![]() |
|
@vortimondAhoj. Pred časom si sem dával test FW pre Vantage.Nemôžeš sem hodiť, prosím, ten test čo si robil resp. odkaz na tu Tvoju tému. Nejak to nemôžem nájsť. Dík. |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: @vortimondOn to dával len český región... :laughing: |
notna
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 473 |
![]() |
|
RE: @vortimondoprava:pre český región |
notna
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 473 |
![]() |
|
RE: @vortimondto určitě nebylo ode mě. já jsem si ten resívr koupil vlastně akorát kvůli tuneru, protože má být údajně v tomhle směru jeden z absolutně nejlepších, tak mě zajímalo jestli dokáže něco dostat navíc z tý Astry 2D, Arabsatu 6 atd.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: @vortimondsám bych uvítal radu. a sice by mě zajímalo, jestli někdo neví jak je to s funkčností toho výstupu pro připojení dalšího přijímače na jednu parabolu. v nejnovějších verzích vantage musí být zapnutej, aby signál procházel na připojenou satelitní PC kartu, což je trochu blbý. zajímalo by mě která je poslední verze, kde je to nějak řešitelný, prostě u který se přijímač vypíná do tzv. sleep módu. ať už nastavením v menu, nebo (jak psali na cizím fóru) po naprogramování nahrání (timer)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: @vortimondMyslím že bolo. Dával si tuším 4 ks FW a jeden si vychválil, že je naj. Hery tuším odpovedal, že pre neho je naj FW iný a tam mu idú karty Conax...a ešte tam bolo pár reakcií aj Saxonova o jednom FW a špatnej češtine a moja na FW 25201....Je to asi 2-3 mesiace. Nepamätáš sa? |
Milan C
![]() |
|
RE: @vortimondjo tak to bylo tohlehttps://www.parabola.cz/forum/topic-45728/ ale nejednalo se o žádný testy, ale jenom porovnání nejnovější verze s jednou ze starších. stejnak nakonec u tý vychválený starý verze jsem potom zaznamenal i nějaký chyby (například nesynchronní obraz/zvuk po drobných výpadcích v příjmu) čímž ta nejnovější verze netrpí a je perfektně stabilní Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: @vortimondDo sleep módu pri nahrávaní resp. pri naprogramovaní nahrávania cez EPG sa vypína u FW 25201. |
Milan C
![]() |
|
RE: @vortimonddíky moc R^ superVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: @vortimondU Vantáž nejde loopka ve standby :bigeyes:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: @vortimondhttps://www.parabola.cz/forum/topic-45728/No, to bol ten " test"...dík.. R^ I keď ja som to trochu doplietol, ale je to ono! |
Milan C
![]() |
|
Tomik535v podstatě nejde. taky mě to překvapilo. musí se to řešit tímhle fíglem s tím naprogramováním nahrávání. doufám že to bude fungovatVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
@vortimondhttp://vantagefunclub.cz/viewtopic.php?p=5081&highlight=stream#5081Aj v tomto odkaze je ešte niečo k tomu. |
Milan C
![]() |
|
RE: @vortimondtak jsem tam nahrál ten 2.52.01 a je to pořád ve stand-by neprůchozí i když naprogramuju nahrávku. nevím, musí se tam něco nastavit? mám dojem, že tohle prostě fungovat nikdy nebudeVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: @vortimondTo už si skoro hrajete na ARIVU - je to tu už druhá - třetí věc, co zde u vynikající Vantage řešíte. :))) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: @vortimondV stand-by to nejde. Ale keď naprogramujem nahrávanie cez info a šípkami resp.cez EPG a vypnem prijímač, prijímač prejde do sleep mode. Takto by to malo fungovať. |
Milan C
![]() |
|
RE: @vortimonda jak ho mám vypnout? vypínám ho normálně přes D.O. a jde do stand-by. ale do toho klasickýho s nízkou spotřebou a startuje potom pomalu. já bych potřeboval ten sleep módVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
CESTo sú len drobnosti,šlape skoro všetko ako hodinky, ale ten obraz u Vantage je k nezaplateniu!!! :) |
Milan C
![]() |
|
RE: @vortimondMáš Vantage 7100 HD? Aby sme sa bavili o tom istom.Teraz som to pre istotu skúšal a hodil som nahrávanie cez EPG a vypol DO prijímač. Vantage prešiel do sleep mode a píše to aj na displey.Takže takto to funguje. |
Milan C
![]() |
|
RE: @vortimondjo přesně 7100S. taky jsem hodil nahrávání přes EPG a taky vypnul dálkou a nic. na displayi nic nepíše krom hodin a je vypnutej úplněVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
Milan CJeště, že Saxon už možná spí - ten by mě dal. R^ :laughing: |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: @vortimond:laughing: rozhodně má svoje chyby, o tom není pochyb. já si myslím, že to ani nejde. jedná se asi o nějakou jinou HW revizi a u těch novějších modelů je ten sleep mód asi nedostupnej. hlavně že šetří proud, ale jako možnost na výběr to tam mohli klidně nechatVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: @vortimondNo je to zaujímavé.Mne normálne sleep mode ide. Tak to nechápem.... |
Milan C
![]() |
|
RE: @vortimondto bude nějaká inovace, která se minula účinkem. spotřeba je sice při naprogramovaném timeru nízká, ale sleep mód nefungujeVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
![]() |