![]() |
|
Reklama na parabolické anténě.Zdravím chlapy furt přemyslím že si mrknu na paraboly reklamu co je lepší sprej nebo nálepka ?díky |
bryketa
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 594 |
![]() |
|
RE: Reklama na parabolické anténě.Centrofix |
Promax
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
RE: Reklama na parabolické anténě.taky hnus by som si na dom nedal |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
![]() |
|
RE: Reklama na parabolické anténě.měl jsem tam samolepky a drží i po 15 letech. a pro funtomase - pokud by ses tím zabýval budeš vědět o čem mluvíme. ty jen trepeš somariny, co? |
Luckyolda
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 335 |
![]() |
|
promaxTen centrofix myslíš vážne nebo jako vtip? Ja spíš přemyšlel že jsi nechám na plotru vyřezat folii a budu to stříkat sprejem. Otázka můžu stříkat po celé ploše ? |
bryketa
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 594 |
![]() |
|
RE: Reklama na parabolické anténě.zajdi si do nějakého grafického studia a tam Ti poradí jak co na čem drží, apřibližně řeknou ceny, buď Ti udělaj samolepu nebo stříkací šablonu rozhodneš podle ceny. Fungovat bude oboje, rozhodně by to finálně chtělo stříknout bezbarvým akrylem co se dává na metalízy u aut. Málokdoví, že se třeba takhle sříkaj i samolepy na kapotách mašin.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
@LuckyoldaJedna z mojich poziadaviek pri kupe sat kompletu bola parabola bez popisov a reklam. Preco by som si mal spatit lad zo zahrady na dom. |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
![]() |
|
bryketato bude hezký,co proti tomu máte,mě se to moc líbí,na parabole nastříkaná "bryketa",dobrý marketinkový tah,ale zima už končí,nevím jestli není lepší někdy září ,říjen,ale to je jedno,budeš to mít už připraveno,za mě souhlas R^ R^ R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Reklama na parabolické anténě.Já si taky dávám už třetím rokem na paraboly svou reklamní samolepku. Má rozměr cca 35 x 15cm a drží. Vždy si nechám vyrobit stovku a jedna barevná samolepka mě výjde cca na 20,-, což se super cena za reklamu zadara. Jen dva lidé jí nechtěli, tak jsem jim jí sloupl, ostatním je to jedno nebo se jim to líbí. R^ :8)Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
RE: Reklama na parabolické anténě.Pozn.dávám si tu samolepku do horní poloviny paraboly a do tý spodní poloviny lepím samolepu Astra nebo momentálně samolepu Skylink - kterou mi poslali zadara. Stačí jim napsat dotaz a rádi vám je pošlou, budete jim dělat reklamu.Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
RE: Reklama na parabolické anténě.Popisování-polepování parabol je pěknej hnus, obvzlášť po delší době.Je to dobrá antireklama a zdroj problémů. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
![]() |