Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Zkušenost z e-shopem,reklamace

Máte někdo zkušenost z e-shopem Skymont.cz? Reklamoval jsem u něho přijímač a mobil nedostupný a na e-mail nereaguje.
Po měsíci přestávám věřit,že ho ještě někdy uvidím.
Třeba je nás víc

fantomas6
Registrace: 2/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Zkušenost z e-shopem,reklamace

Je to asi podvodník.Na moji objednávku vůbec nikdo nereagoval asi měsíc. Když jsem se na tu adresu podíval letecký pohledem, je to nějakej barák kdesi v polích. Možná se mýlím, ale odpovědět na mail je minimálně slušnost.

migr
Registrace: 7/2007

Naštěstí funguje demokracie a nikdo tě nenutil kupovat zboží v tomto e-shopu.Když sem se podíval na úvodní stranu a telefon má napsaný že bere pouze od 16-20.00 a jěšte ne vždy tak sem si udělal usudek.
Každý svého štěstí strůjcem.

kimi
Registrace: 7/2007

nejlevnejsi neni vzdy nejlepsi

rj45
Registrace: 6/2007

jo tak já se taky přiznávám bez mučení, taky řeším reklamaci s tímto podvodníkem. Průběžně se radím s SOS spotřebitele a dneska jsem mu odeslal písemný odstoupení od smlouvy a jsem ochoten zajít až k soudnímu vymáhání. :dead: To je zákon schválnosti, vždy jsem nakupovasl na eltasat bez jediný reklamace a sotva jednou nakoupím jinde, tak se to podělá a narazím na podvodníka. :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

no a nepřečetli jste si předem jeho obchodní

podmínky na internetu?
- nemá bankovní účet
- není plátce DPH a vystavuje jen nedaňové paragony
- telefon zdvíhá jen občas "negarantovaně"
- obchodní podmínky mu sepisoval asi žák ZDŠ

Už podle těchto pár znaků je to jakýsi obskurní psedudopodnikatel, který to má asi jako přivýdělek po práci
Lacino koupené bývá draze zaplacené jak říkají Angličani.

Wavefrontier 55 - Octagon SF-4008- 23,5E+19,2E+13,0E+0,8W

ivan v
Registrace: 2/2006

Ale je nejlevnejsi a to se prece bere jako nejdulezitejsi ne ?

J a
Registrace: 7/2005

Tady je každej chytrej,když semu to nestalo

Každej vybirá zboží podle ceny a on mě zboží dodal a v pořádku. Netušil jsem,že takhle dopadnu až při reklamaci.
Vidím,že Vaše reakce je pouze o tom,že máte nesmírnou radost,když se někdo spálí a ještě si stěžuje. Omyl,já si nestěžuji,psal jsem to pouze jako varování pro někoho,kdo by si chtěl u něj něco objednat. Kdybych měl tuto informaci od někoho já,obrátil bych se jinam a o tom je snad internet ne?

fantomas6
Registrace: 2/2010

Když budeš trošku pátrat tak zjistíš, že těch shopů pod stejnou grafikou a jinými cenami je více(nebudu jmenovat). Co je spojuje je ičo a stejná adresa, nebo kontakt. Pokud se budeš ptát na jednom s těch shopů na druhý shop, tak ti taky nikdo neodpoví, toť moje zkušenost. Zkusil jsem brát zboží od firmy T*-S*, zboží přichází v naprostém pořádku a reklamace žádný problém. Jinak je nejlepší brát zboží ze shopů ověřených, nebo z kamených obchodů, které již znáš. V mojim bydlišti se mi třeba osvědčil http://elektronika-kubat.eu (neber to jako reklamu, ale jako radu, která se vyplatí)

netace
Registrace: 12/2008

to bude nějakej "garážovej" prodejce, kterej to patrně tahá levně z polska a myslel si že rychle zbohatne. A asi se mu to vymklo z kontroly, tak strčil hlavu do písku a hraje si na mrtvýho brouka. Mojí reklamaci (19.1) si ani nevyzvedl a balík se mi vrátil zpět. Ale má smůlu, zatím neplánuju vzát se bez boje. Zatím jsem dal pouze přes e-podatelnu podnět k ČOI. :lookaround:

eemil

eemil

Koukám, s Tebou neni žádná legrace...
;)

Na těch webovkách je nejlepší lišta "kontakt", to je lepší jak vtipy od Urbana. :)))

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

třeba umřel,to se jednou stane každému

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@pierrepetr

.......no tak to by mě teda vážne našral :O :lookaround:

eemil

pozeram že tie internetove predajne sa nam dajak rozmnožily ma tam len zopar prijimačou asi naozaj to roby len pri praci

jopo166
Registrace: 1/2009

to je mi celkem fuk, jestli to dělá jen tak po práci, ale musí nést taky nějakou zodpovědnost a plnit závazky.

eemil

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra