![]() |
|
nahrávání na externí diskDobrý den. Nemá prosím nikdo zkušennost s nahráváním na externí HD a přenosem dat do PC. Zapojil jsem HD Samsung s-2 Portable k sta přístroji Technisat HD 8 S přes USB v menu nastavení naformátoval, otestoval a zapsal několik nových záznamů. Všechno funguje,mám uloženo někoik filmů a když přenesu a zapojím HD do PC, tak to chce formátovat HD.Když dám vlastnosti,tak ukazuje,že HD je prázdný fakt tedy nevím-porádí nikdo |
jan65
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 153 |
![]() |
|
RE: nahrávání na externí diskNeni v rozdieli formátovania, daj ho cez príjmač naformátovať na Fat32 potom niečo nahraj napoj na PC a malo by to niečo ukázať, ja som to mal zle nastavené a externý HDD mi nebralo ani na príjmači ani dvd cez USB, po nahodení Fat32 všetko šlape ako má.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 140 |
![]() |
|
RE:Tamidiky za radu odzkouším R^ |
jan65
![]() |
|
RE nahrávání na externí diskPro úplnost, pro práci s FAT 32 je třeba použít verzi softwaru přijimače 2.40.0.8-1423. |
kominik
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 96 |
![]() |
|
RE: nahrávání na externí diskPokud máte HDD naformátován Technisatem a na PC se jeví jako prázdný, použijte prográmek na extrakci dat. Data se zviditelni a lze je uložit na PC. |
TomOv
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 77 |
![]() |
|
RE: nahrávání na externí disktoto nahravanie je skutocne otrava ... mohli by na tom vyrobcovia zapracovat a dotiahnut nahravanie na sat.prijmacoch na uroven DVD rekorderov (rychle, spolahlive, jednoduche, lahko ediotovatelne, kompatibilne) |
quix
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 321 |
![]() |
|
RE:NahráváníDěkuji všem za odpovědi budu zkoušet co se dá akorát poprosím TomOv jaký prográmek na extrakci dat ? |
jan65
![]() |
|
RE:NahráváníJe možno použít například Technisat program: Mediaport.http://www.technisat.de/indexa722.html?nav=Downloads,de,33 Pohodlnější je, ale použít přímo formátování disku ve FAT32, pak již není např.pro přehrávání na počitači nic dalšího dělat, jen pustit :) |
kominik
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 96 |
![]() |
|
RE: nahrávání na externí diskPrográmek najdete na http://www.digiextractor.de/. Po spuštění zadáte detekci disku a následně se zobrazí všechny záznamy i s popisky. |
TomOv
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 77 |
![]() |
|
![]() |