontrolu CAID dokazu najlepsie enigmove prijimace. Preco je tak vela CAID ? Lebo jeden a ten isty program je ponukany viacerimi providermi a pod viacerimi typmi kariet. Skylink sa po zluceni stal majitelom viacerich CAID a aj cslink uz pokukava po pridani dalsieho CAID . Ak uz realne nepridaval. Ja to ensledujem - enigmove prijimace s tym nemaju problem.Treba pri nakupe prijimaca brat do uvahy aj zvlastnosti nasich providerov - tie ale v korei pri vyvoji sw neberu do uvahy a radoby dovozcovia na CZ/SK nemaju ziadny vplyv na zmenu u vyrobcu prijimaca. Sucasny stav je mrzuty pre majitelov prijimacov, predajcov a dovozcov netrapi. Ostatne - staci kupit originalny modul a kartu. :))) |
grantec
![]() |
|
RE: markizakonecne som sa k tomu dostalna markize je 5 CAID. takze by nemal byt problem. Jedine ak by autori sw v snahe vliezt do zadku kupujucemu, pridali do fw uz neplatne kluce pre CAID 0624 (pouzite kedysi na programe Euro1080 ). Poradie CAID v streame neviem - stream riper uz nepouzivam a mgcamd ich radi matematicky , nie podla skutocneho poradia. |
grantec
![]() |
|
grantecprosím ťa, a ostatné skylink-napr.STV1,2,alebo Doma majú menej CAID ako Markíza? Mohol by si to zistiť?Ako vieš, že Vantage dokáže identifikovať len 5 CAID v čítačke? A originál.modul dokáže koľko? A potom používať viac CAIDov providerom ako 5 je štandardné pre Cryptoworks? dik Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 656 |
![]() |
|
RE: markiza2.44.01 - funguje |
dobe
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
![]() |