Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

ČT HD sekající se obraz-reakce Č.televize

v posledních dnech jsme měli problémy na distribuční trasy, které se řešily s dodavatelskou firmou. V současné chvíli by však mělo být vše v pořádku. Takže se chci zeptat, zda problém pozorujete stále, nebo zda se již neprojevuje.

(Zachovejte, prosím, historii e-mailu, pokud na něj budete reagovat.)

S pozdravem

Lenka Lukešová

ČESKÁ TELEVIZE
Divácké centrum
Kavčí hory
140 70 Praha 4
Tel.: 261 133 939 261 133 939
Fax.: 261 014 101
e-mail:info@ceskatelevize.cz
http://www.ceskatelevize.cz

Ahoj Lovci sat.signálu- Toto mě odepsala ČT na můj dotaz ohledně sekajícího se obrazu HD kanálu ČT.. Je pravda,že se to seká už míň,tedy né tak často,ale nicméně občas se to ještě kousne,tak uvidíme.. Třeba je částečně problem u nich a částečně u nás... A jak vy jste ted na tom s obrazem ČT HD prosím???

esik33
Registrace: 4/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38
Odpověď v diskusním vlákně

RE:ČT HD sekající se obraz-redakce Č.televize

Já mám TF 7700HSCI a problém se sekáním obrazu stále přetrvává.naposledy dnes ráno při hokeji.FW mám poslední od Antenex.cz

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

RE: ČT HD sekající se obraz-reakce Č.televize

Ferda HF 8900 HD - vsechno bez problemu

Kataluk
Registrace: 12/2008

Ariva 200

Poslední zásek (spíš výpadek) stál za to - finiš běžecké štafety 4x10 km mužů. :( Ale to se tady už někde probíralo.

Jaivanecek
Registrace: 3/2007

Nekvalitní přenosy na ČT HD a na internetu

ČT nalákala diváky na přenosy z olympiády v HD rozlišení,ale nějak to technicky nezvládají!! Sekání obrazu mně nejvíc naštvalo při doběhu mužské štafety. Škoda,že mně ve vzteku nenapadlo přepnout na Eurosport HD. Určitě tam nejsou tací amatěři jako v ČT.Stejné zklamání je i s přenosy přes jejich web. Když se koná něco zajímavého,tak to nefunguje! Po olympiádě se určitě bude pan Ota Černý chlubit,jak se jim olympiáda povedla!!

dechovkar
Registrace: 5/2006

To už je skoro proti pravidlům fora,- stále dokola

Topfield 7710 + Gital karta (Cslink) a nic se neseká!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba

dechovkar

To si taky musíš koupit pořádnej satelitní přijímač a ne šrot. Taková Ariva to nedělá.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba

Během sledování OH na ČT HD jsem nikdy žádné sekání neviděl... Naopak ČT mohu jen pochválit! Vantage 8000S + Skylink!

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

Jaivanecek: to přece nebyl problém ČT ale přenosové trasy do celé EVROPY, to s tímhle tématem výbec nesouvisí !!!

šibal
Registrace: 8/2009

Tak tak. A nerobí to ani Vantage 7100, nielen AAAAriva....

Milan C
Registrace: 4/2006

Ale výpadek signálu CT ve finiši běžecké štafety byl i na Vantage, to nemůže popřít nikdo z Vás. Naopak na ZDF nebyl výpadek ani na takovýh bruskách jako je Ariva, nebo jak se ten magický stroj jmenuje. ;)

argument o problému na přenosové trase do celé Evropy je lež veliká, jako celá Afrika... Rv

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

výpadky sú skoro od začiatku ZOH. S STB to nemá nič spoločné. Kto tvrdí opak, klame !

jarino1978
Registrace: 2/2007

jarino1978

Jarinko, pak mám a semnou i jiní, zázračnej stroj, když mě to nedělá. Nemáš si kupovat cerepy ale třeba Arivu, ta chodí. :laughing:

kuba

asi si pozeral len pár prenosov :laughing:

jarino1978

ak máte archív prenosov z prvého týždňa, máte to tam. Rv
Cca 2-3s rozpady obrazu, test the west...Vantage HD, Dreambox 8000, Octagon 918, ariva HD 2000 ;P

jarino1978

hops... Ariva HD200/satelita HD2000

jarino1978

Jarinko, nemám to tam. A to včetně bezchybného zahájení OH. Nepoužívej Jarinko shity.

kuba

HD 7100S Vantage.

Dnes dopoledne jsem zkoukával záznam skoků v severské kombinaci a tam bylo výpadků až hrůza. Nepředpokládam, že by to bylo na straně přijímače, nebo komunikace po USB sběrnici s diskem.

Kubo - Ariva neni vyjímka, i když tu budeš psát co chceš...

On Air!

Saxon

jarino, ano z pocatku tam vypadky byly ,ale ty po nejake jejich optimalizaci prestaly. mohu odprisahnout, ze v dobe kdy tu nekteri psali o vypadcich jsem ja zadne takove nevidel.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

za tento týždeň som ešte záznamy nepozeral. za minulý týždeň áno a tam boli výpadky ( CT HD ). Tento týždeň začnem pozerať dnes večer, ak by to bolo bez výpadkov, tak potom R^ Ale mám taký dojem, že som ich aj tento týždeň zbežne registroval. Ale zistíme.
skôr ma viac hnevá, MBAFF na STV3 HD a ESP HD. PS3 si s tým nevie rady, takže to musím znova komprimovať v Edius-e 5. :crying:

jarino1978

Vantage 8000S - pri sledovani CT1 HD "zive" to neni tak znatelne. Ale pri jakekoli prehravani nahravce z HDD, se to seka az hruza. Mozna HDD odhali jakekoli chyby, nevim. Vsechny ostatni HD programy (STV, Eurosport, ARD, ZDF) bez vyraznejsich problemu. Zacalo to behem OH, zjevne chyba u CT.

RBL
Registrace: 12/2006

RBL

diky za reakci!

On Air!

Saxon

Vantage 8000S-u mňa som spozoroval takisto behom olympiády náhodne ako keby jemne občasné šklbnutie obrazu (niekto by to možno nepostrehol), neviem, či je to ono, čo píšete, na CT HD, ale aj STV3 HD

Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore

digitals
Registrace: 11/2008

Technisat DigiCorder HD S2X bez problému až na dojezd štafety,ale to byla chyba jinde.

maza
Registrace: 2/2010

kuba: Nenaváděj mně na koupení Arivy. Tento šrot jsem již měl a nechtěl bych ho ani zadarmo!!! Mám teď Vantage 1100 a mám předplacený balík HD a žádný jiný kanál kromě ČT HD se mně neseká.Před několika měsíci se sekal Nova sport,teď jede bezchybně. Psát,že se Ariva neseká je lež!!! Když sem ji měl,tak se sekal i HD promo kanál Astra a Nova sport HD. Ve Vantage 1100 to funguje bezchybně. Problém na ČT HD je na straně České televize. Před olympiádou při seriálu Vyprávěj jim HD začlo blbnout a větší část pořadu odvysílali pouze v SD. ČT má i po několika měsících testů s HD vysíláním pořád problémy!

dechovkar
Registrace: 5/2006

dechovkar

Přesně tak.

On Air!

Saxon
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38

Zpět Zpět na předchozí stránku