Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Přepínání Hdmi vstupu u TV

Chtěl bych se zeptat zda jde nějak nastavit automat. přiřazení vstupu Hdmi (TV Philips pfl8404). Konektory scart po zapnutí např. videa nebo jiného satelitu (SD) normálně TV rozpozná a vždy si na ně přepne.. proč k připojení při zapnutí Sat přes hdmi nedojde nevím.. je to tak standartně?..mám Arivu, ale dělá to i na Mascom přes hdmi. Je to tak prostě uděláno, že se musí volit ručně hdmi vstup když např. přepnu ze scart (video)na Sat?.. zkoušel jsem někde zvolit, ale nejde to..vždy ze scartu to zpět neumí přepnout na hdmi..Díky za zkušenost.. :lookaround:

Pájík
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Přepínání Hdmi vstupu u TV

Dodatek:..kabel hdmi mám premium Cord ver. 1.3b

Pájík

Na to soudruzi při specifikaci normy HDMI jaksi zapomněli... Některé firmy si to řeší po svém digitálním kódem, ale potom to funguje jen mezi jejich výrobky.

visper
Registrace: 5/2008

jo.. tak to asi pozapomněli.. :-) je to blbý že na slavné Hdmi nejde tak triviální věc jako napětí na jednom pinu pro přepnutí AV ... :(

Pájík

Dá sa...

Automatické přepnutí na HDMI Na boku televize přdržet zmačknuté tlačítko -/V na DO asi 3x zmáčknout tlačítko AV.První položka Hotelový mod změnit na ON
řádek pod ním vybrat příslušný vstup,který bude zapnut při zapnutí TV.

Milan C
Registrace: 4/2006

TO: Milan C, díky, AV tlačítko tam nemám na DO...a hotelový mód myslím že tam taky není..zkusím teda to na boku..

Pájík

Milan C

To je, ale na Panasonic.

Jira
Registrace: 1/2007

Je na Panasonic, to ano ale podobný postup je aj na Philips. Len sa treba dostať do hotelového modu.

Milan C

no budu muset číst potupně manuál..hotelovej mód tam nikde nevidím..

Pájík

Ja mám okrem plazmy aj LCD Philips staršieho data a tam je.Teraz to pozerám, len za toho svatého si nemôžem spomenút ako sa dostanem do hotelového modu.Ale som to pred pár rokmi urobil, že to automaticky prepína.

Milan C

ani v manuálu nic není..tak nevím... :lookaround:

Pájík

Asi to te´d už ten hotelovej mód nemá.....leda by se to jmenovalo mód prodejna--to tam někde je

Pájík

SAMSUNG le32b450c4wxxh

SAMSUNG le32b450c4wxxh,to funguje, Na boku drzis MENUa na DO od STB stlacas AV,alebo source a nastavi sa obchod ale farby sa zmenia na predvolene,ale hned da STB hdmi R^

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

je tu mód obchod..není to ono?

Pájík

NEVYHODA, farby

ale NEVYHODA toho je ,ze ti stale nastavi,po zap.tv na obchod,t.j.,ze ked si nastavim farby na TV,po vyp.a naslednom zap.,sa daju nastavene vyrobcom,ale na HDMI hned prepne,co uz,neda sa nejak aj tie farby ulozit aby mi ostali,tak ako ja chcem?

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

mam Sony KDL46z5500 a technisat Digit HD8-SX a zadny problem. nastavil jsem tv tak, ze dalkove obla¨vadani ani nepoterbuji. zapinani i vypinani tv probiha stejne jako u sat. takze jde asi jen o moznosti prijimacu

zzz

Pájík

Mam to takhle na philipsu - menu-zvl.funkce-auto hdmi a funguje to OK

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

Alebo to vymenit za naparovaciu zehlicku.Boze ked uz aj tam bude treba firmware,update,upgrade,enable,disable bude po zehleni .... :laughing: :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

prepinanie HDMI vstupu u tv

u mna oficiálne prepínanie HDMI pomocou údajov v menu nefunguje,stále mi to hlásilo, že žiadne zariadenie HDMI nie je pripojené. Mám LCD Sony 32 kl.zistil som,že to funguje cez AV 5 bez problémov.

pavokuk
Registrace: 12/2009

Podla mojich skusenosti to nie je televizorom, ale boxom. CT5000 mi neprepne tv na HDMI, Pana Blueray ano.

Nespamujte ma, som na to starý!

gogo1
Registrace: 5/2006

zdravím funguje něco takového u LG díky

Vu+Uno 4 K Se

Laik
Registrace: 5/2007

Jsem se sem nedostal včera.. jo tak je to asi Mascomem a Arivou..oba zřejmě neuměj co jiné značky... a Hdmi nepřepnou..

TO: Bigj, a máš Philipse 8404 jako já?..žádnou takovou fci tam nemám.. FW mám nejnovější ze stránek Philips. :lookaround:

Pájík

Ne je to starší model

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra