![]() |
|
bratia cesiuz to zacina drzte nam palce. R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ |
1830
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 197 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 72 | |
![]() |
|
držímeale je to špatný dva nula už je dost. :(VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 411 |
![]() |
|
RE: bratia cesiPresne ako som predpokladal, mydlil som si ruky za tip, len naivky si mohli myslieť, že postúpime cez Kanadu. Ale na Fínov o bronz máme. |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: bratia cesibratře, tomuhle se říká "deklasovali" :laughing: hned jak jsem se vzbudil asi v půlce první třetiny, tak mi bylo jasný, že ten jednočlennej slovenskej útok povede k nějakýmu gólu jedině čirou náhodou a zázrakemVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: bratia cesirozhodne sa nemame zaco hambyt!!!! |
freee
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 555 |
![]() |
|
RE: bratia cesiDobre chlapci bojovali.Nespamujte ma, som na to starý!
|
gogo1
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
RE: bratia cesijo, poslední 4 minutyVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: bratia cesitak ako pise freee.nemame sa za co hanbit. R^ R^ R^ R^ R^ |
1830
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 197 |
![]() |
|
vortimond a 3:2 a skvelé!!!Si úplne mimo.Takto potrápiť Canadu sa nikomu nepodarilo na OH a to nehovorím, ako sa strachovala poslednú tretinu o výsledok!!!! Verím že nezávidíš, aj keď Šárka stroskotala a skončila až na treťom mieste.... |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
Bronz zajtra mame :)Verim ze nam ho chalani daju,naozaj sme dnes hrali najlepsie... |
mercedes77
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 926 |
![]() |
|
RE: bratia cesiBratia hokej jsem prospal ale za ten výsledek vám ten bronz přeju!!Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: bratia cesije to škoda, ale i tak je to úspěch a důvod ke gratulaci |
žlab
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 523 |
![]() |
|
@MilanCPro někoho je Bronz na olympiádě ztroskototáním. Nic proti, asi má za sebou větší úspěchy..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: bratia cesiTakže ďalšia zaknihovaná prehra s Kanadou na veľkých podujatiach, tentokrát 3:2 pre Kanadu, len doplním, že naposledy sme ju zdolali ešte v roku 2002 (štvrťfinále vo Švédsku) a zhodou okolností tiež 3:2, takže odplata. :-)) |
PeterHumax
![]() |
|
@Tomík535Ja som to myslel ako reakciu na Vortimonda: bratře, tomuhle se říká "deklasovali" :laughing: hned jak jsem se vzbudil asi v půlce první třetiny, tak mi bylo jasný, že ten jednočlennej slovenskej útok povede k nějakýmu gólu jedině čirou náhodou a zázrakemViem, že má rád tento druh lyžovania a hokeju nerozumie, resp. mu žily netrhá... Včetci videli Šárku na 1.mieste, aj ja. Fandím jej aj Veronike. Fandím českým a slovenským hokejistom...Teším sa z úspechov čechov a slovákov ako v športe,kultúre či iných spoločenských udalostiach. Ak čech napíše, že v zápase Canada:Slovensko bude držať Canade, je mi ho úprimne ľúto. To isté platí aj o slovákovi.....!!! |
Milan C
![]() |
|
Konec slovenské =slávy=Dnes skončil rok slovenské slávy.Ještě pokus na MS ve fotbale o postup ze skupiny a hotovo. A zase 20 let nebude nic... Jiný to mají naopak 20 let slávy a rok smůly.. Hlavně to zdravíčko všem.. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 107 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: bratia cesiA myslím, že získame bronz, pevne v to aj verím, určite na Fínov máme, cez Kanadu to proste nešlo. :-( Aj dám na našich samozrejme. |
PeterHumax
![]() |
|
@Milan CVáš dávný hokejista a nacionalista P.Štastný jednou už nevím kdy když jsme hráli s někým o postup..A Petera se ptali zda bude čechum fandit. A on uplně hnusně odpověděl že nevidí důvod proč by jim měl fandit že je to pro něj uplně cizí stát který ho nezajímá... Tak asi takhle... |
pat
![]() |
|
@patTy si taký istý ako on. Nič viac, pre teba, nič menej Rv |
Milan C
![]() |
|
@patA zabudol som. O akých 20 rokov hovoríš. Už som ti minule písal o zlate a brondze hokejistov. A to bolo pred 20-timi rokmi? Neblázni!!! Si Šípková Ruženka a spal si? |
Milan C
![]() |
|
@Milan Cale já Vám fandím já s tím nemám problém.Ale trochu to přeháníte s tou euforiíí. ale i to chápu malé národy mají obrovskou radost z malých uspěchů. Chápu to ;) |
pat
![]() |
|
@patAle trochu to přeháníte s tou euforiíí.patTak, presne ako vy. Ja sledujem viac českú televíziu, ako slovenskú. A to nielen počas OH.Dôvod je jasný.Komentovanie športových prenosov je úplne iné ako tých našich " mŕtvolkárov". Tak o tom prehánaní by som pomlčal...je to rovnaké u komentátorov či u diskutujúcich či u bežných ľudí.A tak to má byť!!! |
Milan C
![]() |
|
RE: bratia cesino jo komentátoři..Gabo Zelenaj a Karol Polák to byli kapacity ty jesm rád poslouchal. |
pat
![]() |
|
RE: bratia cesiEste stale neviem presne ako to skoncilo,ale predpokladam ze sme prehrali,lebo v radiu nemaju plnu hubu hokejom ako cely tyzden.Je to pekny vysledok ci uz treti alebo stvrty,ale co potom?Tato generacia odchadza.Mladez je v nedohladne,lebo dnes nesportuju talenty,ale deti zazobanych rodicov co na to maju.A u nich je to velakrat na zaplakanie,ale pokial peniaze idu trenerovi ........Takze pride dlhorocne vytriezvenie. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: bratia cesiškoda žeto neskončilo 3-3 len kúsok nám chýbalo ktomuale aj tak vdaka hokejistom R^ 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
Kanada vyhrála zaslouženě50 minut byla Kanada jednoznačně lepší. Závěr pak Kanada vypustila aby ušetřila co nejvíc sil na finále. Slováci dali zase ty svoje haluzácké góly z ničeho a trošku se to zdramatizovalo. Jinak jsem chvilku koukal na STV a to bylo samé "naši chlapci majú smolu, kanadania maju šťastie, rozhodca nám zasa nepraje ... bla bla bla |
jpchenet
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 73 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 72 | |
![]() |
|
![]() |