![]() |
|
SaxonZnámý českobudějovický technik vystupující na diskusích jako Saxon,.....kurňa už o tobě píšou i u sousedů na (nevhodné slovo) :-) T90+DM800
|
koky
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 390 |
![]() |
|
RE: SaxonNic jsem nenašel, co jsem provedl? :OOn Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: SaxonNení HD jako HD: jaká je vlastně kvalita olympijských přenosů?si přečti na (nevhodné slovo) T90+DM800
|
koky
![]() |
|
RE: Saxonty jo normálně to nejde napsat tak teda na konkurenčním webu :))) :)))T90+DM800
|
koky
![]() |
|
RE: SaxonMá smysl tyto články vůbec psát?Někdo porovnává výsled dojem z obrazu, někdo porovnává 720p proti 1080i. V drtivé většině se jedná o naprosté amatéry v oboru, kteří nikdy nepracovali v odbavovací provozu. Já pracuji pouze ve zvukovém odbavovacvím prostředí a moc dobře vím, co se s takovým signálem, který přijímáme ještě děje, než se dostane k posluchači. Lepší je to nevědět, než opak/bohužel/. Já patři k těm lidem, kteří porovnávájí konečný dojem na obrazovce a víc neřešim, protože je to k ničemu. Eurosport jede v 1080i a je naprosto jasné, že některé přenosy z Vancouveru jsou lepší než na Němcích, některé jsou výrazně horší. Prál bych Vám vidět na vlastní oči režii v O2 Areně, kde vzniká česká verze... Pak se tomu ani nedivim... Němci jsou určitě odborníci na svém místě, dá se předpokládat, že o HD vysílání maji největší znalosti. O finančním a technickém zázemí ani nehovořim. Česká televize provozuje HD vysílání z Vancouveru také téměř na koleně, vždyt to sami potvrdili i na tiskovce před OH. Viz jejich venku zaparkovaný PV. Tyhle věci prostě nejdou tak jednoduše, jak si to zdejší "odborná" smetánka představuje. Jediná rada zní, zajděte si jednou za rok na den oteřených dveří do ČT a jistě se mnoho zajímavého dozvíte. Jinak si myslim, že CT zasluhuje za přenosy z OH až na vyjímky velkou pochvalu. Vyjímkou jsou někteří komentátoři. Bohužel je poslední dobou trend, kdy dobří speakeři z CT odcházejí za lepším, nebo odešli k kvuli osobním důvodům, to je velká škoda. Takový Petr Svěcený, nebo Jirka Vrba hodně chybí. Výkony pana Rejmana/biathlon/, či Radka Bauera/rychlobruslení/ jsou žalostné. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@Saxonprostě hlavní článek u konkurence D*Z, holt někdo nemá co napsat do článku, tak musí citovat diskuse, u sebe i na konkurenční Parabole :-)"Podle některých diskutujících ale nelze takto hodnotit. Známý českobudějovický technik vystupující na diskusích jako Saxon, napsal, že nelze takto hodnotit, protože např. německá veřejnoprávní televize své programy vysílá prostřednictvím satelitu volně, a že maďarská televize M2 je sice takto také šířena, ale není na pozici, která by byla pro českého diváka zrovna atraktivní." |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
@Saxonpředběhls mně :-)btw: ten DOD ČT je zatím, co vím, jen jednou za 2 roky :( naposled loni v květnu... |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
![]() |