Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Zaostávanie zvuku za obrazom - iba na Nova HD...

Mám TechniSat HD8-S, pri nahrávaní z Nova HD mi zaostáva zvuk za obrazom o cca 0,5s (ostane to tak aj v nahrávke). Pri sledovaní (keď sa nenahráva to nerobí). Robí to len na Nova HD, ostatné HD kanály idú v poriadku vrátane SD kanálov (aj Nova v SD rozlíšení je v poriadku). Mám modul Mascom easy.TV Twin, SIM Gital + veľká SkyLink. Všemožné kombinácie nastavení v CI module a ani v prijímači nepomáhajú. Firmware mám všade najnovší.
Má takýto problé ešte niekto (príp. aj na iných prijímačoch a iných moduloch)?

brga
Registrace: 9/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Zaostávanie zvuku za obrazom - iba na Nova...

stejny problem u Nova HD, tentokrat se jedna o pristroj Ariva.Vzdycky musim prepnout jinam a zase zpatky a vse se srovna.Po jak dlouhem intervalu se znovu rozchazi zvuk vuci obrazu jsem nezjistil.O tomto problemu jsem cetl na ruznych forech a nikdo nevi proc se tomu tak deje, takze zrejme chyba na strane vysilani, nikoliv prijmu.

ladys
Registrace: 10/2009

u Technisatu hd8s v menu nastaveni dej nastaveni zvuku pak synchronizace A/V a skousej pridat nebo ubrat. me to tak pomohlo

maslo
Registrace: 12/2007

Tak tohle přesné délá i můj Comag sl 100 HD a vúbec nevím co s tím.Žádné přepínání nepomáhá.Asi nikdo neporadí.Jo zlobí to příbližně 1/4 roku.Firmware předposlední tuším E 146.

svijam
Registrace: 3/2009

Ja si tiež myslím, že je chyba na strane vysielania, ale keď mimo nahrávania to ide synchronizovane tak je to zvláštne...?! Dúfam, že to nie je zas nejaká "antipirátska" technológia! :bomb:

brga
Registrace: 9/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra