Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink - STV3

Dobrý večer,chtěl bych se zeptat,jestli Vám jede stv 3 na kartě skylink CZ.Psalo se ,že to bude vypnuté po dobu OH.Děkuji za odpověď

Macek71
Registrace: 9/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink - STV3

čo tak pozrieť dole nižšie alebo dať vyhladávanie, táto téma sa tu OMIELA už týždeň :ogre:

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

Nejde ?????????????????? :fuming:

CES
Registrace: 4/2007

Jestli se tady téma podle někoho omiela tak sori ale na Moravě to fakt nejede,snad se to rozjede po zazpívání slovenské hymny!!! Mebo co?!?

juram69
Registrace: 8/2009

Mne nejde čt 4 a mám akože čo robiť teraz???tak čakám čo bude a ked nebude tak nech sa poj.....ú :bomb:

Tami

Tami

a mne nejde Markíza na Skylinku SK poonďaná modrá karta(od začiatku je diskriminovaná) a všetko ostatné ide, vrátane magyar testov :bomb: , ale u nich problém neni...po ich včerajšej nočnej údržbe :bomb:

https://www.parabola.cz/forum/topic-46604/1/

Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore

digitals
Registrace: 11/2008

je zajímavý že když se přihlásím na skylink tak v CZ Grátis mám STV 3 napsanou,ale nejede to.

bojda
Registrace: 5/2009

Mají v tom bordel! Měli by nechat všechny programy pro obě strany a bylo by to vyřešený! Ale druhou kartu si kupovat ani náhodou nehodlám!

ASRady
Registrace: 12/2008

@digitals

rozmýšlal som či by to nezabralo tzv. reštart karty, no ja nečakám že mi pôjde čt 4 ale tebe by to mohlo byť v tvoj prospech lebo markíza by možno nabehla. :lookaround:

Tami

Tami

dik za radu, ale už som ráno robil refresh karty cez web a nepomohlo...už ma fakt štvú...asi prejdem k CSlinku SK región a bude pokoj

Inak mám aj druhú kartu Gital CZ a dnes mi nabehlo ČT4, takže tebe to hádam nabehne tiež...ale o ct4 mi nejde...

Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore

digitals
Registrace: 11/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra