Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Gitalka na 3 roky.

Zdar na foru, montoval jsem v únoru 2007 několik desítek karet s "1000Kč kuponem" na 3 roky. Teď to začíná být aktuální a mám jim to začít prodlužovat na neurčito. Zadal jsem čísla dvou karet montovaných tenkrát v jeden den a: U jedné karty je: Neplacené TV programy bez omezení + plac. TV 1 měsíc - 400,-Kč. U druhé karty je: Neplacené TV programy bez omezení + plac. TV 1 měsíc 1200,-Kč. Nedělal to již někdo z vás? Jinak do CSlinku samozřejmě zítra zavolám ... Díky za INFO.

Ládys
Registrace: 1/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Gitalka na 3 roky.

Ty 400Kč jsem měl všude, těch 1200 je docela ulet.
Nejvetsi (nevhodné slovo) je vysvetlovat lidem, proc ke karte, ktera je tehdy vysla na 2000 doplacet jeste 400, kdyz dneska ta sama karta se prodava v akcich i s prijimacem za 2500. Docela (nevhodné slovo) a nejvetsi zlodej je zase jen ten technik. Jsou chvile, kdy mam gitalu pokrk.

J a
Registrace: 7/2005

Pro: Ja

Mám stejný pocit ohledně Gitalek. Tedy 400,- je zřejmě stadardní doplatek. Na těch 1200,- se jich musím zítra zeptat. Teď u mne jdou nejvíce na odbyt Skylink karty. Díky za ryclé Info. Jdu pomalu do hospody na dnešní hokej.

Ládys

Taktak, 400Kc standardni doplatek ze ty trilete karty.
Jinak u me Skylink/CSlink 70/30procent

J a

Za těch 400 a 1200 už je i s Novou HD? V r.2007 jsem začínal, ale ty tříleté už nepamatuji. Už tehdy byly neomez. tuším za dvojku.(samozřejmě doteď s těmi různými jednotl. doplatky)
Za 1200 je lépe pořídit novou.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Pro: Tomik535

To víš že ne. Nova HD bez omezení ještě dalších 200,-Kč !!!

Ládys

Jsi asi moc mladej :)
Kdyz se poprve diky gitalu objevila na satu Nova, staly se tyhle karty okamzite nejprodavanejsimi. Karta byla za 1000 a akorat to melo zadrhel - byly tam ruzne tarify, pricemz nejvyhodnejsi byl ten za 1000Kc - neplacene programy na 3 roky. Predtim stala gitalka i "trejdka" stejne a byly bez novy. Akorat T-T se nedala sehnat a "starsi" urcite pamatuji jak tezke bylo kartu koupit.
Pak se objevila Nova i na T-T karte, gital musel upravit tarify a tak byla opet karta za dvojku i s novou, ale na starych kartach zustal trilety tarif a prechod na neomezene za 400Kc. Fakt je, ze hodne zakazniku to doplatila jiz drive, aby mela barrandov, STV a COOL. Fakt take je, ze nejednou jsem si vyslechl neliba slova z ust zakazniku :(

J a

JO jenže ten co tenkrát chtěl neomezenou tak dal 2,000-
pak doplacel a ty ted chceš za 400 :bigeyes:

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

@Ja

Beru to už jako kompliment, když mám 34 :)))

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

Karta za 2000 bez omezeni byla bez Novy, s novou jen s placenim - nejvyhodnejsi 1000Kc/3roky

J a

@Tomik535

Vidis, to jsme na tom stejne, proste mladi :)

J a

to ti zákazníci jistě děkují,u mě Cs link/Skylink 200/1,ale vždy dávám neomezeně

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Najhoršie je,že tí zákazníci už určite zabudli,že to mali iba na tri roky.Ešte,že mám s takou kartou iba jedného zákaznika a aj ten má aj skylink z tej doby a stačí mu doplatiť si na ňu české programy a pôjde na jednú kartu a je to o niečo lacnejšie ako 400 Kč.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

re:

Doplácí se 400kč u nejstarších neomezených karet,200kč u novějších,Nova HD je za 200kč u všech karet aktivovaných před spuštěním CS Link Novy HD na 12070.Já se zákazníků ptám,co chtějí za programy v základu,zda chtějí JOJ a JOJ +(které zatím Skylink různým obcházenín stále má)Jaké chtějí příplatkové programy,zda chtějí HBO,zda chtějí HD balíček...osobní antipatie nemám ani k jednomu.

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

Nejhorší je na tom, že nám nějak tzv."gital" zase změnil v únoru vlastníka, takže je otázka, co bude dál (že by Media Vision neustáli insolvenci Gitalu?).
Citace: Rada pro rozhlasové a televizní vysílání na svém 4. zasedání, konaném dne 16. 2. 2010, registrovala provozovateli Media Vision s. r. o.(= platforma CS Link) dle § 29 odst. 1 písm. a) zákona č. 231/2001 Sb. změnu vkladů a podílů jednotlivých společníků, spočívající v převedení vkladů a podílů na jediného společníka společnosti provozovatele vysílání, na společnost SP D CORPORATION B. V. se sídlem Westblaak 89, 3012KG Rotterdam, Nizozemské království.
:fuming:

RAFI007

Rafi007

Ten vlastník to měl hned od začátku, došlo jen ke změně podílů. Gital dokonce všechny své dluhy splatil. Kdo má zájem, ať si to najde na justice.cz

polulin

Zakaznik si vetsinou vybira sam, muzu ja za to, ze zatim Skylink vitezi v tom pomeru co je ?
Gitalky si u me bere casto jen zakaznik, co chce placene kanaly, hlavne sport nebo HBO/CSfilm, co jde na gitalce samostane. casto to dokonce konci Skylink+rocni gitalka, na ktere si pak jen zaplati vybrany placeny kanal.

J a

J a:

Proč bys měl někomu něco vysvětlovat? Každý zákazník má snad tu kartu zaregistrovanou na sebe, takže ať si sám kontaktuje poskytovatele služby, tj. CS Link a vyjasní si to, ne? Zbytečně tady ze sebe děláš chudáka, který musí něco řešit ;P

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

RAFI007:

Když se podíváš na Skylink, tak lehce zjistíš, že firma TradeTec, a.s. byla založená 1.10.2008 (tj. funguje 1 rok a necelých 5 měsíců) a v čele představenstva jsou mladí kluci (ročník 1970-1974). Takže taky hodně otazníků...

technikTKR

@technikTKR

Nejak jsem si nevsim, ze bych ze sebe delal chudacka, jen jsem popsal jak to vidim ja. Je tak nejak zvykem, ze se zakaznik obrati na toho, kdo mu to montoval. Zatim jaksi nemam potrebu tyhle zakazniky odkazovat jinam, pokud se jim da situace jenom trochu rozume vysvetlit.

J a

J a:

Na tebe se může zákazník obrátit s tím, když má vadnou montáž nebo poruchu na zařízení. Ale pokud jde o poskytované programy, tak s tím žádný montér nemá co dělat - ty programy poskytuje CS Link. Je to totéž jako když si koupím mobilní telefon, vložím tam kartu nějakého operátora a při nějaké změně nebo rozšíření služeb budu otravovat prodejce, místo abych kontaktoval právě operátora. Neber to osobně, ale pokud se montéři nechávají vtlačit do nějakých pozic, kdy suplují práci poskytovatele služby, tak to asi nemají v hlavě úplně v pořádku. Nebo nemají kšefty a musí se zákazníkům podbízet, pak by si ale měli rychle najít nějaké normální zaměstnání.

technikTKR

myslím, že není problém se podívat na jejich web na ceník převodu karet. tady je: h**p://www.cslink.cz/Files/1/cenik_prevodu_karet_v.jpg

josef888
Registrace: 5/2008

to je snadné nabídnout příjem ze satelitu o litr levněji než ostatní,ale přijde den,kdy to musíš řešit

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Taky dávam zásadně karty bez omezení.Přesně toto mi za to nestojí.

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

@satmam

To dava kazdy rozumny monter, ale v te dobe jina moznost nebyla, pokud jsi chtel novu. Kazdy dostal na vyber, a stejne si kazdy vybral tarif na 3 roky a novu
@TechnikTKR
V tomto mas pravdu, jde jen o takovy nejaky kladny vztah se zakaznikem. Samozrejme, nekteri zakaznici jsou ko..ti ale co se da delat.

J a

Každý rozumný zákazník s tímto typem karty (když začínal ČT4 karty TaT opravdu nebyly a proto bylo zákazníků poměrně dost), si ji vyměnil v akci za Skylink... ;)

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra