Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CT HD občasné vypadávání obrazu

Vlastním HD přijímač Topfield Tf-7700hsci,v šachtě modul Technisat Technicrypt CW,karta skylink-občas mi vypadává na chvíli obraz,a hned zas naskočí.. V poslední době se to stává dost často.Nevíte co s tím? Ostatní HD programy jsou naprosto v pořádku.No a je olympiáda-hokej... No a většinou to udělá v nějaké nejmíň vhodné situaci-jestli mě chápete :scared: Děkuji vám za rady a přeji ostrý obraz a dobrý zvuk všem R^

esik33
Registrace: 4/2009
Odpověď v diskusním vlákně

ct HD

..tedy ještě raději doplním-výpadky obrazu jsou jen na ČT HD - ostatní HD kanály jsou v pořádku... děkuji

esik33

RE: CT HD občasné vypadávání obrazu

Na CT HD přes CS link kartu nic nevypadává!

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

ty vypadky co tam byly z pocatku jsou pase. jiz nekolik dnu nepozoruju zadne problemy. ted musis hleda chybu ve verzi FW nebo nekde mezi prijimacem a druzici.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Mi to dělá jen tehdy, když si ve studiu hrají s grafickou tužkou a pouštějí zpomalené záběry. (konkrétně hokej).

josef888
Registrace: 5/2008

RE:CT HD občasné vypadávání obrazu

Taky vlastním TF 7700HSCI ana CT HD pozoruji občasné zamrzání obrazu.Mám poslední verzi FW z Antenex.cz

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

ano

vypadky na ČT HD su na Topfielde vinou aktualneho softu, čaka sa na novy soft,ktory by to mal riesit , ale cakame uz velmi dlho, vsak Antenex.cz?

tvfun
Registrace: 1/2010

Jsem rád, že se to zde opět otevřelo.Mám F 8900 a to sekání obrazu mi dělá rovněž stále.Včera jsem to specielně pozoroval a na ČT2 to nedělá, pouze na ČT HD.Kde tedy může být problém?Kdysi toto sekání bylo i na Nově SD, ale pak to přestalo.Nemůže být problém i v tom pokusném přechodu, zatím na souběžný, kódovaný systém?Uvítám doporučení co s tím, zda reklamovat přijímač, nebo zkusit jiný FW-používám poslední orig.tovární.Předem děkuji za reakce !

Ajap
Registrace: 12/2008

Ja to vidim tak ze zakladny problem je v nastaveni systemu ČT HD na Kavčích Horach, avsak softy niektorych novsich HD modelov prijimacov tento problem "nevidia", takze sa zda vsetko OK, preto nevidim vychodisko a ak iba jedine, kupit modernejsi HD prijimac alebo cakat na opravny soft od Antenexu. ČT HD uz presla od skusobneho do standardneho rezimu vysielania a chyba nebola odstranena, ked presla Nova Sport HD do standardneho vysielania tak podobny problem bol odstraneny!

tvfun

asi je tam jeste nejaka dalsi chyba, ktetou oni nejak nedetekujou. nebo mate problem v prijimacich. to ale jen tak hadam. zkuste to nahrat, jestli to je i v nahravce. muzete jim to poslat nebo vyvojarum. nebo tak podobne. ale jen neco nezpochybnitelneho. tlachanim na foru se tomu neda pomoct.
me to ale to prijde uplne koser od minuleho tydne. a to mam vsema prokletej ipboxHD :) dokonce i ty chyby na noveHD jsou fuc.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs

ČT HD

Ahojda- stále v HD ČT výpadky.. I když ted zrovna né tak často,ale občas jsou. To se nedá pořádně koukat na olympiádu.Psal jsem e-mail přímo na ČT,kde jsem jim vylíčil můj problem s přijmem jejich HD,do hodky mě odpověděli,že to přeposlali na danné pracoviště,že se mě určitě ozvou.. No,tak mi to napsali,tak jsem zvědavej-jestli nekecaj... Dám vědět.

esik33

zadny vypadky tam nebyly. opravdu by bylo zahodno resit to s prodejcem kterej vam ten strep prodal.

bublajs

Vypadky su na Topfieldoch aj na DOKU CS, dnes ČT HD s menej/ v hodine 4x/ vypadkami, ale opakujem, myslim si že je to vec softu, sťažnosti je potrebne posielat Antenexu nie predajcovi ani Kavčím Horám

tvfun

v posledních dnech jsme měli problémy na distribuční trasy, které se řešily s dodavatelskou firmou. V současné chvíli by však mělo být vše v pořádku. Takže se chci zeptat, zda problém pozorujete stále, nebo zda se již neprojevuje.

(Zachovejte, prosím, historii e-mailu, pokud na něj budete reagovat.)

S pozdravem

Lenka Lukešová

ČESKÁ TELEVIZE
Divácké centrum
Kavčí hory
140 70 Praha 4
Tel.: 261 133 939 261 133 939
Fax.: 261 014 101
e-mail:info@ceskatelevize.cz
http://www.ceskatelevize.cz

Ahoj Lovci sat.signálu- Toto mě odepsala ČT na můj dotaz ohledně sekajícího se obrazu HD kanálu ČT.. Je pravda,že se to seká už míň,tedy né tak často,ale nicméně občas se to ještě kousne,tak uvidíme.. Třeba je částečně problem u nich a částečně u nás... A jak vy jste ted na tom s obrazem ČT HD prosím???

esik33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra