Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

-Saxon-

Ahoj, tak jsem cestou z Lipí viděl tvůj krásnej baráček - poznal jsem ho podle antény u garáže..a mám dotaz - na co máš ty dvouprvkové? antény horizontál vertikál na stožáru?

Luckyolda
Registrace: 1/2007
Odpověď v diskusním vlákně

Proč jsi se nezastavil???

HB9CV na FM.
Jedna na Brotjacklriegel/SRN/, jedna na Lichtenberg a Jauerling/AUT/ a verikální míří na Gomel, tam je vykrývač Pokud jsi jel přes Dubné, pak jsi jel i kolem Mirasata. ;)

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

RE: -Saxon-

Jestli to náhodou nebudou HB9CV na VKV-FM...

125/140cm = (80E - 37,5W), 95/105cm = (36E L/R), 2x LNB Invacom, Color Super 92 Emme Esse, Teroz 434. Pokud chcete přežít doktorské studium, nesmí se váš školitel nikdy dozvědět, že vůbec existujete.

D2MAC
Registrace: 8/2004

No jo, zase pozdě...

125/140cm = (80E - 37,5W), 95/105cm = (36E L/R), 2x LNB Invacom, Color Super 92 Emme Esse, Teroz 434. Pokud chcete přežít doktorské studium, nesmí se váš školitel nikdy dozvědět, že vůbec existujete.

D2MAC
Registrace: 8/2004

jel jsem od šváry z Lipí, já jsem skoro Táborák..a měls pryč auto, tak si říkám on snad montuje i v neděli..neznaboh.. :))

Luckyolda

olda

Já mám v Lipí taky příbuzné, dva strýčky. V Lipí šel analog většinou pod psa, DVB-T jde celkem v pohodě. Mam tam celkem slušnou satelitní klientelu. Přes Lipí jezdim na kole na Kluka i na Kleť. Jsou tam super trasy. Třeba nahoře v Habří, tam co byla kdysi sáňkařská dráha je místo, kde jsem na LP45 naměřil z Votického vysílače DVB-T přes 70dBuV.

Škoda, až pojedeš zase, tak dej vědět dopředu.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

saxon

O.K., příště se ozvu a popovídáme. P.S. i já v Lipí "škodím" děla jsem tam svého času primu na 44k z Radimovic a pár satů..

Luckyolda

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra