![]() |
|
STV =DOMA= nejde ani na skylink ani na cslinkhallo, nevíte, co je za problém se slovenskou stanicí DOMA :zombie: ? Ne že by mi to nějak vadilo, ale z principu chci vědět, proč mi něco nefachčí .... nebere mi a ni skylink karta ani cslink - je to samozřejmě stejná frekvence - blbne to od včerejška - mám to tam teď zrovna posazené a síla signálu mi na liště bliká střídavě žlutě a červeně a v nepravidelných vzácných intervalech probleskne obraz :bigeyes: . jinak černá obrazovka a "kanál je kódován nebo nepodporován" :laughing: - dělá to taky někomu ? |
Bororo
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 342 |
![]() |
|
RE: STV =DOMA= nejde ani na skylink ani na csl...Nastavit parabolu,foukal vítr a pohnul ti s ní. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
RE: STV =DOMA= nejde ani na skylink ani na csl...jinak nad ní mám v EPG všech 5 ostatních svk kanálů a všechny jedou jak hodinky vč. JOJ a JOJ+, jen ten DOMA je zázračně out - teď dokonce obraz naskočil na 3 vteřiny - to byl nejdelší interval :) |
Bororo
![]() |
|
RE: STV =DOMA= nejde ani na skylink ani na csl...Já se teď mrknul na Doma TV a jede tam nějaká Esmeralda.Tak říkám všem těm TV seriálům o HO.NĚ. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
RE: STV =DOMA= nejde ani na skylink ani na csl...Ty brďo, už to jde :bigeyes: !! Dal jsem teď ještě znovu manuální instalaci a vyhledat 12565 H a naskočil mi obraz na té původní pozici lol :lookaround: - vyřešeno |
Bororo
![]() |
|
![]() |