![]() |
|
Jaký linux stroj?Zdravím,chci si pořídit AB IPbox 250.Jaký máte názor na tenhle přijímač,nebo mě doporučíte jiný přijímač???Předem díky za názory :) |
yelnats
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE: Jaký linux stroj?To by som skor bral dreambox 500 |
freee
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 555 |
![]() |
|
RE: Jaký linux stroj?ked chces, aby ti niekto poradil, tak sa najprv zamysli,co je dobre pre mna nemusi byt vhodne pre teba takze rady jama a sm spojny ti nemusia priniest tebou pozadovany ciel ak to mam prehnat, tak predsa si nebudes kupovat nakladnu dodavku so zvysenou kabinou a 3.0l motorom pre 3 clennu rodinu na presuvanie sa do prace vo vzdialenosti 3 km apropo preco linux? vies preco ho chces? |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
RE: Jaký linux stroj?... takze rady "ja mam XYZ a som spokojny" .... |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
@yelnatsAB250 pěkně kreslí, rozhodně lépe, než DM500. Můžeš si nainstalovat harddisk a i nahrávat. Má jednu čtečku na karty. V provozu je spolehlivý.Podpora, image a addony na satupdate.net V současné době má vadu na kráse v tom, že není HD. Pokud HD nepožaduješ, je to dobrá volba. |
bob.r
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 907 |
![]() |
|
RE: Jaký linux stroj?Dík za odpovědi.Supr reakce losparabo.U přijímače požaduji PVR a sdílení s nejzn.protokolama.Přijímač by měl mít velkou podporu a cenově při zemi.Linux mě láká z důvodu získání dalších zkušeností :) |
yelnats
![]() |
|
yelnatsAhoj pokud chces neco z pvr tak muzu doporucit dreamboxe 600 podpora velice dobra naprosta zpokojenost R^ po pripade ilumitionboxe je to skoro stejny jako 600 jen o neco levnejsi ;) .Jinak IPbox hodnotit nemohu videl jsemho jen jednou.Dreambox 500 sg2100 parabola 80, Dreambox 600, parabola 65, Geminy. Nac stahovat kalhoty kdyz brod je jeste daleko.
|
lak
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 682 |
![]() |
|
RE: Jaký linux stroj?Díky za ohlasy.Navštívil jsem stránky AB COMU (výrobce AB IPboxu) a nenašel jsem v produktové řadě AB IPbox 250S.Žeby se firma soustředila jen na přijímače s HD a ukončila výrobu SD přijímačů????Před 14 dny jsem tam informace o AB IPboxu 250S ještě našel. www.abipbox.com/Sk |
yelnats
![]() |
|
RE: Jaký linux stroj?IPboxi je celkom minulost prave kvoli podpore ktoru tu schvaluju niektory jednotlivci..ber DM akchces dobru podporu,ked aj s nahravanim tak DM600..inak nahrava aj DM500 po LAN bez problemov,na zoznamanie sa s linuxom ako stvorene za par €. |
freee
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 555 |
![]() |
|
RE: Jaký linux stroj?AZBox Elite HD, cena mírně nad 6 tis. Umí HD, nahrává na USB HDD i flash, funkční jako multimediální centrum, možnost dalšího tuneru DVB-T, umí jeden kanál streamovat do sítě a druhý jede v TV - i HD (v rámci jednoho transpondéru), prohlížeč youtube, web prohlížeč (zatím spíše beta verze), vcelku kvalitní HW, zatím dobrá podpora, každý nový FW, nové překvápko. Týden jsem sním bojoval a nyní jede k mé plné spokojenosti. R^ |
bobík
Registrace: 11/2004 Příspěvků: 97 |
![]() |
|
RE: Jaký linux stroj?no Azbox hd elite uz koupis i levneji, pod sest tisic korun ceskych .. jinak ho urcite taky doporucuju, podpora je vyborna, uz se hodne ustalil .. nabizi hodne muziky za "malo" penez .. staci pouzit google nebo jukny na shopy jako videotech, satzona. cz a dalsi ... |
azboxak
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
RE: Jaký linux stroj?zdravimcitam manual k AZBox Elite HD a pozeram ze je to na 95% presne to co hladam aj ja dokaze to prehravat aj divx, len nikde som sa nedocital ci zobrazuje aj titulky a ked pripojim HDD cez ethernet dokaze nahravat aj tam? |
bedo
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 273 |
![]() |
|
@ bobík+azboxakA jak dloho trva něž ten azbox přepne na jiný kanal ?AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: Jaký linux stroj?Tož dobu přepnutí nemám stopnutou, ale dá se to, když to srovnám s jinými HD nevybočuje to z řady :))))) |
kacenkin
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 715 |
![]() |
|
RE: Jaký linux stroj?Přepíná rychleji než Dualšrot originál od Digi, který jsem po zakoupení AZBoxu věnoval zcela rodičům. Nyní se mohou dívat na 1 kanál a nahrávat jiný. Mám FullHD LCD a sledování Digi přes modulátor jsem již neskousl. S Azboxemse musíš chvíli poprat, otestovat různé firmware, v každém jede něco líp a něco hůř, vybereš dle svých priorit. |
bobík
![]() |
|
RE: Jaký linux stroj?v kazdom je nieco lepsie a nieco horsie?to nejaky nezmysel, nie? vsak v novsom by mali byt obsiahnute veci so stareho fw. |
bedo
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 273 |
![]() |
|
RE: Jaký linux stroj?U AZBoxu jsou dva typy firmware, jeden oficiální, který splňuje všechny základní požadavky, je poměrně stabilní a dá se do boxu stáhnout přímo z menu přes net. Poslední je myslím 0.9.3877 - starý cca 4 měsíce. Každých asi 14 dnů vycházejí nové FW, ty jsou ale testovací, přidávají nové funkce, ale je zde jasně uvedeno, že některé předchozí funkční věci opět chodit nemusí. Emu jede i v ofiko :)) |
bobík
![]() |
|
![]() |