Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Pro montážníky: nejhorší/nejlepší instalce.

Zdravím pánové jen tak pro zajímavost "co nejhoršího a nejlepšího Vás potkalo při montáži."

tak třeba já.

Nejhorší: Propadla se střecha, dvě žebra zlomená a klíční kost. :(

Nejlepší: Mladá paní(vcelku hezká) si zavolala že chce satelit tak jsme se domluvily na termínu. Termín dodržen instalačka v ložnici za oknem, přijel sem začal montovat a paní že pospíchá že jsi jde dát sprchu mezitím co jsi stím budu hrát jenže paní na mě zapomněla a vběhla mi do ložnice tak jak jí pán bůh stvořil a já v okně a co teď mám spadnou dolů nebo co :) Instalačka se nakonec zdařila ikdyž bylo rušivé prostředí, paní se červenala ještě u placení a navíc zaplatila ještě víc než sem chtěl, takže jsem si u odchodu připadal jak kdybych tam nedělal jen instalaci satelitu :)

tak a teď se podělte Vy.....

bryketa
Registrace: 11/2009
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 71
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Pro montážníky: nejhorší/nejlepší instalce...

mal si na nu skocit,hehe :)

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

: Pro montážníky: nejhorší/nejlepší instalce.

Tak to tvoje první a nejhorší by bylo/i když jsi dnes OSVČ DLE ZÁLONA TAK ZA 50000,KČ PRO TEBE,ŽE NEDODRŽUJEŠ zásady bezpečné práce a pracovní postupy tak,aby si neměl úraz z tohoto důvodu pracovních postupů,které dávají zákony BOZP/ práce na střechách a ve výškách/zajištění proti pádu ,sesutí,propadnutí,sesmeknutí atd.(Vl.nař.č.362/2005,Sb
Za to druhé potřebuješ přes ústa:
Protože montáž sat.příjmů a perfekt soulož a je jedno jestli s kolegyní v práci,nebo na služební cestě a na sat.montážích je nutnost,aby si měl všechny hormony OK,a Aby si měl správnou mužskou sebevědomost/to se neodmítá/odmítá pouze Bambula/ no a co k tomu ještě?????
Vůbec nic,je sobota snažte se bavit,já koukám na Arsenál a nic moc nehraje,čau hery.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Podle mě to byl náznak (ta sprcha) bryketa měl si na paní zvolat že potřebuješ podržet

:))) :))) a basta :laughing: :laughing:

Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..

Karlos1
Registrace: 2/2007

:) no taky si říkám,jetli ta paní tam nevběhla záměrně jen tak přímo ze sprchy,třeba to moc chtěla.

Harnadek
Registrace: 6/2009

hery

No tak já byl jištěnej ale to je na delší debatu ... Na školeni BOZP chodím neboj se.

a k tomu druhému.... doma pěkná žena a dvě děti, hormony si myslím že mám v pořádku

bryketa

Pani Ti poskytla 90%-ný signál , len bohužiaľ kvalita z Tvojej strany nulová !!!

dylan
Registrace: 9/2007

ale stále čekám na Vaše zkušenosti ...

bryketa

Nejhorsi ?
Montaz satu ke dvema TV, stari TV asi jako moje babicka, mozna starsi. Po 3 hodinach prace, po aktivaci karet a sepsani uctu, ukazce obsluhy, ztracenych 3 hodinach casu ve dvou lidech ten z.m.r.d (jak jinak pojmenovat p.Paderu ze Zdarne) rekl, ze se mu NELIBI OBRAZ a ze to nezaplati. Nyni tam ma asi 6m stozar a ne nem polske sito.

Nejlepsi ?
Pomerne slozita montaz na ne moc pristupne strese, 5.patro bytoveho domu. Zakaznik VELMI prijemny starsi pan, kafe hned po prijezdu, nachystana svacina (aniz by jsme cokoliv chteli), pristroj si vybral dle pozadavku, celkem PRESNE VEDEL CO CHCE, do niceho jineho nam nemluvil asi 10x za hodinu dekoval, spokojeny byl jak NIKDO jinej a pri placeni nam nechal skoro 1000Kc navic. VELMI slusny a prijemny starsi pan z Boskovic.

J a
Registrace: 7/2005

RE:Ja

No konečně někdo, to mě se stalo že po instalaci mi chlap řekl že to taky nezaplatí pač na satelitu jdou některé programy 16:9 :) a bylo no .

bryketa

J a

Jo Moraváci jsou Moraváci,znám to tam moc dobře/JEvíčko,Jaroměřice,Blansko,Boskovice/ OK R^ R^ i když jsem s Čech.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

Přišel jsem k zákazníkovi, venku jsme koukli kam se dá parabola atd. Přijdem dovnitř, pán mi ukazuje TV atd a taky zmínil počítač, s tím že mu den předtím dělali z O2 internet. Takhle jsem koukal :O na způsob vedení jejich káblíku k PC. Pan Technik od O2 to natáhnul z okna na lustr, z lustru do PC. Dalo by se říci, že ideál šňůra na prádlo. Kdybych to neviděl, nevěřil bych.

smscz
Registrace: 7/2008

smscz

To snad není možné,to kecáš,to by si snad ani nemohli dovolit,.
:scared:

hery

Pro montážníky: nejhorší/nejlepší instalce.

ja som mal najlepsiu instalaciu satelitu taku nahodil som drziak na stenu hodil som nan parabolu ani som na nu nevidel co tak snezilo a pustil som primac a ono to hned slapalo bez toho aby som to doladoval,len som dotiahol parabolu a bolo,stalo sa to uz niekomu?Tak isto sa mi tiez stalo nieco podobneho ako kolegovy brykete ale to som montoval satelit takej 35 rocnej panicke a po montazi chcela este aby som sa isiel pozriet ci by jej isiel satelit aj na starsom televizore a potom ti ma odrazu tak chitila v rozkroku a uz som si doftipyl co chcela a to bola montaz aj z peknou sulozou a teraz sme spolu zasnubeny po dvoch rokoch,prepacte za chyby,pisem to z mobilu a velmy zle sa mi to pise,toto je velmy dobre vlakno zalozene R^ R^

Parabola gosat 80fe lnb Golden interstar, primac Golden 7800, Dmsis320, Opensat9500, motor sg2100, karta Skylink a Gital.

milan007

nejhorší instalace byla u mě teď když už jsem dostal zaplaceno a během instalace mi kleknul stb a náhradní jsem neměl

nejlepší instalace jsou všeobecně u mladých studentek, nebo žen které bydlí sami;)

netace
Registrace: 12/2008

to se mi stalo párkrát taky nastevená parabola s jedním lnm, nebo twinem aniž bych jsem s parabolou musel dál hýbat. To se asi povedlo každýmu:)

netace

Taky se mi to stalo, zrovna dnes na A1, ale chtěl jsem A3 ;) S tím O2 nemám důvod si vymýšlet, sám mám UNet a mobily T-mobile. Kdybych to neviděl, taky bych nevěřil. Škoda, že jsen nenacvakl fotky do mobilu. Možná by se divil i někdo jiný na O2.

smscz
Registrace: 7/2008

Nejhorší instalace je ta, kterou mám zaplacenou dopředu a tím pádem nemám tu správnou motivaci.
A proto si dopředu nikdy peníze neberu. :))

Nejhorší instalace byla u mého dobrého kamaráda, který si mě pozval a objednal si HD. Jeho manželka, mimochodem totální kráva, mu přede mnou neustále nadávala, že utrácí peníze, že potřebujou peníze na jiné věci atp.
Připadal jsem si jak blb, trapněji mi snad nikdy nebylo.

Od té doby jsem u nich nebyl, naštěstí maji doma Vantage...

On Air!

Saxon
Galerie: Saxon

Na O2 mám dobré vzpomínky, když dělali linku mě tak se mi den předtím narodilo dítě, tak jsem se s montérama tak spil že už neměli šanci udělat něco dalšího :)

bryketa

Saxon

Jj to je bežné (to nadávání) hlavně tam kde bydlí mladí se starýma (babka,tchyně atd) tam si vždy vyslechnu aj to co nechci nebo i hádky typu na co to těm mladým bude atd

bryketa

tak to je klasika nejen u montáží satelitů

netace

Jo, to znam. Jednou jsem byl na montazi (pristroj byl jejich, stehovali se odnekud, chteli to jen namontovat), zenska byla sama z dvojcaty (starymi 2roky) a chlap ji nadal ze nenachystala ovladac. Protoze sam mam dvohjcata, vim co to bylo za starosti, problemy a probdele noci. Bylo me te zenske fakt hodne lito.

J a
Registrace: 7/2005

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: zkušenosti taky mám ale zaplať pán bůh že "normální" R^

papay
Registrace: 12/2006

ještě se mi stalo že jsem došel na instalčku do paneláku a ze střechy byl od APčka taženej UTP kabel po hromosvodu (připáskovaný) až do prvního patra (8 pater) :bigeyes: :bigeyes: ještě že mam kvalitní knipexy :) ale co to udělalo stím uživatelem toho netu to netuším :)

bryketa

Nejpříjemnější montáže jsou vždy na zajímavých místech v přírodě.

Pohoří na Šumavě, Filipova Huť, hájovna u Frymburku s krásným výhledem na Lipenské Jezero.

Rád si člověk vzpomene na montáže DVB-T, kde bylo možné chytat i signály z vysílačů, které známe jen z internetu atd.

Na chatě u Horní Plané mi hrála Kleť, Linec, Brotjacklriegel i legendární Wendelstein.
Co si pamatuji, tak to bylo 10 použitelných Muxů a další tři na hranici spolehlivého příjmu.

On Air!

Saxon
Galerie: Saxon

No a klasika bývájí žebříky... zlatej hliníkovej.
Nechal jsem se ukecat a svuj žebřík jsem netahal,lezu po jejich dřevěném a úplně nahoře mi poslední šprušle zůstala v ruce trošku jsem zabalancoval a vybral.....už jsem se viděl dole i s měřákem :lookaround: :lookaround: ještě tedka mě omývá ufff...

Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..

Karlos1
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 71

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra