Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

ARIVA pískot

Už si nevím rady mám Arivu 200 a TV LED Sharp.Přehrál jsem soft.vyměnil HDMI kabel,Stane se že z ničeho nic vypadne zvuk a začne pískat zhruba po 5-7 vteřinách přestane a vše je zase v pořádku někdy se problém opakuje po 2 hodinách,někdy po 2 minutách.Díky za radu.

mneck
Registrace: 2/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ARIVA pískot

no to dělá asi ta ariva. měl sis koupit lepší přijímač, ta televize určitě taky nestála 9 tisíc a když jsi tolik nešetřil na ní, tak neexistuje důvod proč kupovat nejlevnější HD resívr na trhu

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

re:

Také nechápu,proč jsi k takovéto telce koupil toto..

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

no dobře, ale to dělá na jakémkoli transpodéru? Obecně platí, že arivy jsou citlivější na nastavení antény. Zkusil bych zkontrolovat nastavení paraboly a ještě propojit přijímače scartem. Pokud to nepomůže tak reklamovat

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Galerie: gunter

.... reklamovat, reklamovat a reklamovat. že se jedná o levnou arivu je fuk, výrobce a prodejce si toho musí být vědom, že za to ručí 2 roky. :8)

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

re:

Prodejce si to uvědomuje a tak jí nenabízím.Zárkuka je fajn,takže se moc dívat nebude,ale reklamovat a reklamovat.

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik

no pokud se bude šrát moc často, tak ji může vrátit a koupit si třeba něco jinýho.

eemil

To je problém zdroje v té Arivě.Laciné,dvakrát placené.

Baron
Registrace: 2/2005
Galerie: Baron

To je strašný.Na parabole se poslední dobou nerozebírá nic jiného jak Ariva.To asi bude pěkný šrot.

kimi
Registrace: 7/2007

a nebude to tym ze z troch predanych HD prijimacov dva maju v nazve slovo ariva?

PEPE8989
Registrace: 12/2007

Mám Arivu 200HD v regále v nabídce už dva měsíce a zatím jsem ani jednu neprodal. Zato TechniSat Digit HD8-SX už za tu dobu cca deset kousků. I když stojí o 3500,-více. Lidi, kteří si kupují HD sat.receiver nejsou stejní jako ti, kteří si pořizují standardní SD satelity. Jsou bohatší a vědí, že se nevyplácí levné zboží.

Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD

Dejf
Registrace: 11/2007

re:

Myslím,že Ariva je hitem hlavně na internetu v eshopech,do speciálek dav moc nechodí.Je to asi tak:kde kdo už ví,že je nějaké HD..a,že je nějaké EMU.Přístroje jsou dražší než klasické SD stroje.Koukne se po internetu a hle-HááDééčko za trojku.Toť můj náhled na věc

lubbik

no to že je to levný, nemusí ještě znamenat že je to špatný. To hlavně ukáže čas. Měl jsem dřív 2 roky tarej ferguson 8800 a jak stárnul, tak se čím dál častěji restartoval a dost často se restartoval do továrního nastavení, tak šel z domu. Pak jsem měl technisat hd8-s a taky žádná sláva, protože dost často při nahrávání zatuhnul a záznam byl v čudu, tak šel taky z domu. Tak jsem si pořídil docela mastnou arivu tt a ta prozměnu má vadu a dost často ji zadrhává obraz, hlavně na hd kanálech, tak se ji už přes měsíc pokouším reklamovat u nepoctivýho prodejce, takže už jsem odstoupil od smlouvy a provizorně jsem si pořídil na přechodné období levnou šunku za 3000 opticum hd x550 a zatím pracuje ze všech nejspolehlivěji a hrabe mu jen minimálně. :lookaround:

eemil

Ariva je šrot,který je zadarmo drahý!!Také s ní mám velice špatné zkušenosti-NEDOPORUČUJU KUPOVAT!!!

dechovkar
Registrace: 5/2006

Dechovkar

Napsal, člověk, který se tady přiznal, že si ji rozbil sám.

polulin
Registrace: 10/2007

RE: ARIVA

Já jich třeba prodal cca 30ks a ještě se ani jedna nevrátila (ťuk ťuk) ale toto je 100% problém zdroje....reklamovat a je (doufám že není ode mě :)

bryketa
Registrace: 11/2009

Ja mám taky Arivu 200 a TV LED Sharp a všechno mi funguje perfektně bez problému.

Milous
Registrace: 1/2006

mneck

Mám taky Sharp Led a zatim Mascom 1100.Ten sám problém jako ty.Někdy píská za 3 hodiny jindy za půl.Těch asi 7 vteřin.Na stare sony trinitron nikdy.Na dvb-t nezapiská ani jednou.Chci si koupit hd Technisat nebo Vantage.Děkuji za každou radu. R^

azalka
Registrace: 12/2009

já mám taky arivu 200 (k plasmě Panasonic) a doporučuji, naprosto bez problémů, navíc dálkový ovladač skvěle dílensky zpracován

cancro
Registrace: 5/2009

Jestli to nebude tím šrotem jménem Sharp. Větší shit než jsou Sharpy jsem neviděl.Ale o tom jsem již někde tady psal.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Pro Kuba

Poslouchej ty jseš nějaký Velký odborním,škoda že jsem se s Tebou neporadil dřív.Hlavně jakou koupit TV .

mneck

Pro Milous

Ahoj.Mrkni prosím tě do nastavebí TV Hlasitost zvuku automat. nebo vypnut.Možná by to mohlo být ono.Díky za ochotu.

mneck

mneck

Na to není potřeba odborník, ten hnusnej obraz vidí i slepej. Konec konců asi jsem měl pravdu, když odkazuješ na chybu v TV.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra