![]() |
|
Zamrznutý motor Sg 2100Motor SG 2100 mi otočil parabolu do krajnej polohy a zamrzol. Ako ho oživiť, keď na reset nereaguje? Mám prijímač Homecast 200 CR. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 045 |
![]() |
|
RE: Zamrznutý motor Sg 2100To nejede ani ručně?Zmačkni 2x polohovací tlačítko,pokud nemá ani snahu zkontroluj přívod proudu.Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 907 |
![]() |
|
RE: Zamrznutý motor Sg 2100Stalo sa mi nieco podobne ked som prehral soft vo fergusone. zmazalo setting a motor sa vytocil na zapadny limit kde zostal stat. Nepomohlo ani prehratie softu a settingu. Takze som motor odpojil od stb. to co teraz popisem znie trochu drasticky ale zabralo. pripojil som motor na jednosmerne regulovane napetie 13,5V, prud do 1A. skusil som manualny reset tlacidlom priamo na motore, potom som motor vytocil na maximum na vychod co samozrejme nebolo na stupnici ani nulty bod. po vytoceni motora som ho odpojil od privodu a perne rozobral. dolezite je uvolnit osku so snekovym prevodom - loziskove domce a potom pomaly natocit - manualne motor na nulty bod - t.j. na rysku. opatrne motor skompletovat a po pripojeni na napetie urobit okamzite reset. potom mi uz motor makal akoby sa nic nestalo. |
jarino
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
![]() |