![]() |
|
Diablo CAM 2Diabla svým aplikačním zapojením a použití součastek jsou všechny úplně stejné,nejsou mezi nimi žádné rozdíly ať je to verze 2.2 nebo 2.3 a nebo verze 3.9 ,liší se pouze v jednom a to v loaderu biosu a tím i přirozeně ve velikosti paměti modulu,tj. otevření mikroprocesoru modulu/.když si opatříte program/loader pro zavádění do modulu CAM verze 3.9 a provedete přeprogramování modulu,což si myslím,že těžko budete shánět/potom zavádění SW do diabla,je možné použít přes CAS3 pro programy diabla verze 3.9 i obyčejné diablo 2.2 a po naprogramování SW- IPNOSYS bude plně funkční ,což je už u šikovných hochů v Polsku vyzkoušené.Pracujte,shánějte ,obchodujte to jedno jakým způsobem to seženete,ale odměna je sladká a požitek při otevření modulu CAM na programech,které nejdou v diable 2.2 a 2.3 jsou velmi příjemné ,věřte mi a proto se snažte!!!!!!!! Dobrou noc!!! s pozdravem hery. :8) :8) R^ Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
heryty nechceš aby sme sa vyspali.....pekne od teba..... :laughing: R^ |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 977 |
![]() |
|
RE: Diablo CAM 2To víme... a je pátek, starej je zas nalitej :)))Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 745 |
![]() |
|
drobečekTak to teda nalitej si možná dnes Ty,když do toho nevidíš,a jenom tady blbě plácaš,a nemáš to vyzkoušené na překopané verzi,tak aspoň uklidni hormon a stahni se do ustraní,víc už Ti psát nebudu. :fuming:Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: Diablo CAM 2je potřeba se zamyslet, to co píše Hery je pochopitelně pravda,narovinu napíši, že obdivuji jeho vitalitu při zkoumání ve věci, DuoLabs jsou pěkní (nevhodné slovo)i, ale to se od komerčáků dalo čekat, že nic jiného nevymyslí a staré dobré železo pouze přelepí nálepkou a změní loader, doufám, že to bude otázkou času a k loaderu se dostaneme, i když ale obrátím minci mohla by také rychle skončit podpora a tak by se opět v klidu dostalo na trh třeba Diablo3, budeme vidět :) Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
RE: Diablo CAM 2Teda pánové,to je řeč,věřím že to jde a tak nezbývá než,jak píšete,pracovat a shánět. R^VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 411 |
![]() |
|
Diablo CAM 2Odjíždím do Polska ke kámošovi/sateliťákovi co mám od něj Polsat a cyfru+/a jedno diablo 2 již převrtané,odpoledne se ozvu co a jak!!!!Musím se to vše stůj co stůj dozvědět jak na to.Oni taky neradi něco dají,vždy něco za něco./kamínek za kamínek/už mě to stálo 1x kemal card /Turci na W3/a 1x gamma card./CL+NL/ Zatím ahoj hery!!! :8) :8) Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: Diablo CAM 2Většina karet a modulů je po HW stránce velmi podobná a liší se pouze bootloaderem, to není nic nového např. u karet to byla K1 a K2 Knotkarta - upravou loaderu se pak náplně pro K2 daly nahrát do K1 a vše OK. :)))Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
![]() |
|
Diablo CAM2No a jaká převratná událost by se potom měla dít??? Vždyt i na tom D2 prakticky doposud nic není kromě končícího via2.6/biss. |
MONY
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
Vtip je p. Drobečekv tom,že ten loader pro zavádění SW musíš mít,ale jak já vím, tak máš velký kulový/já sice zatím taky,ale už mi to maká a dělám proto vše abych ho získal,a vím aspoň na rozdíl od Tebe kde ho získám/,až ho budeš mít tak se přihlas do diskuze,a zbytečně dědka neurážej!A spíš se snaž o to abychom spolupracovali,když toho znáš dost!!!od toho tady to fórum je,jasné!! Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: Diablo CAM 2Mě je to jasné, ale problém je , že po uveřejnění této možnosti bude podpora Diablo rev. 3.9 ukončena a bude distribuováné nové Diablo rev. 4.0 s vyšším zabezpečením :)))Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
![]() |
|
4drobekCož tobě, jako prodejci, přijde akorát tak vhod, že ? |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
polulinkaždý se musí nějak živit,ale je jedno jestli prodávám,jednu verzi nebo druhou,u mě jako amatéra a blázna do sat.příjmů je to jedno,já chci pouze aby mi to chodilo a může to být i na prut třeba rybářský :))) :))) :))) v tom je ten rozdíl mezi prodejcem a třeba mnou,on mě vůbec bambula nezajímá,já z toho mám prču,a on to bere vážně!!!!Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: Diablo CAM 2Mě je jedno, jestli bude Diablo 3,4 nebo další... už mám za sebou od roku 1989 takových různých dekodérů, modulů a karet, že se o tom bambulovi Herymu ani nezdá ... :)))Dekoder Filmet s 20IO, Teleclub, RTL-4, dekodovací karty na Videocrypt, Eurocrypt, Videocrypt Multichoice :))) vyráběné - plošný spoj, procesor PIC 16F84, páječka, cín.. :))) no a pak moduly Freecam, Magic, Matrix, Dragon... :))) , a karty Goldkart, Fun - nedříve vyráběšné na pl. spoji, pak plastové :))) Dneska je to jenom o nahrání nějakého SW do karty a to zvláne kdejaký bambula :))) Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
![]() |
|
RE: Diablo CAM 2Aspoň v tomhle jsi mohl být upřímný. Jakmile je na trhu nějaká novinka, tak k tomu máš svůj topic, kde odkazuješ na ten tvůj krámek. |
polulin
![]() |
|
@ HARY.Už jsi se vrátil s něčím novým s polska? Měl by jsi to předvest a nedělat jenom chutě. Beat. |
beat
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 232 |
![]() |
|
beatU Heryho vše běhá,my co houbec umíme,jen smutně koukáme,bohužel,co naděláme.Kdo umí,umí,kdo neumí... :lookaround: |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
poulina ty jsi z toho evidentně na nervy :)))Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
![]() |
|
RE: Diablo CAM 2Ne, mě je to u p.r.d.e.l.e, já se jen bavím, jak to cpeš na všechny sat fóra. |
polulin
![]() |
|
RE: Diablo CAM 2no tak hlavně, že jsi pobaven a uspokojen :)))Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
![]() |
|
![]() |