![]() |
|
Problém s příjmem signáluZdravím.Prosím Vás nemohl by mě někdo poradit jak vyřešit stávající problém?U některých kanálů na různých satelitech mě nejde vůbec žádný signál a u některých ano. Ale je zajímavé,že u těch kde signál píše např. 60% tak mě nejde obraz a pak to napíše neznámá služba.Signál ukazuje 99 ale kvalita signálu bud nulová anebo třeba těch 60% ale obraz nenaskočí a pak to právě napíše neznámá služba.Příjmač jsem vyzkoušel na jiné parabole a tam je vše OK.Díky za odpovědi |
xsimir
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 119 |
![]() |
|
RE: Problém s příjmem signáluMyslím, že z uvedeného celkem dobře vyplývá, že to bude chtít doladit parabolu. Zvýšit kvalitu signálu. |
smscz
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 470 |
![]() |
|
RE: Problém s příjmem signáluNo to si myslím že ne.Protože u s ukazuje 99% a u Q je to 0% Ale nejde mě do hlavy že např. u Novy na CS Link mě Q-kvalita signálu ukazuje 60% což je dost na to,aby se mě zobrazil obraz.Ale bohužel mám černo a pak to napíše neznámá služba. |
xsimir
![]() |
|
RE: Problém s příjmem signáluKdyž přijímač na jiné parabole funguje, tak kde bude chyba? |
smscz
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 470 |
![]() |
|
RE: Problém s příjmem signáluJsi na jine druzici... |
Vacul
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 148 |
![]() |
|
RE: Problém s příjmem signálunastav si pořádně parabolu a nepiš tady nesmysly, že to jinde jde a u tebe ne |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: Problém s příjmem signálubez nastavenia paraboly stim nic neurobis:fuming: Parabola gosat 80fe lnb Golden interstar, primac Golden 7800, Dmsis320, Opensat9500, motor sg2100, karta Skylink a Gital.
|
milan007
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 296 |
![]() |
|
RE: Problém s příjmem signáluSdělení "Neznámá služba" píše například Showbox.Je to uplně logické vysvětlení toho, že máš nastaven například transponder 11992H a pokud budeš mít zapnutu předvolbu Cinemaxu, tak ti ukazatel kvality ukáže vychylku i na družici Aastra 19,2E i na 28,2E, protože na obou družicích je transponder se stejnými parametry rovněž v provozu. Obraz ti ale naskočí pouze po nasměrování na Astru 23,5E. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Problém s příjmem signáluOK, už mě to frčí.Díky moc :8) |
xsimir
![]() |
|
xsimirv čem byl problém? |
vladnaico