Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

comag sl100hd zvuk vs. obraz

Zdravim.nezda se vam,ze u novy hd obcas nekoresponduje zvuk s obrazem?je to hodne znat treba u zprav nebo u ceskych serialu.vzdycky to jde v pohode a pak se zacne zvuk rozchazet s obrazem.pak staci prepnout tam a zpet a zase to je v poho a po chvili uz zase mluvi opozdene.nevite co s tim?

labi
Registrace: 2/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: comag sl100hd zvuk vs. obraz

pudlice

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

RE: Comag SL100HD zvuk vs. obraz

obrý večer. Prodáváme tyto satelitní přijímače a již jsme se setkali s podobnými problémy. Zatím se nám tyto problémy podařilo vyřešit upgradem softwaru. Je pravda, že tento problém se objevoval u přijímačů, které jsme prodávali v rozmezí od měsíce září až prosince loňského roku. Pokud budete chtít, mohu Vám na mail poslat odkaz na software.

MajaMarti
Registrace: 2/2010

RE: Comag SL100HD zvuk vs. obraz

Dobrý večer. Prodáváme tyto satelitní přijímače a již jsme se setkali s podobnými problémy. Zatím se nám tyto problémy podařilo vyřešit upgradem softwaru. Je pravda, že tento problém se objevoval u přijímačů, které jsme prodávali v rozmezí od měsíce září až prosince loňského roku. Pokud budete chtít, mohu Vám na mail poslat odkaz na software.

MajaMarti

zdravim MajaMarti.kdybyste byl tak hodny a poslal mi meil se softem na tadysova@seznam.cz .dekuji za ochotu a hned jak to prijde tak to testnu

labi

zapomel jsem dodat,ze jsem mel puvodni soft E120 kde to take zlobilo.a ted mam kvuly TP 12110 ktere neslo naladit soft E46.tak uvidime co to udela s tim softem od vas.zatim diky a tady je jeste jednou muj meil: tadysova@seznam.cz

labi

Dobrý den, Mám stejný problém, mohu požádat také o zaslání odkazu na nový software. epatzner@volny.cz Děkuji

erapaci

Tak jsem Vám, kteří jste uvedli mailovou adresu zaslal odkaz na stránky, kde se dá stáhnout oficiální software na Comag SL100HD. Snad budete mít úspěch.

MajaMarti

dekuji za zaslani odkazu,a prosim jeste o tip se kterym softem jste nejvice spokojen,ktery z tech softu co tam jsou mam stahnout,abych nestahl nejaky ktery to dela taky.dekuji a preji prijemny zbytek dne

labi

COMAG SL100HD

Nevíte někdo náhodou jestli COMAG SL100HD podporuje krom FAT32 i souborový systém NTFS a s jakou koncovkou ukládá video a dokáže čísti i videa, která nebyla uložena tímto STB, právě uvažuji, že bych si ho pořídil.

DELETOR
Registrace: 7/2008

comag podporuje jak fat32 tak i ntfs.to co nahraje to i sam v poho prehraje.pro prehrati v pc se to musi predelat v dvr file converter.jeste zalezi na mediu na co nahrava.ja nahraval na flesku,ale byla nejaka pomala a nemocna,obcas i zazlobila a vcera mi umrela.tak ani nemam jak vyzkouset novej soft proti posunutemu zvuku vuci obrazu co mi doporucil MajaMarti.mimochodem tem co prehrali novej soft zlepsil se ten problem s posunutym zvukem?

labi

tak jsem aplikoval doporuceny soft SL100_M200_E88,aleporad je posunuty zvuk vuci obrazu.nejprve to jde a pak se to zase po chvili rozejde.tak nevim co dal.posilejte prosim sve postrehy jak se tohoto nesvaru zbavit.diky

labi

Tak jsem našel konečně software, u kterého ten zvuk funguje normálně. Comag SL100 HD - 3.0.2 (E30) je to beta verze, ale vše je OK. tady je odkaz: http://www.comag.tv/index.php?act=category&id=11

erapaci

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra