![]() |
|
MC5301HDCI-PVRZdravím , jsem vlastníkem Sateltního receivru Mascom MC5301HDCI-PVR(250GB):všeobecná spokojenost, jen nevím jak naprogramovat nahrávání tak ,aby se přijímač po nahrání daného programu vypnul do režimu stand by,když se při nahrávání souběžně dívám na jiný program.Když jsem dal nahrávat pořad a díval se zároveň na druhý program a ten jsem pak vypnul , ráno byl satelit ještě zapnutý. |
ivanhoe
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE: MC5301HDCI-PVRJa mam sic MC2300, ale resil jsem to nastavenim sleepu a funguje to bez problemu. Takze polopate. Nahravam film a jeste zbyva napr. 1hodina. Nastavim sleep je to ten cudlik s hodinkama na 1:30hod a po uplynuti tyhle doby se pristroj vypne a soucasne se nahraje co potrebuji. |
streki
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 55 |
![]() |
|
MC5301HDCI-PVRDíky za radu, vyzkouším a dám vědět, nevím jestli to bude fungovat i při nahrávání z EPG, ale snad jo. |
ivanhoe
![]() |
|
RE: MC5301HDCI-PVRPokud vypnes prehravac a mas nastaveno nahravani skrze epg rezervaci, tak se pristroj po nahrati sam vypne. Tam nemusis nastavovat zadnej sleep. |
streki
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 55 |
![]() |
|
RE: MC5301HDCI-PVRjjo jasně , toto už jsem vyzkoušel, akorát když jsem již nahrával skrz EPG rezervaci a současně sledoval jiný program , který jsem pak vypnul, ale nahrávání ještě probíhalo, pak to nevyplo a toto vypnutí by mělo jít přes sleep , jak mi bylo razeno. |
ivanhoe
![]() |
|
RE: MC5301HDCI-PVRTaky to v tomhle případě řeším přes sleep a funguje to perfektně. Mám podobný typ 5300 HDCI(rozdíl jenom ve velikosti HDD)IQON Force 1,karta ICE,O2TV,TV Panasonic TX-P42S10E
|
daddy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 189 |
![]() |
|
RE: MC5301HDCI-PVRAhojprávě se seznamuji s novým MS 5300HDCI a mám pár nejasností. 1. jdou zaprogramovat dva pořady které se překrývají, když to má dva tunery? 2. mám oba tunery prosmyčkované a při nahrávání NOVA HD nejde zároveň sledovat ČT HD,který by měl mít také horizontální polarizaci? Předem dík za pomoc Mirek |
kerim88
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
RE: MC5301HDCI-PVRAhoj.Chci si zakoupit 5301, ale moc recenzí jsem na ni nečetl.Poradí mi někdo? Díky, Harry |
Harry123
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
MC5301HDCI-PVRZdravím mám dotaz ohledně MC5301.Satelit mám třetí týden ,kartu Skylink jsem zaregistroval ,ale nejdou mi všechny programy v HD kvalitě (jediné co jde je ČT HD).Díky za každou radu Sten |
sten1970
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
![]() |