![]() |
|
OptiBox Panthera -poradí kdo ji zná či používá?Dobrý den, mám od včera tento přístroj Opptibox Panthera. Chtěl bych se zeptat jaké kdo má zkušenosti s tímto přístrojem. Nikde jsem nenašel nějaký popis hardwaru který obsahuje. Jaké jsou na tomto přístroji možnosti emulace? Jaký Firmware používáte? Pak by mne zajímalo, zda-li je na netu nějaký program pro správu a zálohování settingu. Poslední dotaz se týká WIFI, které je možno připojit. Jde to přes USB a případně jak. Měl bych i další dotazy. Může se s emnou někdo spojit přes Email či ICQ? Mnohokrát děkuji za pomoc. Přístroj nyní běží, ale rád bych jej doladil co nejlépe. První dojem z obrazu HD na Plasmové TV Panasonic Neo PDP je úžasný. Předem děkuji za všechny rady a Pomoc. Mám první takovýto přístroj. (Přechod Z Humax 5500) Menu jsem procházel a je celkem v pohodě ovládatelné.Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 080 |
![]() |
|
RE: OptiBox Panthera -poradí kdo ji zná či pou...ab-forum.info mam pocit že ho má Bilardos v podpisu tak třeba poradí.Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: OptiBox Panthera -poradí kdo ji zná či pou...drzim palce, ale asi nikdy ma nepestane fascinovat, ze si ludia kupia elektroniku a az potom sa zacnu zaujimat o to, co dokaze a ako to docielit |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
RE: OptiBox Panthera -poradí kdo ji zná či pou...No mě jej dodal člověk co se zabývá satelitní technikou. Ledacos mě řekl a mnoho zjistím sám, ale chci ještě více podrobností. A nakonec počítač si řada lidí koupí a také až pak zjišťuje co to umí a učí se to. Každý nějak začínal, tak proč hned takové řeči.Díky Ab Forum už projíždím...alda Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
![]() |
|
RE: OptiBox Panthera -poradí kdo ji zná či pou...https://www.parabola.cz/forum/result-33054/i tady dokážeme vyřešit tyto věci, Pantheru jsem testoval poměrně dlouho a vždy se těšil na nový firmware a s úžasem jsem sledoval kolik věcí se právě na reakce uživatelů dalo dopořádku, či vylepšilo, dnes vše běží jak má na aktuálním firmweru a de facto není co vytknout nebo se zamyslet, recenzi strojů Alligator/Panthera jsem sice slíbil, ale psát neustále dokola jak se nastavují podmenu a k čemu slouží je pořád stejné... na všechny své otázky určitě najdeš odpověď, i na tu USB flešku Opticum, která ti zaručí bezdrátový příjem Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
RE:AligatorNáhodou si vybral dobrej stroj , řekl bych že jeden stěch lepších. |
bryketa
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 594 |
![]() |
|
RE:sorrymělo to bejt Panthera (aligator to samé jen DVB-T navíc) |
bryketa
![]() |
|
RE: OptiBox Panthera -poradí kdo ji zná či pou...No ta USB Flash Opticum mne zaujala ta umí WiFi? Babui řekneš k ní něco víc?Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
![]() |
|
RE:PC1Panthera má na wifi myslím interní modul ...musí se dokoupit nebo USBckový od optica (GXU-301) ten tam funguje bez problémů. Ten interní ani nevím zda-li v ČR někdo prodává. |
bryketa
![]() |
|
RE: OptiBox Panthera -poradí kdo ji zná či pou...http://opticum-multimedia.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=68&category_id=32&option=com_virtuemart&Itemid=53&vmcchk=1&Itemid=53Asi mysleli toto,malo by tam ist aj ine,niekde som videl aj zoznam.To interne riesenie je vraj modul od vyrobcu alebo cez mini PCI karta s cipom ralink.Aspon to pisu feferoni.... Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
bryketadíky mrknu natoGigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
![]() |
|
Wifi modul USBje třeba použít model od optica, nebo lze použít i jiný USB WIFI modul. Například : TP-Link TL-WN321G, USB. Nebo musí mět USB Adaptér určitý čip?Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
![]() |
|
RE:Wifi modul USBTak to bohužel nevím nemám vyzkoušeno (a jiný než Opticum tu nemám), ale nebál bych se zkusit jiný vzhledem k tomu že ta wifina stojí od poláku cca 120,- tak ta pantera snese asi všechno :) Ralink chip by měl šlapat v pohodě (nemusí bejt jen od optica) |
bryketa
![]() |
|
![]() |