![]() |
|
Skylink - STV3Dobrý večer,chtěl bych se zeptat,jestli Vám jede stv 3 na kartě skylink CZ.Psalo se ,že to bude vypnuté po dobu OH.Děkuji za odpověď |
Macek71
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 42 |
![]() |
|
RE: Skylink - STV3čo tak pozrieť dole nižšie alebo dať vyhladávanie, táto téma sa tu OMIELA už týždeň :ogre:3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 140 |
![]() |
|
RE: Skylink - STV3Nejde ?????????????????? :fuming: |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Skylink - STV3Jestli se tady téma podle někoho omiela tak sori ale na Moravě to fakt nejede,snad se to rozjede po zazpívání slovenské hymny!!! Mebo co?!? |
juram69
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: Skylink - STV3Mne nejde čt 4 a mám akože čo robiť teraz???tak čakám čo bude a ked nebude tak nech sa poj.....ú :bomb:3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
![]() |
|
Tamia mne nejde Markíza na Skylinku SK poonďaná modrá karta(od začiatku je diskriminovaná) a všetko ostatné ide, vrátane magyar testov :bomb: , ale u nich problém neni...po ich včerajšej nočnej údržbe :bomb:https://www.parabola.cz/forum/topic-46604/1/ Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 656 |
![]() |
|
RE: Skylink - STV3je zajímavý že když se přihlásím na skylink tak v CZ Grátis mám STV 3 napsanou,ale nejede to. |
bojda
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
RE: Skylink - STV3Mají v tom bordel! Měli by nechat všechny programy pro obě strany a bylo by to vyřešený! Ale druhou kartu si kupovat ani náhodou nehodlám! |
ASRady
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 344 |
![]() |
|
@digitalsrozmýšlal som či by to nezabralo tzv. reštart karty, no ja nečakám že mi pôjde čt 4 ale tebe by to mohlo byť v tvoj prospech lebo markíza by možno nabehla. :lookaround:3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
![]() |
|
Tamidik za radu, ale už som ráno robil refresh karty cez web a nepomohlo...už ma fakt štvú...asi prejdem k CSlinku SK región a bude pokojInak mám aj druhú kartu Gital CZ a dnes mi nabehlo ČT4, takže tebe to hádam nabehne tiež...ale o ct4 mi nejde... Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 656 |
![]() |
|
![]() |