![]() |
|
comag sl100hd zvuk vs. obrazZdravim.nezda se vam,ze u novy hd obcas nekoresponduje zvuk s obrazem?je to hodne znat treba u zprav nebo u ceskych serialu.vzdycky to jde v pohode a pak se zacne zvuk rozchazet s obrazem.pak staci prepnout tam a zpet a zase to je v poho a po chvili uz zase mluvi opozdene.nevite co s tim? |
labi
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 200 |
![]() |
|
RE: comag sl100hd zvuk vs. obrazpudliceZnova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: Comag SL100HD zvuk vs. obrazobrý večer. Prodáváme tyto satelitní přijímače a již jsme se setkali s podobnými problémy. Zatím se nám tyto problémy podařilo vyřešit upgradem softwaru. Je pravda, že tento problém se objevoval u přijímačů, které jsme prodávali v rozmezí od měsíce září až prosince loňského roku. Pokud budete chtít, mohu Vám na mail poslat odkaz na software. |
MajaMarti
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
RE: Comag SL100HD zvuk vs. obrazDobrý večer. Prodáváme tyto satelitní přijímače a již jsme se setkali s podobnými problémy. Zatím se nám tyto problémy podařilo vyřešit upgradem softwaru. Je pravda, že tento problém se objevoval u přijímačů, které jsme prodávali v rozmezí od měsíce září až prosince loňského roku. Pokud budete chtít, mohu Vám na mail poslat odkaz na software. |
MajaMarti
![]() |
|
RE: comag sl100hd zvuk vs. obrazzdravim MajaMarti.kdybyste byl tak hodny a poslal mi meil se softem na tadysova@seznam.cz .dekuji za ochotu a hned jak to prijde tak to testnu |
labi
![]() |
|
RE: comag sl100hd zvuk vs. obrazzapomel jsem dodat,ze jsem mel puvodni soft E120 kde to take zlobilo.a ted mam kvuly TP 12110 ktere neslo naladit soft E46.tak uvidime co to udela s tim softem od vas.zatim diky a tady je jeste jednou muj meil: tadysova@seznam.cz |
labi
![]() |
|
RE: comag sl100hd zvuk vs. obrazDobrý den, Mám stejný problém, mohu požádat také o zaslání odkazu na nový software. epatzner@volny.cz Děkuji |
erapaci
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: comag sl100hd zvuk vs. obrazTak jsem Vám, kteří jste uvedli mailovou adresu zaslal odkaz na stránky, kde se dá stáhnout oficiální software na Comag SL100HD. Snad budete mít úspěch. |
MajaMarti
![]() |
|
RE: comag sl100hd zvuk vs. obrazdekuji za zaslani odkazu,a prosim jeste o tip se kterym softem jste nejvice spokojen,ktery z tech softu co tam jsou mam stahnout,abych nestahl nejaky ktery to dela taky.dekuji a preji prijemny zbytek dne |
labi
![]() |
|
COMAG SL100HDNevíte někdo náhodou jestli COMAG SL100HD podporuje krom FAT32 i souborový systém NTFS a s jakou koncovkou ukládá video a dokáže čísti i videa, která nebyla uložena tímto STB, právě uvažuji, že bych si ho pořídil. |
DELETOR
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 102 |
![]() |
|
RE: comag sl100hd zvuk vs. obrazcomag podporuje jak fat32 tak i ntfs.to co nahraje to i sam v poho prehraje.pro prehrati v pc se to musi predelat v dvr file converter.jeste zalezi na mediu na co nahrava.ja nahraval na flesku,ale byla nejaka pomala a nemocna,obcas i zazlobila a vcera mi umrela.tak ani nemam jak vyzkouset novej soft proti posunutemu zvuku vuci obrazu co mi doporucil MajaMarti.mimochodem tem co prehrali novej soft zlepsil se ten problem s posunutym zvukem? |
labi
![]() |
|
RE: comag sl100hd zvuk vs. obraztak jsem aplikoval doporuceny soft SL100_M200_E88,aleporad je posunuty zvuk vuci obrazu.nejprve to jde a pak se to zase po chvili rozejde.tak nevim co dal.posilejte prosim sve postrehy jak se tohoto nesvaru zbavit.diky |
labi
![]() |
|
RE: comag sl100hd zvuk vs. obrazTak jsem našel konečně software, u kterého ten zvuk funguje normálně. Comag SL100 HD - 3.0.2 (E30) je to beta verze, ale vše je OK. tady je odkaz: http://www.comag.tv/index.php?act=category&id=11 |
erapaci
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
![]() |