![]() |
|
Pozor na ufon,1000 km od něhohttp://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/210452801080223-cerne-ovce/?index[]=104485 |
amper
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 277 |
![]() |
|
RE: Pozor na ufon,1000 km od něhoTuz fajni,vyborni az vynikajici synci.Koupil jsem modem na internet za 0 v prosinci,uzavrel jsem jsem smlouvu,ale sluzbu jsem doposud neaktivoval.Prozatim mi chodi faktury na 0 Kc.Doufam,ze v brzke dobe budu prijemne prekvapen pokutou aspon 30 000,- Kc za nevyuzivani sluzeb.Do pytle,musim hned tu smlouvu vyhledat a precist si to. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Pozor na ufon,1000 km od něhoVždyť i ostatní telekomunikační operátoři jsou stejní, např: minulý rok, kdo má TMobile jistě si pamatuje jak zavedli službu - hlasový kurýr aniž by se vás ptali zda ji chcete. Když jste se totiž nedovolali (vypnutý mobil, nebraní mobilu) tak to spadlo do hlasové schránky aniž by ji měl ten člověk aktivovanou. Muselo se volat operátorovi aby to zrušil.U O2: převod z paušálu na kredit se stejným číslem - vydali novou SIM kartu a na ní kredit 300Kč (včetně DPH samozřejmě) který vám při konečném účtování to dají do: bez DHP a pak vám ji ještě zdaní, tudíž okradou o 60Kč. A další vyjebávky - škoda mluvit. Na Vodafone nic nemám, bude to asi tím, že ho nevyužívám. |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 220 |
![]() |
|
@Standa2To jsi s ními ještě nezažil reklamaci,u nich 30denní reklamační lhůta je půl roku!!!A výpovědní 30denní lhůta je 3 měsíce!!!ČOI to vůbec neřeší,jedině telekomunikační úřad nebo televize! |
amper
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 277 |
![]() |
|
Pozor na ufon,1000 km od něhoJá si zatím stěžovat na O2 nemůžu,měl jsem ufon jako meden k internetu a hrůza a běs,oni nemají vše pokryto signálem,takže notenbook v terénu k nepotřebě,měl jsem vodafone na paušál 1000,kč/měsíčně a věčně jsem doplácel tak o 1.200,kč více.Naštval jsem se oslovil jsem O2 před rokem. Vyřídili za mě odchody od ufonu,vodofone ,zanechali mi moje telefonní čísla,dali O2 mobilní internet na notenbook s pokrytím perfekt v terénu za 150 kč,a za 1000,kč paušál mohu volat zdarma na všechny učastníky 02,a za 1,5 roku jsem nemusel na paušálu,krom zahraničních cest doplácet ani korunu.Tomu říkám služba OK :8) R^ Zatím nic lepšího jsem zde nenašel a to jsem byl u T-mobile2 roky,a 3 tři roky u vodafone,ať se jdou schovat!!!! RvDreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: Pozor na ufon,1000 km od něhoTaky nedam dopustit na kyslík :)))Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: Pozor na ufon,1000 km od něhoNJN...O2 a jejich internet, hlavně CDMA. Tolik vyměněných modemů jsem nezažil. Ten poslední mi k mé "radosti" po rozvázání smlouvy zůstal. Snad kdybych se chtěl vrátit. Díky...nikdy více. |
petr121
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 637 |
![]() |
|
RE: Pozor na ufon,1000 km od něhoUfon - mam ho dva roky socialni sluzba za socialni penize :-/ prirovnal bych to k digi tv.Dreambox 500 sg2100 parabola 80, Dreambox 600, parabola 65, Geminy. Nac stahovat kalhoty kdyz brod je jeste daleko.
|
lak
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 682 |
![]() |
|
RE: Pozor na ufon,1000 km od něhoNo internet v mobilu s předplacenou kartou za 40kč na týden nebo jak psal hery v paušálu za 150,-kč nemá konkurenci. ;)Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
@ lakTo nejde přirovnat k digi,digi funguje,ale ufon,to není internet,několik výpadků denně,takový internet ani zadarmo |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 300 |
![]() |
|
RE: Pozor na ufon,1000 km od něhoo2 pohoda (jiz od eurotelu s GPRS), nyni v jedne cene wifi + CDMA + 3G bez FUP. Nikdy zadne problemy, az podivne za ty leta...Jeden rok predplaceny T-Mobile balicek s internetem (EDGE), taky OK. Ufon jsem nikdy nezkousel, kvuli nestandartni siti "3G" a FUP. A kdyz si promitnu, kdo z operatoru vrazi finance do vyvoje technologii, rozsirovani a sponzoringu nejvice - opet mi zustava jenom o2. Nebudu podporovat operatory, kteri jen vytahnou prachy z kapsy, bez zdokonalovani site. |
wenk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
ProsatAhoj bohuzel nekdy nejni jina moznost.Urcite netvrdim ze je to nejaka kvalita,zalezi jaky mas signal a kolik je v dane lokalite lidi.samozdrejme deni půrvidelne vypadky nejsou vyjimkou ale na klasicke prohlizeni to staci.Pri stahovani si vklidu stihnes uvarit obed a jeste se najist. :8) .ale za ty prachy .Samozdrejme nikomu nic nenutim ted bych to taky resil o2.ale predtim z jejich prutahama kdy jsem zadal o prelozeni stanice a byla to prone nadlidsky problem.reseni Ufonem bylo opravdu nejrychlejsi druhy den jsemmel doma routr a sluzba byla aktivovana hned po telefonatu operatorce.Bohuzel vsechno je to o lidech jejich organizace-bordel je k pousmani.LukasDreambox 500 sg2100 parabola 80, Dreambox 600, parabola 65, Geminy. Nac stahovat kalhoty kdyz brod je jeste daleko.
|
lak
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 682 |
![]() |
|
RE: Pozor na ufon,1000 km od něhoUFON má ještě jeden "vliv" - pokud jste v místě, kde není nejsilnější příjem DVB-T a použijete šp zesilovač, který zesiluje od III. do V. TV pásma, UFON do toho docela dobře leze a dobře to boří (podobně ale i CDMA od O2), protože je to poměrně silný signál mezi III. a IV. TV pásmemJako tvrdá Chodská palice neuznávám přísloví že moudřejší ustoupí. Hlupáci to pak moc zneužívají!
|
monterjirk
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 114 |
![]() |
|
![]() |