![]() |
|
Vantage přidání TPMam Vantage 7100S a 1100S verze softu 25501 chci přidat ručně novou frekvenci na Očko a po uložení se mi vždy ostatní programy z 23,5 přesunou na badr a na předešlých programech tma. Stává se to taky někomu nebo máte někdo podobný problém. Jak tedy najít očko na nové frekvenci chci přidat jenom tento jeden program nechci to celé proskenovávat a zase třídit mam seting podle sebe nastavenej a uloženej. Když se mi objeví tma tak nahraju spátky uloženej seting a vše funguje jenom zase nemůžu přidat TP celé se to pak opakuje nevim co s tim. Zkuzte to někdo taky nebo doporučte soft který je stabilnější.A mam multifokus 1W,13, 19,2 a 23,5 . |
vojtalojza
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 96 |
![]() |
|
RE: Vantage přidání TPZdravím,U mě na Vantage 8000 šlo vše OK. Mám sice motor, ale to není důvod k nějakému rozdílu. Tak pokud problém trvá dál můžem pořešit na ICQ 306133859. |
antonin1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 76 |
![]() |
|
tma po přidání transporderumně to dělá taky, když přidám tp. přes dálkové ovl. přestanou mi jít ostatní programy, ale když to udělám přes SeteditVantage v Pc a pak to načtu přes USB tak je to OK. :lookaround: |
jona
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 644 |
![]() |
|
RE: Vantage přidání TPTaky mi to dělalo,dal sem tovarní nastaveni a vypnul ze zasuvky.ted Ok.Dreambox DM900,Dreambox TWO ,Sony BRAVIA KD65AF8 OLED XR-65A80L OLED
|
Pepik71
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: Vantage přidání TPPoužívám FW 25201 a přidávání TP probíhá bez problému.Jako editor používám editor z příbalu Channel editor 3.1. Absolutně bez problému. Problém nastane až v okamžiku, kdy chcete mazat programy přímo z favoritního seznamu, pak nastává totální chaos ve všech ostatních seznamech. Proto věškeré operace provádím ve výše uvedeném editoru a je vše OK bez vyjímky. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Vantage přidání TPTak jsem tam nacpal FW25201 a přidat TP se přes DO nepodařilo opět na předem uložených kanálech tma.dával jsem i tovární nastavení vypnul ze sítě a bez úspěchu. Zkusim chanel editor a uvidim děkuji za reakce. |
vojtalojza
![]() |
|
RE: Vantage přidání TPJdu to taky vyzkoušet, to neni možný.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Vantage přidání TPMě to dělá také, je v tom bordel. |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
![]() |
|
RE: Vantage přidání TPJediné řešení, alespoň si to myslím, je proskenovat celý satelit. Potom to chodí. |
sateliťák
![]() |
|
RE: Vantage přidání TPTroufnu si tipnout, co děláte blbě.Zmíněný transporder s Ockem je v přijímači už vytvořen a vy jste si z nepozornosti vytvořili ještě jeden stejný a to neni vůbec dobré. Pak si zkoušíte jeden z nich smazat a systém Vám zděluje, že nejprve musíte smazat uložené programy a pak až transporder. Pokud tuto výstrahu přejdete a programy přesto smažete, pak nasatává chaos, o kterém jsem psal. Právě jsem to vyzkoušel a přesně to se stalo. Při správném postupu k žádnému problému nedochází!!!! On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Vantage přidání TPMám Vantage 1100 a TP s novou frekvencí Óčka jsem přidal bez problémů.Verze SW 02.55.01T-O |
dechovkar
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 427 |
![]() |
|
RE: Vantage přidání TPNe zmíněný transponder 12168 v přijímači není uložený prošel jsem všech 32 transponderů , které tam jsou uloženy a tento nový mezi nimy není.tudíž jsem ho nemohlu duplikovat.Dostal jsem to tam přes editor takže vyřešeno. Ale je to zajímavý jev u tohoto jinak vynikajícího přístroje. |
vojtalojza
![]() |
|
dechovkárFakt se nejdříve koukněte do seznamu Astry 23,5E, ten TP 12168V tam už je uložen. Neni to nijak nový kmitočet.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Vantage přidání TPTak jsem to teď vyzkoušel - onen TP jsem ve V7100 neměl, tedy jsem ho přes DO přidal, proskenoval daný TP, naskočily 4 nové tel.programy (na konec seznamu) a jinak se nic nezměnilo. Soft mám 02.44.01 ze známých důvodů :lookaround: |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
RE: Vantage přidání TPDobrá, ale proč já ho tam tedy mam?Nepamatuji si, že bych ho někdy vytvářel... Možný je nakonec všechno, ale ten double problem a poté mazání v přijímači je odzkoušeno. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Vantage přidání TPProč ho tam máš nevím, já mám Vantiho už skoro 2roky a spíš jsem se věnoval přidávání TP na jiných satelitech ,Astru nějak moc nesleduju co se tam mění, třeba tam dřív nebyl od výrobce-nevím jak dlouho ho máš Ty. Ale s tím dvojím zadáním TP souhlasím-taky se mi to kdysi povedlo, ale přišel jsem na to v editoru. |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
RE: Vantage přidání TPJeště mi to večer nedalo a zkusil jsem pouze toto. Menu - ruční hledání - editace TP - nezměnil jsem vůbec nic ani jsem nehnul kurzorem pouze jsem zmáčkl uložit(růžové tl.) vyskočil jsem z menu a programy zase nešly. šla mi jenom Nova HD , Barrandov a Doku CS. Ostatní programy měli změněné frekvence a Prima v přehledu byla na badru 25 více jsem to nestudoval opravdu zvláštní.Samozřejmě umim si poradit jinou cestou jen jsem chtěl vědět , zda nejsem v tom sám a jak to obejít popř. kterej soft to nedělá. |
vojtalojza
![]() |
|
RE: Vantage přidání TPMám 1100 a SW 25201 a pri pridávaní TP sa mi to tiež celé rozladilo. Musel som znova naskenovať programy.Rád by som sa spýtal: chcel by som vyskúšať naladiť zo zvedavosti Thor.Mám jednu starú 90 ofset parabolu len tak na zemi v záhrade.Dal som nové LNB, odpojil som 19 z prepínača a pripojil nové LNB. Nastavil som v prijímači sat. Thor, disec 2 a dal TP s frekv.12687/V, kde by mala byť ČT 24 volne. Neviem to vôbec naladiť, čo robím zle? :( |
jupol
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 214 |
![]() |
|
RE: Vantage přidání TPI když by tam již zmíněný kmitočet byl, nebo jiný, tak dobrý soft by měl upozornit, že už to tam jednou je. Nemám pravdu? A přidávat a mazat stanice, nebo transpordery by měl umět každý soft bez problému, i v těch nejlacinějších přijímačích. |
sateliťák
![]() |
|
RE: Vantage přidání TPTo je pravda. Když má ale monter dobré návyky v podobě používání setting editoru, pak se k těmto problémum ani nedostane.Asi maji montéři přijímačů Vantage většinou dobré návyky, nebo já nevim... :))) Ted vážně, je to fakt divné, už to tu psalo dost lidí, ale já opravdu nic podobného nepozoruji, ani moji zákazníci mi nic nehlásí. Opravdu to neni důvod, abych tento přijímač přestal montovat. Mějte se fajn a dobrou noc. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
![]() |