![]() |
|
HD PLUSmisto BEBE HD se neco chysta ale zatim je to tajny tak uvidime ja bych tak chtel eurosportHD pane Glisniku diky jestli me slysite. R^ |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 552 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
RE: HD PLUSa ty si nahuleny a či čo ???? ved eurosport HD tam je, alebo chces dva vedla seba, tak ako je to u novy HD ?Lenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
Registrace: 8/2004 Příspěvků: 2 512 |
![]() |
|
RE: HD PLUSale ja aj ESP 2 hd🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: HD PLUSje to dva dny, co pan glisník na dotaz webu prohlásil: "Na pozici STV3 HD prozatím nic nebude"https://www.parabola.cz/zpravicky/11363/skylink-zatim-bez-nahrady-za-stv3-hd/ Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: HD PLUSjinak ten článek na konkurenčním webu předpovídá nějaký blíže neupřesněný jarní rozšíření nabídky, ale vůbec se nejedná o HD programy. to sis trochu vyfantazíroval a spojil dohromadyVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: HD PLUSale určite tam niečo trtnú aby nalákali ludí na hd🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: HD PLUSAť si pan Glisník nechá to jeho slavný HD PLUS. 3850,- Kč za rok je fakt nehoráznost za to, co nám nabízejí. Tři holandské programy, kde Discovery HD není vůbec dabováno, History HD jen částečně a taková BRAVA HDTV, nebo BEBE TV HD mě vůbec nezajímá. Takže za ty prachy zbývá EUROSPORT HD, NOVA SPORT HD a FILMBOX HD. U posledně jmenovaného se zvlášť vyžiji, protože můžu jeden film vidět i 100x za měsíc, což u amerických romantických komedií to zvláště ocením. Kromě toho mám balík HD programů od SKY Deutschland za 5 € měsíčně, což je 60 € za rok a což je při dnešním kurzu 1.500,- Kč za rok, při stejném počtu HD kanálů. Takže pan Glisník by měl popřemýšlet o cenové strategii balíku HD PLUS.SKYLink Cz, SKYLink Sk, SKY Deutschland, ORF, MTV,
|
Jurin
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
RE: HD PLUSa když on napsal, že markíza HD tam zatím nebude a že místo STV3 HD tam taky zatím nic nebude, tak co můžou asi přidat a kam? RTL4 v holandštině nebo co?Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: HD PLUSmyslel sem bundesligu omluva R^ |
image
![]() |
|
4JurinNeplácej nesmysly. Já z HD nabídky Skylinku taky neskáču vysoko, ale ty kápni božskou s tou Sky. HD balíček ti samostatně rozhodně nedají. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
polulinNo to nedají, ale když už mám jejich programy, tak proč si to HD od nich za ty prachy nevzít.SKYLink Cz, SKYLink Sk, SKY Deutschland, ORF, MTV,
|
Jurin
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
RE: HD PLUShlavně se to vůbec nedá srovnávat, protože SKY je jenom pro pár vyvolených, co mají známý v DEU, ITA nebo UK. ostatní mají smůlu. bundesliga bude brzo na Dubai Sports HD (dá-li Alláh) bez toho by ta stanice prostě neměla smysl. věřím že tam budeVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: HD PLUSja si myslim ze to bude za BEBE HD a to bylo v balicku HD PLUS ale to sou vsechno pouze spekulace uvidime nechame se prekvapit v kazdem pripade je to pozitivni sprava tohoto poskytovatele ze jedna o jarnim rozsireni nabitky R^ |
image
![]() |
|
JurinNo to si pekne napisal, len okrem tych 5€ platis dalsich min. 16,90€ a mas sparovany prijimac, vsak ?AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 621 |
![]() |
|
RE: HD PLUSjá bych to bral hned. ať je ta karta v tom přijímači klidně zatavená :laughing: kdyby se toho chtěl někdo zbavit, tak mě kontaktujte na vortimond@gmail.com určitě se dohodneme. týká se i karty HD+ na německý komerční TVVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: HD PLUSbalík multi HD jsem měl jenom na únor kvůli OH - včera skončil a zatím definitivně - jenom kvůli Novasportu a Eurosportu HD si ho teda pořizovat nebudu a už vůbec ne na rok :fuming:premier league je jediný, co trochu na Novasportu frčí, ale tu dává i STV3, takže co, a eurosport1 a erosport2 beru zatím v SD od němčourů z astry 23,5 ..... takže koukejte do HD balíku něco pořádnýho přidat, jinak se Vám tenhle HD kšeft nerozjede :zombie: radši se zatím budu dívat na HBO, HBO2 a Cinemax za 155,- měsíčně, který za to od včera platím cslinku :lookaround: |
Bororo
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 342 |
![]() |
|
RE: HD PLUStak nějak nápodobně, filmový balík jsem zaplatil na rok + rok zdarma, tedy jsem si vyřvalHD balík končí v dubnu a kvůli History HD si ho také platit nebudu, SPI si z nás dělá blázny jako ze sklerotiků a sport je sice pecka, ale raději budu po kurtu lítat sám, protože tenis v native je opravdu dobrý.... Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
RE: HD PLUSTo je pláče!!! Rv To už musí být zoufalství předplácet CSlink ;P , když na 1W je to samé téměř FTA... Neměli byste při pondělku něco veselejšího? :)Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 632 |
![]() |
|
Re:VORTIKarty HD+ na německý komerční TV koupíš už i na ebay ,pokud chceš tak ti ji i zaktivují ,takže pokud máš zájem není co řešit.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: HD PLUS@PetrTpláče? vůbec ne, jen ať se chytnou za nos, a digi? pecka na CRT akvárko 55 cm... Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
habrcopak já vím jak nakupovat na ebay? nemám ani žádnou kreditku pro internetový platby. jestli má někdo zánovní HD+ kartu (nestojím o žádnou půl roku používanou veteš) tak jen ať se klidně ozveVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
@BabuiTaky nápodobně, HD+ mi končí za 2 týdny, a s tímto filmovým kanálem je pro mne dále neprodejný. Takže bude taky balík Film u CS. Co je to za akce ten rok zdarma? :bigeyes:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: HD PLUSAha, vyřval :laughing:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: HD PLUSjá si myslím, stejně jako někteří z vás, že doba pokročila a jestli si pan glisník myslí, že někdo padne na prdeI jenom z toho, že uslyší český slovo jako doprovod k jakýmukoliv obrázku v rozlišení 1080i, tak to se hluboce plete. teď přišel čas zařadit po delší době zase něco zajímavýhoVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: HD PLUSvíš co mi ale štve, že jsou tady vždycky lidi, co tu debatu ženou směrem k tomu problému ceny. hlavně aby to moc nestálo. ať tam přidají skvělý programy, ale ať nezvyšujou cenu. já si myslím, že to asi nejde jedno bez druhýho, protože abonentů je a búde zoufale málo a někdo to zaplatit musí. a určitě je lepší, když se ta nabídka srovná s nabídkou těch nejlepších IPTV a kabelovejch firem, než když zůstane sice levná, ale nazajímaváVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: HD PLUSAno, ale když SD verze HBO ve blíže nespecifikovatelném formátu stojí 235,-, kolik by stálo v HD? :razz:Ano, abonentů je málo, nezbývá než nekoukat nebo vybrat z té bídy, co je. A z toho mi vychází nejlíp balík Film u CS. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |