Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CS Link,Skylnk

Jak jsem tady už jednou avízoval neustále výpadkyČT HD se projevují jenom u satelitního přijímačeTopfieldTF7700HSCI kdybych neměl pújčený jiný přístroj od kamaráda který ho používá jenom v letních měsících na chatě tak jsem měl zkaženou celou olympiádu, přístroj mám naštěstí v záruce takže budu požadovat po prodejci odstranění závady nebo vraceni peněz, podle mě a reakcí dalších uživatelú tady v diskuzi jde o problém v tomto satelitním přijímači, Firma Topfield dala do prodeje vadný výrobek.

stan2
Registrace: 2/2010
Odpověď v diskusním vlákně

Před

olympiádou se ti ty neustálé výpadky CT1HD také projevovaly?

hobo
Registrace: 1/2007

RE: CS Link,Skylnk

Vantage 8000S - pri sledovani CT HD "zive" to neni tak znatelne. Ale pri jakemkoli prehravani nahravky z HDD se to seka az hruza. Mozna HDD odhali jakekoli chyby, nevim. Vsechny ostatni HD programy (STV, Eurosport, ARD, ZDF) bez vyraznejsich problemu. Zacalo to behem OH, zjevne chyba u CT.

RBL
Registrace: 12/2006

RBL: Za to, že se ti seká záznam z HDD může ČT :laughing: , no to snad nemyslíš vážně... Důvodem je vysoký datový tok (ten u jiných jmenovaných programů není) a proto se ti záznam seká... HDD to prostě v některých sekvencích nestíhá... Ale za vyšší datový tok by měla být ČT spíše pochválena... Lidi uvažujte a nepište pořád takové bláboly...

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

HDD to nestíhá? To by musela ČT vysílat tak ve fomátu D1, aby to HDD mohl nestíhat :razz:

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Mužu potvrdit že TF7700HSCI se zasekává na čt hd někdy i na jiných programech zkoušel jsem ruzné moduly nahraval ruzne fw nepomohlo nic.Nakonec jsem koupil Technisat DigiCorder HD S2X Plus.Běhá bez problému obraz bez záseku,pri přehrávání nahrávky také v pořádku. TF7700HSCI nebrat.

maza

Datovým tokem to určitě neni. Ale když jsou problémy výhradně na kanále CTHD, tak to na hlavu CT nejspíš padá.
Nevšiml jsem si, že bys sám uvedl nějaký smyslupný postřeh, nebo tip, kde by mohl být pes zakopán.

Dnes jsem si výpadků na kanále CTHD také všiml, mám také Vantage, má disk WD. Natáčim HD materiál velmi často a nikdY jsem si žádného vážného problému nevšiml. Dokonce ani na téměř 4 hodinovém přenosu z Metropolitní opery v NY, kde byl datový tok určitě vyšší, než na kanále CTHD z Vancouveru.

Vantage mám odzkoušený i v provozu, kdy jeden HD kanál natáčim a jiný sleduji z disku a výpadky nejsou.

Takže: Lidi uvažujte a nepište pořád takové bláboly...

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Diky vsem za nazory. I Petrovi T, ktereho omlouva, ze prehledl mou noticku ohledne bezproblemoveho prehravani ostatnich HD kanalu. Mam stejnou konfiguraci jako Saxon. Jinak me to mrzi, protoze si ted uz radeji nahravam z CT2 ci CT4 SD.

RBL

HD 7100S a WD MY BOOK

Tak jsem právě nyní udělal ještě jeden test:

Spustil jsem záznam CTHD a z disku jsem pustil přehrávání HD záznamu z lonského Roland Garros /ESP HD/. Přehrávání záznamu ESP naprosto čisté, pak jsem zkusil přehrávat stále ještě nahrávaný stream z CTHD a vše je také bez výpadků.

Ještě bych to udělal jednou večer, až bude přímý přenos z Vancouveru. Ať to máme mi amatéři podchycené detailně.

On Air!

Saxon

Ja to risknu a vyzkousim pres noc behem zapasu Kanada - Slovensko. Predpokladam, ze samotny hokej uz bude poradna sekana a v kombinaci se sekajicim se CT HD se bude jednat o prekrasnou televizni podivanou.

RBL

jo to by bylo asi nejlepsi, kdyby sme to vsichni vecer nahrali a ti co pozoruji nejake chyby aby to vecer okamzite psali do nejakeho vlakna presnej cas a popis sceny (samo typ prijimace a verzi FW) kdy to padlo a pak muzem porovnat co se deje. jinak to nema smysl a budem se jen hadat a nekteri budou ostatni osocovat ze lzou a tak podobne.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

CS Link,Skylink

Bohužel,CTHD se seká.Přes moje nadšení na začátku OH,je to smutná pravda.Nejvío mně dorazil dojezd štafety kdy obraz kostičkoval,rozpadal atd.Jak se OH blíží k svému konci,stává se to častěji.
Na Eurosportu je vše ok takže,takže...

Žádný učený z nebe nespadl ale pitomce jako by shazovali.

zizi
Registrace: 2/2007

Nahrával jsem všechny naše utkání obraz bez záseku,dnes nahraji zápas Slovensko-Kanada a zítra se ozvu.

maza

Pro hobo

Výpadky se projevovaly i před olympiádou, protože ČT prohlašovala že jde o testovací provoz tak jsem se výpadky smířil, během olympiády výpadky pokračují a to se jedná o řádné vysilání v HD a taky po reakcí uživatelú tohoto satelitního přijímače tady v diskuzi jsem nabyl dojmu že vina je u výrobce značky Topfield TF7700HSCI, budu uplatňovat záruční opravu anebo vrácení peněz.

stan2

stafeta jaka ? jak kluci chytali bronz ?

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs

S pozdravem
Tomáš Míka, Antenex s.r.o.
Žateckých 12/1224, 140 00 Praha 4
Tel.: +420 241 400 741-2, +420 602 380 520
www.antenex.cz
Zkus napsat na dovozce,doporučuje dekodovací modul Cryptowort Smit verze 3.9.10 nebo novější 3.9.11 obě fungujou dobře bez výpadku.Všechny jiné dekodovací moduly zlobí.

robokop
Registrace: 5/2009

@robokop , "zlobí" Topfield , nie moduly.
On totiž ´"seká" aj napr. na ARD-ZDF HD ktoré sú FTA.

Cahors 52E-28E, T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor, Zero4K, Octagon

P 222
Registrace: 1/2006

bublajs

nahrávat bude celý večerní přenos na CTHD až do rána. Reagovat ale nebudu, protože od 18hod budu sedět v budějovické hospodě Masné Krámy na kroužkovém Budvaru.

Bohužel...

On Air!

Saxon

P 222

Mně zlobí jenom ČT HD,němci fungujou dobře koukám ZDF HD.

robokop

Jako když někdo napíše nehraje Doku CS ,mně hraje od začátku vysílaní.Zaleží jakou verzi používaš SW.

robokop

Pánové,opět se připojuji a prosím majitelé Fergusonů 8900 jak jim jde ČT HD, taky se trhá?Mně ano, mám poslední tovární FW.
Jinak zahajovací ceremoniál z OH live byl bez ale problémů!

Ajap
Registrace: 12/2008

bublajs

Ano, Ty jsi si nevšiml že hráli všemi barvami?

Žádný učený z nebe nespadl ale pitomce jako by shazovali.

zizi
Registrace: 2/2007

Tak já momentálně používám zhruba 14 dní levnou šunku jménem Opticum HD X550 a nikdy jsem si žádného problému se sekáním na ČT HD nevšimul. Dokonce jsem na testování nahrával z ČT HD 6-ti hod. blok na starej HDD WD 160Gb vyndanej z vyřazenýho počítače v noname USB starým externě napájeném rámečku a nahrávka neměla žádnou postřehnutelnou vadu. :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil

zizi

no ja si to nejak nevybavuju

bublajs

Nahrávejte hokej!

Nahrávejte hokej, potom podle času zápasu (minuty, vteřiny) můžete porovnávat záseky na různých přijímačích.

Zip
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra