![]() |
|
OT: tiskárna (multifunkční)Omlouvám se za toto téma, ale potřeboval bych poradit s výběrem tiskárny pro syna na VŠ koleje. Měla by umět i skenovat a ev. kopírovat. Menší rozměry, levný provoz a delší výdrž náplně. Děkuji nevyznám se v tom a nechci se zbytečně registrovat na PC forech.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: OT: tiskárna (multifunkční)Samsung SCX-4500. Černobílá laserová multifunkce (č.b. tisk, barevný scan).Svého času jsem nenašel menší. Mám dojem, že se trochu obměnil od té doby design. Moje drahá polovička mi prozradila, že na VŠ kolejích se moc nekrade. Jen tu dopravu autobusem si moc představit nedovedu. Zařízení je zcela bezproblémové. Akorát ten demo toner ne a ne skončit. R^ Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
![]() |
|
RE:OT:tiskárna (multifunkční)Já jsem spokojen s Canonem Pixma mp540,skener,kopírka tiskárna a taky slušná fototiskárna.Oddělené náplně,dvě černé,červená,purpurová,modrá.Čtečka karet,USB.barevný displej.viz:http://www.alza.cz/canon-mp-550-d135512.htmO2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: OT: tiskárna (multifunkční)Brother DCP-7030Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: OT: tiskárna (multifunkční)děkuji za tipyzgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: OT: tiskárna (multifunkční)ti přidám ještě jednu Lexmark X 2650 je to tiskárna na jedno použití, jakmile dojdou barvy, tak jí vyhodit a koupit novou ;) |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE:OT:tiskárna(multifunkční)CANON PIXMA MP 540,550 R^ SAMSUNG nebo BROTHER ;P |
moki
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 186 |
![]() |
|
RE: OT: tiskárna (multifunkční)laser nejlevnější tisk,kdykoliv chceš tisknout jede,což s inkoustem je loterie,pořád se matlat s barvičkami? R^ R^ R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 317 |
![]() |
|
RE: OT: tiskárna (multifunkční)Presne tak, jedine laser |
marek66
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 479 |
![]() |
|
RE: OT: tiskárna (multifunkční)Měl bych jeden dotaz. Základní OCR program je běžnou součástí programové výbavy tiskáren ?Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
![]() |
|
RE: OT: tiskárna (multifunkční)nechapu proc se sem pletou nejake tiskarny ??!! Zitra tady bude dotaz, kde maj levnejsi kafe a rohliky, pozitri, jake se koupit rodinne auto. :fuming: :fuming: :fuming: |
Kataluk
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 344 |
![]() |
|
RE: OT: tiskárna (multifunkční)Lukáši nerozčiluj se, ty to víš přeci nejlépe z nás ;) |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
katalukA co se o to staráš Ty? To nemáš nic jiného na práci?On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
![]() |