Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

ITV HD se přesune na Astru 2D?

www.freesat.co.uk
"Na úterý 23.2.2010 naplánovala ITV změny v regionech ITV1 na platformě Freesat jako přípravu na budoucí zkvalitnění služeb. Změny se dotknou pouze zákazníků, kteří přijímají regionální verze ITV1 Central South, Central East a obyvatelů ostrova Man. Zákazníci v těchto oblastech s nabídkou Freesat+ musí znovu označit všechny vybrané pořady pro nahrávání po tomto datu. Týká se to rovněž všech seriálů, pokud jste zvolili celou sérii pro automatické nahrávání. Pro opětovnou volbu nahrávek jednoduše zvolte EPG nabídku na 8 dní a příslušným tlačítkem na dálkovém ovládání znovu vyberte jednotlivé pořady."

Tyhle změny se týkají frekvence 10832/H. Znamená to, že by se mohlo vyřazením těch několika regionů uvolnit místo pro ITV HD, která by poté opustila satelit Eurobird 1 s celoevropským pokrytím na stejné pozici. Všechno jenom spekulace, pochopitelně. Zatím v tuhle chvíli se ještě zmiňované programy stále vysílají na původním TP.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

čo je

Freesat+?

anonym2
Registrace: 1/2006

RE: ITV HD se přesune na Astru 2D?

Freesat+ je prostě FTA přijímač s HDD a dvěma tunery a se softem pro příjem Freesat EPG.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Zajímavý je (a to by mohlo nasvědčovat tomu přesunu ITV HD na 10832/H), že tenhle transpondér se jeví z těch horizontálních jako nejsilnější. Podobně BBC HD vysílá zase naopak na nejsilnější vertikální frekvenci (10847/V) která s touhle navíc sousedí.

vortimond

Pořád se něco děje, zajímavá informace, děkuju. Pro mně by to znamenalo zhoršení možnosti příjmu, přestože, to máš pravdu, 10832H a 10773H patří k silnějším TP. Tak, jak mám momentálně nastavenou anténu, nejsilnější vertikální transpondér mám 10788, nikoli 10847. Škoda. Sluníčko už mě na střechu láká ale ještě počkám.

knawi
Registrace: 3/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra