![]() |
|
RegistraceAhoj,koupil jsem roční kartu CSLink,kdy jí mám zaregistrovat? Prý jsou po registraci volné kódované programy(asi měsíc).Nebo jsou volné od prvního použití v přijímači(myslím ten měsíc a pak šlus a je nutno kartu registrovat aby vůbec něco šlo)? Díky za info. |
grower
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 1 030 |
![]() |
|
growerKarta funguje nějakou dobu po vložení do přijímače, pak se musí registrovat. Bývalo to tuším 30 dnů. |
Chercheur
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 486 |
![]() |
|
RE: Registraceskus si preštudovať toto:http://www.cslink.cz/jsem-zakaznik/registrace-karty/ |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: Registracekartu registruj v co možná nejzazším termínu, o to později pak naběhne promo.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
TO: gunter,skynett, ChercheurAhoj,díky moc za radu. Ještě jeden dotaz,zapnou v promu vše,nebo jenom film a AXN.Rád by jsem se kouknul i na sport. Díky. |
grower
![]() |
|
RE: RegistraceKdyž se podíváš na jejich stránky, tak se vše dovíš !! Je tam uvedeno i co běží v promu. :fuming: |
josef888
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 242 |
![]() |
|
RE: Registracena dobu 1 roku (bonus - programové kombinace Mix a Film na jeden měsíc zdarma) |
josef888
![]() |
|
RE: Registraceno nechcem nikoho strasit,ale presne som ja registroval predvcerom 2 cslink karty s rocnou platnostou. od momentu registracie pretali ist vstky promo programy vcetne balik HBO. kedze nemam nervy im vypisovat a riesit to na dalsi den som bol nuteny tieto karty preregistrovat na Casovo neobmedzene ,cize som doplatil 2x 39e. az vtedy nabehli zapisy na promo programy a hbo balik.. na jesen minuleho roku som tiez registroval rocnu cslink kartu,ta sa takto nechovala...tam slo promo v poho aj ked nemala este program Casovo neobmedzene |
viliamko
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 520 |
![]() |
|
RE: RegistraceTo nešel žádný z těch 11-ti programů Mixu a 3 programů balíku Film? A to si tam ani nezkusil zavolat? |
josef888
![]() |
|
RE: Registracene,neskusal ))dovod, karty su registrovane na CR, ja na, nechcel som to zbytocne komplikovat) proste radsej som im predlzil zivotnost,aj tak by som to musel do roka uobit. podotykam,ze sa mi to stalo u oboch kariet.nie u jednej , takze by ma celokom zaujmalo ako dopadne karta growera od momentu ked ju zaregistruje...aj ked naozaj podla toho co pisu na webe, mal ist po registracii mesiac promo a film balik.. |
viliamko
![]() |
|
TO: viliamkoAhoj,po registraci vše v poho. Balík promo+film okamžitě aktivován. |
grower
![]() |
|
growertak super,sak v poho, ja naozaj tomu nerozumiem preco mne sa to na dvoch kartach an dvoch rozlicnych prijimacoch chovalo takto, a v oboch pripadoch naozaj zapisy prisli az po zmene terifu |
viliamko
![]() |
|
![]() |