![]() |
|
DVB-T okres MichalovceChcem sa opytat, co robit, ak obraz obcas seka. Je potrebne zmenit polohu sirokopasmovej anteny, alebo hladat chybu niekde inde. DikDreambox 800 HD PVR, Optibox CX PVR Ready, LNB Opticum duo 0,1 dB
|
zidane69
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 333 |
![]() |
|
RE: DVB-T okres MichalovceKúpiť kvalitnejšiu anténu.Počkať,kým zvýšia výkon,zatiaľ idú na mänší výkon.Počkať,kým zapoja ďaľšie vysielače. ;) :8) |
A014
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 201 |
![]() |
|
RE: DVB-T okres Michalovcepresne ako pise A014, ale len ta druha cast rady. Pockat a este raz pockat. Je to cele len v zaciatkoch a nema vyznam investovat do anten, ked sa este poriadne ani nezacalo vysielat. Snad este prebehne faza merania signalu v problemovych oblastiach a dojde ku korekciam, ale to cakam ze pride az na konci leta, na jesen. Dovtedy je kazda investicia zbytocna. |
yooo
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 73 |
![]() |
|
yoooČakať, čakať, čakať - nepracuješ náhodu na infolinke Towercomu? Koncom roka 2009 sme mali čakať na jar 2010, teraz zase čakať na jeseň 2010.4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 380 |
![]() |
|
re:A014Nič v zlom, ale nepreháňaj to s tým mäkčením... R^ :))) |
dano01
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
CrescenzioNepracujem. Asi ta sklamem, ale dnes kupovat antenu a cakat od toho zazraky sa neoplati.Vidime aka fraska sa stala z dvb-t. Ani TC poriadne nevie co bude. Oni na nas robia experiment. Ja napriklad byvam v oblasti kde tak skoro dvb-t nebude (nie som z Nitry, kde je to dopredu zname ze sa opozdia). Je okolo nas par silnych vysielacov, aj skoordinovanych, ale TC ma ine plany a tak je u nas digitalna tma a akurat ohlasuju merania u nas, to je vsetko. |
yooo
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 73 |
![]() |
|
RE: DVB-T okres Michalovcea kolko mas uroven signalu??? |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 779 |
![]() |
|
RE: DVB-T okres Michalovcezdravim... ja som tiez z okresu Michalovce a mam to napojeme na radiovu antenu, ktora je uz asi 10 rokov na streche, uz ani neviem presne aky to je tip anteny... mam ju na streche zvedenu standart. koax. kabl. a signal mam na 100%... odporucam prekontrolovat pripojenie kabla k antene a malo by to fungovat bez problemov...SONY Bravia KDL-32V2500 // SONY DAV DZ260 // PS2
SAT: OPENBOX X810 /skylink/ 130cm, 0,1db, SG2100, 42e-30w
|
peol
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 41 |
![]() |
|
RE: DVB-T okres Michalovcea este či nebude chyba vtej skrinke |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 779 |
![]() |
|
RE: DVB-T okres MichalovceMichalovce by mali mat z Makovice krasny signal, problem asi bude v tej sirokopasmovej antene, ak ma zosilnovac. Je antena vertikalne polarizovana? |
antonio
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
![]() |