Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

HD PLUS

misto BEBE HD se neco chysta ale zatim je to tajny tak uvidime ja bych tak chtel eurosportHD pane Glisniku diky jestli me slysite. R^

image
Registrace: 10/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HD PLUS

a ty si nahuleny a či čo ???? ved eurosport HD tam je, alebo chces dva vedla seba, tak ako je to u novy HD ?

Lenivosť je matka núdze.

Vlado Fogo
Registrace: 8/2004

ale ja aj ESP 2 hd

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

je to dva dny, co pan glisník na dotaz webu prohlásil: "Na pozici STV3 HD prozatím nic nebude"
https://www.parabola.cz/zpravicky/11363/skylink-zatim-bez-nahrady-za-stv3-hd/

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

jinak ten článek na konkurenčním webu předpovídá nějaký blíže neupřesněný jarní rozšíření nabídky, ale vůbec se nejedná o HD programy. to sis trochu vyfantazíroval a spojil dohromady

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

ale určite tam niečo trtnú aby nalákali ludí na hd

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Ať si pan Glisník nechá to jeho slavný HD PLUS. 3850,- Kč za rok je fakt nehoráznost za to, co nám nabízejí. Tři holandské programy, kde Discovery HD není vůbec dabováno, History HD jen částečně a taková BRAVA HDTV, nebo BEBE TV HD mě vůbec nezajímá. Takže za ty prachy zbývá EUROSPORT HD, NOVA SPORT HD a FILMBOX HD. U posledně jmenovaného se zvlášť vyžiji, protože můžu jeden film vidět i 100x za měsíc, což u amerických romantických komedií to zvláště ocením. Kromě toho mám balík HD programů od SKY Deutschland za 5 € měsíčně, což je 60 € za rok a což je při dnešním kurzu 1.500,- Kč za rok, při stejném počtu HD kanálů. Takže pan Glisník by měl popřemýšlet o cenové strategii balíku HD PLUS.

SKYLink Cz, SKYLink Sk, SKY Deutschland, ORF, MTV,

Jurin

a když on napsal, že markíza HD tam zatím nebude a že místo STV3 HD tam taky zatím nic nebude, tak co můžou asi přidat a kam? RTL4 v holandštině nebo co?

vortimond

myslel sem bundesligu omluva R^

image

4Jurin

Neplácej nesmysly. Já z HD nabídky Skylinku taky neskáču vysoko, ale ty kápni božskou s tou Sky. HD balíček ti samostatně rozhodně nedají.

polulin
Registrace: 10/2007

polulin

No to nedají, ale když už mám jejich programy, tak proč si to HD od nich za ty prachy nevzít.

SKYLink Cz, SKYLink Sk, SKY Deutschland, ORF, MTV,

Jurin

hlavně se to vůbec nedá srovnávat, protože SKY je jenom pro pár vyvolených, co mají známý v DEU, ITA nebo UK. ostatní mají smůlu. bundesliga bude brzo na Dubai Sports HD (dá-li Alláh) bez toho by ta stanice prostě neměla smysl. věřím že tam bude

vortimond

ja si myslim ze to bude za BEBE HD a to bylo v balicku HD PLUS ale to sou vsechno pouze spekulace uvidime nechame se prekvapit v kazdem pripade je to pozitivni sprava tohoto poskytovatele ze jedna o jarnim rozsireni nabitky R^

image

Jurin

No to si pekne napisal, len okrem tych 5€ platis dalsich min. 16,90€ a mas sparovany prijimac, vsak ?

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

já bych to bral hned. ať je ta karta v tom přijímači klidně zatavená :laughing: kdyby se toho chtěl někdo zbavit, tak mě kontaktujte na vortimond@gmail.com určitě se dohodneme. týká se i karty HD+ na německý komerční TV

vortimond

balík multi HD jsem měl jenom na únor kvůli OH - včera skončil a zatím definitivně - jenom kvůli Novasportu a Eurosportu HD si ho teda pořizovat nebudu a už vůbec ne na rok :fuming:

premier league je jediný, co trochu na Novasportu frčí, ale tu dává i STV3, takže co, a eurosport1 a erosport2 beru zatím v SD od němčourů z astry 23,5 .....

takže koukejte do HD balíku něco pořádnýho přidat, jinak se Vám tenhle HD kšeft nerozjede :zombie:

radši se zatím budu dívat na HBO, HBO2 a Cinemax za 155,- měsíčně, který za to od včera platím cslinku :lookaround:

Bororo
Registrace: 1/2010

tak nějak nápodobně, filmový balík jsem zaplatil na rok + rok zdarma, tedy jsem si vyřval

HD balík končí v dubnu a kvůli History HD si ho také platit nebudu,
SPI si z nás dělá blázny jako ze sklerotiků a sport je sice pecka, ale raději budu po kurtu lítat sám, protože tenis v native je opravdu dobrý....

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui
Registrace: 1/2006

To je pláče!!! Rv To už musí být zoufalství předplácet CSlink ;P , když na 1W je to samé téměř FTA... Neměli byste při pondělku něco veselejšího? :)

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT

Re:VORTI

Karty HD+ na německý komerční TV koupíš už i na ebay ,pokud chceš tak ti ji i zaktivují ,takže pokud máš zájem není co řešit.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

@PetrT
pláče? vůbec ne, jen ať se chytnou za nos,
a digi? pecka na CRT akvárko 55 cm...

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui
Registrace: 1/2006

habr

copak já vím jak nakupovat na ebay? nemám ani žádnou kreditku pro internetový platby. jestli má někdo zánovní HD+ kartu (nestojím o žádnou půl roku používanou veteš) tak jen ať se klidně ozve

vortimond

@Babui

Taky nápodobně, HD+ mi končí za 2 týdny, a s tímto filmovým kanálem je pro mne dále neprodejný. Takže bude taky balík Film u CS. Co je to za akce ten rok zdarma? :bigeyes:

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

Aha, vyřval :laughing:

Tomik535

já si myslím, stejně jako někteří z vás, že doba pokročila a jestli si pan glisník myslí, že někdo padne na prdeI jenom z toho, že uslyší český slovo jako doprovod k jakýmukoliv obrázku v rozlišení 1080i, tak to se hluboce plete. teď přišel čas zařadit po delší době zase něco zajímavýho

vortimond

víš co mi ale štve, že jsou tady vždycky lidi, co tu debatu ženou směrem k tomu problému ceny. hlavně aby to moc nestálo. ať tam přidají skvělý programy, ale ať nezvyšujou cenu. já si myslím, že to asi nejde jedno bez druhýho, protože abonentů je a búde zoufale málo a někdo to zaplatit musí. a určitě je lepší, když se ta nabídka srovná s nabídkou těch nejlepších IPTV a kabelovejch firem, než když zůstane sice levná, ale nazajímavá

vortimond

Ano, ale když SD verze HBO ve blíže nespecifikovatelném formátu stojí 235,-, kolik by stálo v HD? :razz:

Ano, abonentů je málo, nezbývá než nekoukat nebo vybrat z té bídy, co je. A z toho mi vychází nejlíp balík Film u CS.

Tomik535
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra